Sanya Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 Postawiłam karty na pytanie: jaki będzie mój status związkowy w wakacje tego roku. Wypadły: Mag, Diabeł, Gwiazda, dociągnięte: Głupiec, Siła-> Słońce (Stawiane z całej talii) Wygląda na to, że zwiąże się z kimś, będzie początek czegoś (Mag) ale obawiam się, że w tym diable może to być dość uzależniająca emocjonalnie relacja, nie mniej jednak tak jakby to odeszło na dalszy plan, najważniejsze będzie moje dobre samopoczucie (Gwiazda). Ciężko mi w ogóle ugryźć te karty.. Cytuj
Lucindella Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 (edytowane) status zwiazkowy moim zdaniem jak juz, to przelotny sexualny romansik.....;-) dodam tylko jeszcze....(zabezpieczaj sie ) ....;-) Edytowane 22 Marca 2014 przez Lucindella 1 Cytuj
roszpunka79 Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 No trzęsienie ziemi w wakacje przeżyjesz:D. Mag z Diabłem pokazują bezpardonowe uwodzenie Ciebie. I faktycznie Gwiazda chyba mówi o tym, że dobrze Ci to zrobi - w przenośni i dosłownie:))). Co widać też w Mocy. Karty wybitnie seksualne...ale obecność Głupca wskazuje, że na tym się skończy. Taka lekka, frywolna przygoda wakacyjna jak najbardziej może być. Korzystaj Sanya, a co Ci tam . Cytuj
Sanya Napisano 22 Marca 2014 Autor Napisano 22 Marca 2014 No kurcze własnie ja bardziej liczę na coś stałego, raczej nie jestem typem romansowym Ale zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie Cytuj
roszpunka79 Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 Wiem, wiem, to jest czytelne i wynika z pytania które zadałaś . Cytuj
Sanya Napisano 22 Marca 2014 Autor Napisano 22 Marca 2014 No tak W końcu nie muszę się decydować, ale coś czuję po tych kartach, że chyba się nie oprę mimo wszystko Cytuj
roszpunka79 Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 Teraz sobie pomyślałam, że równie dobrze to Ty możesz na kogoś zastawić sidła. Moc, Gwiazda...kobieca siła....jakby się nie stało, będzie dym:D. Bo chyba trudno będzie zablokować taką energię. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 Mag, Diabeł, Gwiazda, dociągnięte: Głupiec, Siła-> Słońce na pewno sporo się wydarzy - same AW. u mnie o związku mówi gwiazda(ale bardziej taka relacja na odległość) z tych kart, które wylosowałaś diabeł powiedział mi o namiętności jak i o toksyczności mag to kombinator, świetny mówca, potrafi czarować, a nawet zahipnotyzować swojego rozmówcę, więc możesz na takiego trafić; jest także bardzo przystojny, ma w sobie dużo magnetyzmu, możliwe, że nie przejdziesz obok niego obojętnie i od razu poczujesz chemię między wami też bym uważała z seksem - jak nie chcesz mieć bobaska na przyszły rok, to się zabezpiecz(głupiec) myślę, że na początku będzie wielkie WOW, ale później emocje opadną(u mnie siła pokazuje ukojenie, uspokojenie) związku też nie widzę, ewentualnie przelotny romans, ale kto wie... może kiedyś będzie z tego coś więcej na pewno jednak będzie mieć to ogromne dla Ciebie znaczenie(same AW) no i relacja będzie się toczyć bardzo szybko Cytuj
Sanya Napisano 6 Grudnia 2014 Autor Napisano 6 Grudnia 2014 WERYFIKACJA: Byłam singlem, faktycznie pojawiła się szansa na przelotny romans, ale z niej nie skorzystałam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi