beatrycze18 Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 Jak potoczy się moje życie uczuciowe do końca 2014 roku? 9 pucharów, 10 mieczy, król denarów Zamknę pewien etap takiej singielki ale chyba nie dokońca szczęśliwej.Pojawi sie jakiś majętny pan albo z pod znaku byka, barana, koziorożca... Proszę o zerknięcie. Cytuj
Sanya Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 9 pucharów, 10 mieczy, król denarów W drugiej połowie roku zakończy się etap samotności i jest szansa na partnera na stałe Powodzenia Cytuj
Lucindella Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 No kochana, zycie uczuciowe w tym roku powinno potoczyc sie u boku mezczyzny... fajny bedzie,ale nie stroniacy od towarzystwa i zabaw...czarus...czaruje kobiety swoim wdziekiem, oj czaruje...ale kochajacy zycie;-) majacy oczywiscie powodzenie materialne , madry i wyrozumialy ;-) powodzenia;-) 1 Cytuj
roszpunka79 Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 Po koniec roku pojawi się konkretna partia;). Mężczyzna, z którym jest szansa stworzyć stabilny i stały związek. Ale zanim to nastąpi, może stać się coś, co Cię dobije . Ewentualnie samotność zacznie Cię strasznie męczyć i wprowadzać w takie nieciekawe stany psychiczne. Ale głowa do góry...idzie ku dobremu:). 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 (edytowane) Jak potoczy się moje życie uczuciowe do końca 2014 roku? 9 pucharów, 10 mieczy, król denarów Po okresie singielstwa powinien nadejść czas, kiedy u Twojego boku pojawi się pan Mnie ta karta pokazuje mężczyznę, który umie wysłuchać, poradzić, ma wiele zainteresowań, pracuje, jest hojny, dzieli się tym, co ma. Można na nim polegać Zanim on się zamanifestuje, to 10 mieczy może pokazywać zamknięcie etapu albo rozczarowanie/brak zmian. Powodzenia! Edytowane 23 Marca 2014 przez Linkinia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Marca 2014 Maestro Napisano 23 Marca 2014 Mniej wiecej we wrześniu poznasz mężczyznę poważnego,porządnego, który da Ci oparcie i poczucie bezpieczeństwa 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi