Skocz do zawartości

Mam problem z wzięciem kredytu - co mogę zrobić?

Halsky

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wybrałem rozkład KRZYŻ CELTYCKI

1. Obecna sytuacja / sedno sprawy - 8 mieczy - Wygląda na to, ze mam błędne wyobrażenie o sprawie kredytu. Może należy d tej sprawy inaczej podejść.

2. Wyzwanie / przeszkoda - 4 kielichy - Trzeba docenić to co się ma.

3. Świadomy cel - 3 miecze - Trzeba zmienić punkt widzenia, nie układa się sprawa po naszej myśli

4. Nieznane wpływy - V WIARA - ktoś wprowadza nas w błąd

5. Wpływy z przeszłości - VII RYDWAN - Zbytnia pewność siebie

6. Przyszły wpływ - Królowa mieczy - moje plany wejdą niedługo na lepszy etap, tak jakby sprawy miały potoczyć własny torem w przyszłości

7. Ukryte zdolności - II KAPŁANKA - trzeba zdac się na to co podpowiada intuicja

8. Jak widzą mnie inni - Królowa monet - tak jakbym chciał cały czas polepszać, ale również tak jakbym potrafił planować i by to wychodziło

9. Nadzieje i lęki - XIV UMIARKOWANIE - Mam nadzieję, że znajdę złoty środek

10. Wynik - 4 monety - Wygląda na to, że osiągnę cel, szczęście, zagarnięcie całej puli, ale tak jakby jakieś skąpstwo.

Jak dla mnie to muszę na sprawę kredytu inaczej popatrzeć, ktoś mnie obecnie oszukał i moze nalezy spróbowac w innych bankach lub znaleźć tak jakby inne rozwiązanie tego problemu w obecnym banku. Ogólnie powinno mi się osiągnąć cel i to raczej w krótkim czasie.

CZEKAM NA WASZĄ POMOC PRZY INTERPRETACJĘ Z GÓRY DZIĘKUJĘ.

Napisano

Zastanawiam się, jak zamierzasz zweryfikować ten rozkład...;-)

A poza tym myślę, że Krzyż Celtycki nie jest właściwym wyborem w tym przypadku. Ty oczekujesz porady a krzyż określa okoliczności sytuacji i jej prawdopodobny kierunek.

Gdybyś postawił inaczej pytanie, np. "Mam problem z wzięciem kredytu - czy go dostanę? ", to Krzyż Celtycki i miejsce zamieszczenia (Dział interpretacji) byłyby OK.

Napisano (edytowane)

Eh. no widzę poprawę jak chodzi o formę postu, ale te interpretacje to takie na kolanie, że aż boli i niedopasowane w ogóle do tematu kredytu... Zły rozkład do pytania... W innych wątkach nikomu nic nie interpretujesz... Zapewne o tarocie też niewiele przeczytałeś... Ja nie wiem co z Tobą zrobić. Ale za to, że ten post wygląda lepiej niz poprzednie:

Jeśli miałabym to zinterpretoweać to wychodzi na to, ze przeszkodami jedynymi jest Twoja bierność i zniechęcenie, a przez to brak faktycznego, właściwego działania. Ponadto karta wyniku odnosi się do pytania "co możesz zrobić" a nie "czy dostaniesz kredyt", bo w końcu takie pytanie postawiłeś stawiając ten rozkład, więc pod tym kątem ją odczytuj. Zwracaj uwagę na to jakie pytanie formuujesz i czego chcesz się dowiedzieć...

4 denary raczej mówią, że jedyne co możesz zrobić to pokazać, że finansowo jesteś stabilny/uzyskać stabilizację finansową. Czyli standard wymagany przy wzięciu kredytu;)

Więc nie wyszło nic czego byś nie wiedział, oczywistość. Przez niedopadowanie rozkładu do pytania.

Edytowane przez Czarownica
Napisano

Myślę, że rozkład kompletnie niedobrany do pytania.... poszukaj czegoś trafniejszego :)