Skocz do zawartości

Ostatni tydzień marca.. (ZWERYFIKOWANY)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Przełożenie Królowa Kielichów Rydwan 7 buław suma Cesarz HB Umiarkowanie/Kapłan

będę uciekała zapewne od emocji,wzbraniała się może przed nimi...

Praca Śmierć Moc Królowa Buław suma Mag HB Kochankowie (Moc jako 11) coś się zmieni, co sprawi, że poczuje się silna, mocna, energiczna i kobieca przede wszystkim;)

Dom Rydwan 6 denarów As denarów suma Wisielec HB Umiarkowanie/Kapłan niewątpliwie coś do domu kupimy, może firanki ( o ktorych od dawna myslę), może dodatkowe pieniądze...

Uczucia 2 mieczy 4 kielichów Pustelnik Wieża Rycerz Buław 8 kielichów 6 buław suma Kapłanka HB Pustelnik (tyle kart, bo byłam ciekawa co po Wieży i potem doką jedzie rycerz:lol:) z początku widac chłód, opanowanie i nawet zniechęcenie, natomiast koniec tygodnia wygląda zadowalająco, odezwie się ktoś, z kim chwilowo nie mam kontaktu

Niespodzianka As Kielichów Umiarkowanie 7 kielichów (na 7 kielichów 3 kielichów Moc - jak dla mnie spotkanie się szykuje fajne) suma Sąd HB Głupiec/Cesarz wyciszę się emocjonalnie,uspokoję,może jakies marzenie się spełni?;)

Gość Euterpe
Napisano

widzę tutaj pana, o którym będziesz często myśleć, tydzień ten upłynie w ruchu, możesz się gdzieś spieszyć albo od czegoś(może pana kielichowego) uciekać(to też może być ucieczka emocjonalna), zaś w ostatniej karcie bym widziała walkę ze swoimi lękami czy wymysłami

Praca Śmierć Moc Królowa Buław suma Mag HB Kochankowie

nastąpią zmiany, które są naturalnym wynikiem działań poprzednich, ochłoniesz trochę, uspokoisz się, aby nabrać sił i działać precyzyjnie

Dom Rydwan 6 denarów As denarów suma Wisielec HB Umiarkowanie/Kapłan

może wyjazd na zakupy, kupno czegoś nowego(?) do domu; brak nudy, dużo ruchu, zachowanie równowagi w dawaniu i braniu, może dasz czemuś szansę... może "uciekniesz"(rydwan) z domu i spędzisz ten czas w innym gronie

Uczucia 2 mieczy 4 kielichów Pustelnik Wieża Rycerz Buław 8 kielichów 6 buław suma Kapłanka HB Pustelnik

na początku się zamkniesz, zniechęcisz się, możesz nie mieć ochoty na dalszy ruch, ale później wszystko sobie przemyślisz i przełamiesz się, zaczniesz energicznie działać i powrócisz do tego, co było wcześniej

Niespodzianka As Kielichów Umiarkowanie 7 kielichów (na 7 kielichów 3 kielichów Moc - jak dla mnie spotkanie się szykuje fajne) suma Sąd HB Głupiec/Cesarz

as kielichów może zwiastować wylewanie z siebie uczuć, umiarkowanie spowoduje, że nadejdzie równowaga, a ostatnia karta często pokazuje mi spełnienie życzeń, więc może się stać coś o czymś tak myślisz, w czym jesteś zaangażowana emocjonalnie...

Napisano

Powściągniesz trochę kielichową w sobie i dojdzie do głosu Twój męski pierwiastek;). Będziesz stanowcza, odważna i konkretna. Zawalczysz o jakieś swoje zasady, wartości dla Ciebie ważne.

Praca Śmierć Moc Królowa Buław suma Mag HB Kochankowie (Moc jako 11)

Może być sporo roboty, ale będziesz miała dużo energii i ogarniesz wszystko. I wygląda na to, że będzie Ci ona sprawiać przyjemność. Ta śmierć faktycznie wskazuje na jakąś zmianę. Niewykluczone, że będziesz musiała użyć jakichś sztuczek odwołując się do swojej kobiecości.

Dom Rydwan 6 denarów As denarów suma Wisielec HB Umiarkowanie/Kapłan

Może pojawią się jakieś gesty, które zmienią Twoje spojrzenie na sytuację domową. Polepszą się kontakty z mężem? Albo on zacznie bardziej zabiegać?

Uczucia 2 mieczy 4 kielichów Pustelnik Wieża Rycerz Buław 8 kielichów 6 buław suma Kapłanka HB Pustelnik

Moim zdaniem postanowisz zakończyć coś, na co już jesteś energetycznie zablokowana i co Cię nuży. Przemyślisz coś , zmieni się Twoje postrzeganie pewnej sprawy. Chyba coś runie z wielkim hukiem. Możesz się po tym trochę miotać, mogą Tobą targać sprzeczne emocje, ale poradzisz sobie z tym. Myślę, że dojdzie do głosu Twoja intuicja i doświadczenie.

Niespodzianka As Kielichów Umiarkowanie 7 kielichów (na 7 kielichów 3 kielichów Moc )-może faktycznie spotkanie z kimś, z kim kontakt był zawieszony albo spotkanie było odkładane. Albo zaproszenie na spotkanie, z którego nie skorzystasz. Też myślę, że ostudzisz swoje emocje i złapiesz równowagę.

Napisano

Praca Śmierć Moc Królowa Buław suma Mag HB Kochankowie (Moc jako 11) coś się zmieni, co sprawi, że poczuje się silna, mocna, energiczna i kobieca przede wszystkim;)

hej :-)

Mi się wydaje, ze nastąpi jakaś większa transformacja, tak jak piszesz poczujesz się silna, pewna swoich umiejętności i nadejdzie poczucie, że masz wpływ na swoją karierę i na to,co się dzieje w miejscu pracy, że to Ty kreujesz rzeczywistość i wpływasz na otoczenie, a nie na odwrót.

Wydaje mi się, że spowodowane to będzie jakąś decyzją i działaniem, które podejmiesz, a które okaże się słuszne i zostanie docenione..

• Maestro
Napisano

będę uciekała zapewne od emocji,wzbraniała się może przed nimi...

uciekam od emocji, staram się patrzec przez pryzmat logiki...

w pracy luzik, było miło i przyjemnie:)

Dom Rydwan 6 denarów As denarów suma Wisielec HB Umiarkowanie/Kapłan niewątpliwie coś do domu kupimy, może firanki ( o ktorych od dawna myslę), może dodatkowe pieniądze...

dostałam wypłatę i zrobiliśmy porządne zakupy

Uczucia 2 mieczy 4 kielichów Pustelnik Wieża Rycerz Buław 8 kielichów 6 buław suma Kapłanka HB Pustelnik (tyle kart, bo byłam ciekawa co po Wieży i potem doką jedzie rycerz:lol:) z początku widac chłód, opanowanie i nawet zniechęcenie, natomiast koniec tygodnia wygląda zadowalająco, odezwie się ktoś, z kim chwilowo nie mam kontaktu

od kogos się ostatecznie odcięłam, usunęłam wszelkie ślady po nim, bo mi totalnie zobojętniał,ktos inny zaczął się baaaardzo starac o mnie...

Niespodzianka As Kielichów Umiarkowanie 7 kielichów (na 7 kielichów 3 kielichów Moc - jak dla mnie spotkanie się szykuje fajne) suma Sąd HB Głupiec/Cesarz wyciszę się emocjonalnie,uspokoję,może jakies marzenie się spełni?;)

wyznanie uczuć...., ja to czułam od dawna, ale co innego czuć, a co innego usłyszeć potwierdzenie...

• Lubię to! 1