Halsky Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 Wybrałem rozkład KRZYŻ CELTYCKI 1. Obecna sytuacja / sedno sprawy - 8 mieczy - Wygląda na to, ze mam błędne wyobrażenie o sprawie kredytu. Może należy d tej sprawy inaczej podejść. 2. Wyzwanie / przeszkoda - 4 kielichy - Trzeba docenić to co się ma. 3. Świadomy cel - 3 miecze - Trzeba zmienić punkt widzenia, nie układa się sprawa po naszej myśli 4. Nieznane wpływy - V WIARA - ktoś wprowadza nas w błąd 5. Wpływy z przeszłości - VII RYDWAN - Zbytnia pewność siebie 6. Przyszły wpływ - Królowa mieczy - moje plany wejdą niedługo na lepszy etap, tak jakby sprawy miały potoczyć własny torem w przyszłości 7. Ukryte zdolności - II KAPŁANKA - trzeba zdac się na to co podpowiada intuicja 8. Jak widzą mnie inni - Królowa monet - tak jakbym chciał cały czas polepszać, ale również tak jakbym potrafił planować i by to wychodziło 9. Nadzieje i lęki - XIV UMIARKOWANIE - Mam nadzieję, że znajdę złoty środek 10. Wynik - 4 monety - Wygląda na to, że osiągnę cel, szczęście, zagarnięcie całej puli, ale tak jakby jakieś skąpstwo. Jak dla mnie to muszę na sprawę kredytu inaczej popatrzeć, ktoś mnie obecnie oszukał i moze nalezy spróbowac w innych bankach lub znaleźć tak jakby inne rozwiązanie tego problemu w obecnym banku. Ogólnie powinno mi się osiągnąć cel i to raczej w krótkim czasie. CZEKAM NA WASZĄ POMOC PRZY INTERPRETACJĘ Z GÓRY DZIĘKUJĘ. Cytuj
Davisa Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 Zastanawiam się, jak zamierzasz zweryfikować ten rozkład...;-) A poza tym myślę, że Krzyż Celtycki nie jest właściwym wyborem w tym przypadku. Ty oczekujesz porady a krzyż określa okoliczności sytuacji i jej prawdopodobny kierunek. Gdybyś postawił inaczej pytanie, np. "Mam problem z wzięciem kredytu - czy go dostanę? ", to Krzyż Celtycki i miejsce zamieszczenia (Dział interpretacji) byłyby OK. Cytuj
Czarownica Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 (edytowane) Eh. no widzę poprawę jak chodzi o formę postu, ale te interpretacje to takie na kolanie, że aż boli i niedopasowane w ogóle do tematu kredytu... Zły rozkład do pytania... W innych wątkach nikomu nic nie interpretujesz... Zapewne o tarocie też niewiele przeczytałeś... Ja nie wiem co z Tobą zrobić. Ale za to, że ten post wygląda lepiej niz poprzednie: Jeśli miałabym to zinterpretoweać to wychodzi na to, ze przeszkodami jedynymi jest Twoja bierność i zniechęcenie, a przez to brak faktycznego, właściwego działania. Ponadto karta wyniku odnosi się do pytania "co możesz zrobić" a nie "czy dostaniesz kredyt", bo w końcu takie pytanie postawiłeś stawiając ten rozkład, więc pod tym kątem ją odczytuj. Zwracaj uwagę na to jakie pytanie formuujesz i czego chcesz się dowiedzieć... 4 denary raczej mówią, że jedyne co możesz zrobić to pokazać, że finansowo jesteś stabilny/uzyskać stabilizację finansową. Czyli standard wymagany przy wzięciu kredytu;) Więc nie wyszło nic czego byś nie wiedział, oczywistość. Przez niedopadowanie rozkładu do pytania. Edytowane 23 Marca 2014 przez Czarownica Cytuj
greeneye013 Napisano 25 Marca 2014 Napisano 25 Marca 2014 Myślę, że rozkład kompletnie niedobrany do pytania.... poszukaj czegoś trafniejszego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi