Sierva Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 Zadałam pytanie, czy mam szansę na dostanie pracy od razu po studiach. A) Czy mam szansę od razu po studiach znaleźć pracę? 4 mieczy, 3 buław, Głupiec = 7 Rydwan Tak, ale muszę wykazać się dużym zaangażowaniem Co zrobić, by zwiększyć swoje szanse? Kochankowie, 4 mieczy, Świat= Pustelnik Nie wiem, wykazać się mądrością, otworzyć się na świat? C) Czy byłaby to praca w Polsce? 5 Buław, Świat, Królowa Denarów = Głupiec Nie, będę musiała jechać za granicę i zacząć od zera? D)Jaka praca, jaki rodzaj, z czym związana Gwiazda, Moc, 5 denarów = 21 Świat Ta praca będzie wymagała podróży, kontaktowania się? Nie wiem, co tu znaczą te 5 Denarów Cytuj
panna.marta Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 adałam pytanie, czy mam szansę na dostanie pracy od razu po studiach. A) Czy mam szansę od razu po studiach znaleźć pracę? 4 mieczy, 3 buław, Głupiec = 7 Rydwan Nie, 4 mieczy zamyka kompletnie droge. Widac twoje pragnienia i nadzieje. Co zrobić, by zwiększyć swoje szanse? Kochankowie, 4 mieczy, Świat= Pustelnik poszukałabym czegoś za granicą lub czegoś co jest związane z językiem obcym C) Czy byłaby to praca w Polsce? 5 Buław, Świat, Królowa Denarów = Głupiec Nie, to gdzieś zdecydowanie dalej D)Jaka praca, jaki rodzaj, z czym związana Gwiazda, Moc, 5 denarów = 21 Świat skojarzylo mi sie to z czyms w rodzaju przewodnika wycieczek, animatora Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 A) Czy mam szansę od razu po studiach znaleźć pracę? 4 mieczy, 3 buław, Głupiec = 7 Rydwan Przykro mi to mówić,ale nie widze takiej możliwości. W III buław myślałabyś o wyjeżdzie gdzieś dalej w Polske. Co zrobić, by zwiększyć swoje szanse? Kochankowie, 4 mieczy, Świat= Pustelnik Powinnaś podjąć decyzje po przenalizowaniu za i przeciw, i zostawić wszystko za sobą.Wyjechać. C) Czy byłaby to praca w Polsce? 5 Buław, Świat, Królowa Denarów = Głupiec Tak,to będzie praca poza granicami kraju. D)Jaka praca, jaki rodzaj, z czym związana Gwiazda, Moc, 5 denarów = 21 Świat Mam wrażenie że to praca związana z oprowadzaniem, spędzaniem czasu z innymi ludzmi w różnych miejscach.Praca w której ciągle byłabyś na walizkach" Cytuj
ivi185 Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 Uwazam,ze po studiach bedziesz miala problem ze znalezieniem pracy. 3 bulaw i glupiec to rozgladanie sie za czyms nowym..innym. Bedziesz miala dosc tej stagnacji (4mieczy) i rozczarowana sytuacja na rynku pracy (5 bulaw)podejmiesz decyzje o wyjezdzie (Swiat). Gwiazda i Moc...mi to sie bardziej kojarzy z opieka...moze opiekunka do dziecka.... Cytuj
Sierva Napisano 23 Marca 2014 Autor Napisano 23 Marca 2014 adałam pytanie, czy mam szansę na dostanie pracy od razu po studiach.poszukałabym czegoś za granicą lub czegoś co jest związane z językiem obcym Studiuję języki obce;) A) Czy mam szansę od razu po studiach znaleźć pracę?Powinnaś podjąć decyzje po przenalizowaniu za i przeciw, i zostawić wszystko za sobą.Wyjechać. Zastanawiałam się ostatnio, czy potrafiłabym zostawić wszystko i wyjechać. Gwiazda i Moc...mi to sie bardziej kojarzy z opieka...moze opiekunka do dziecka.... Rozważałam, czy nie pojechać na jakiś czas jako opiekunka do dziecka, żeby podszkolić język . Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 23 Marca 2014 Moderator Napisano 23 Marca 2014 A) Czy mam szansę od razu po studiach znaleźć pracę? 4 mieczy, 3 buław, Głupiec = 7 Rydwan Nie, od razu po studiach będzie stagnacja. Będziesz się później rozglądać za czymś nowym i po tych kartach wnioskowałabym, że będzie to praca gdzieś poza granicami kraju. Co zrobić, by zwiększyć swoje szanse? Kochankowie, 4 mieczy, Świat= Pustelnik Nie zamykać się tylko na jedną opcję, doszkalać się też w jakiejś innej dziedzinie, która może się różnić od tego co aktualnie studiujesz. C) Czy byłaby to praca w Polsce? 5 Buław, Świat, Królowa Denarów = Głupiec Nie będzie to praca w Polsce, ale zanim podejmiesz decyzję trochę czasu upłynie, bo będziesz mocno bić się z myślami. D)Jaka praca, jaki rodzaj, z czym związana Gwiazda, Moc, 5 denarów = 21 Świat Może to być praca związana z wizażem, fitnessem. Tam gdzie liczy się dobry wygląd, dbanie o wizerunek. 5 Denarów skojarzyła mi się z umową zleceniem lub zajęciem dodatkowym, w niepełnym wymiarze godzin. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi