Skocz do zawartości

Status związkowy w wakacje tego roku

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Postawiłam karty na pytanie: jaki będzie mój status związkowy w wakacje tego roku. Wypadły:

Mag, Diabeł, Gwiazda, dociągnięte: Głupiec, Siła-> Słońce

(Stawiane z całej talii)

Wygląda na to, że zwiąże się z kimś, będzie początek czegoś (Mag) ale obawiam się, że w tym diable może to być dość uzależniająca emocjonalnie relacja, nie mniej jednak tak jakby to odeszło na dalszy plan, najważniejsze będzie moje dobre samopoczucie (Gwiazda). Ciężko mi w ogóle ugryźć te karty..

Napisano (edytowane)

status zwiazkowy moim zdaniem jak juz, to przelotny sexualny romansik.....;-)

dodam tylko jeszcze....(zabezpieczaj sie ) ....;-)

Edytowane przez Lucindella
  • Lubię to! 1
Napisano

No trzęsienie ziemi w wakacje przeżyjesz:D. Mag z Diabłem pokazują bezpardonowe uwodzenie Ciebie. I faktycznie Gwiazda chyba mówi o tym, że dobrze Ci to zrobi - w przenośni i dosłownie:))). Co widać też w Mocy. Karty wybitnie seksualne...ale obecność Głupca wskazuje, że na tym się skończy. Taka lekka, frywolna przygoda wakacyjna jak najbardziej może być. Korzystaj Sanya, a co Ci tam :P.

Napisano

No kurcze własnie ja bardziej liczę na coś stałego, raczej nie jestem typem romansowym :P Ale zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie :)

Napisano

Wiem, wiem, to jest czytelne i wynika z pytania które zadałaś :).

Napisano

No tak :) W końcu nie muszę się decydować, ale coś czuję po tych kartach, że chyba się nie oprę mimo wszystko :P

Napisano

Teraz sobie pomyślałam, że równie dobrze to Ty możesz na kogoś zastawić sidła. Moc, Gwiazda...kobieca siła....jakby się nie stało, będzie dym:D. Bo chyba trudno będzie zablokować taką energię:).

Gość Euterpe
Napisano

Mag, Diabeł, Gwiazda, dociągnięte: Głupiec, Siła-> Słońce

na pewno sporo się wydarzy - same AW.

u mnie o związku mówi gwiazda(ale bardziej taka relacja na odległość) z tych kart, które wylosowałaś

diabeł powiedział mi o namiętności jak i o toksyczności

mag to kombinator, świetny mówca, potrafi czarować, a nawet zahipnotyzować swojego rozmówcę, więc możesz na takiego trafić; jest także bardzo przystojny, ma w sobie dużo magnetyzmu, możliwe, że nie przejdziesz obok niego obojętnie i od razu poczujesz chemię między wami

też bym uważała z seksem - jak nie chcesz mieć bobaska na przyszły rok, to się zabezpiecz(głupiec)

myślę, że na początku będzie wielkie WOW, ale później emocje opadną(u mnie siła pokazuje ukojenie, uspokojenie)

związku też nie widzę, ewentualnie przelotny romans, ale kto wie... może kiedyś będzie z tego coś więcej

na pewno jednak będzie mieć to ogromne dla Ciebie znaczenie(same AW) no i relacja będzie się toczyć bardzo szybko

• 8 miesięcy temu...
Napisano

WERYFIKACJA:

Byłam singlem, faktycznie pojawiła się szansa na przelotny romans, ale z niej nie skorzystałam :)