Lucindella Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 sytuacja jest bardzo zawila, bo facet mnie meczy wiadomosciami o wielkiej milosci do mnie, itd....ale w sumie zadnych konkretow nie czyni...wiec to co robi i mowi to tylko slowa. dzis sie troche o to poklocilismy, mielismy sie spotkac...ale znowu nie wyszlo...spytalm dalej kart: Jakie będą dalsze kroki pana Y w stosunku do mnie? rydwan / 10 monet / rycerz kielichów osobiscie w rydwanie widze nadal niestety dazenie do wyznaczonego przez niego celu, w 10 monet widze to,ze on niby ma wszystko ale jednak mu czegos brak...moze tego szuka wlasnie we mnie,i dlatego te zameczania mnie..? moze troche odpusci...ale 10 monet to nie rozstanie tylko chwilowa rozlaka tez...a w tym rycerzu kielichow....nic zmiennego ...czyli tylko jego dalsze slowa i brak czynow....nie jest w stanie wywiazac sie z tego co mowi..tylko sie sam w tym wszystkim gubi...w tych obiecywankach...czlowiek pelen sprzecznosci......ech... Cytuj
Sanya Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 W tym rydwanie nadal będzie kontynuował swoje poczynania i mam wrażenie, że będzie dążył do ustabilizowania sytuacji (10 monet) do określenia się, do stworzenia czegoś stałego. Widać też romantyczny podryw w kielichowym Cytuj
beatrycze18 Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 Myślę, że zmierza ku dobremu.Pan dojrzeje do pewnych decyzji i stabilizacji-których Ty od niego oczekujesz.Mniej słów, więcej działania Cytuj
roszpunka79 Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 Rycerz Kielichów jest dokładnie taki jak piszesz- jego słowa to słowa rzucane na wiatr, a jego działania to pozory , dla zrobienia odpowiedniego wrażenia. Więc z tego co piszesz pan się tu ładnie objawił. W Rydwanie widzę jego miotanie się, rozdarcie, chce podążać w dwóch kierunkach naraz. Ma jakieś cele i do nich będzie dążyć. Rydwan to energia seksualna. Więc może tego mu brakuje do całkowitego spełnienia. 10 denarów to ostatnia karta, koniec wędrówki i powrót do pozycji głupca, czyli do początku. Więc myślę, że może się stać coś takiego co zakończy tę relację- rydwan i 10 dysków też mogą oznaczać zerwanie. Myślę, że jeśli on w tym rydwanie nie ujarzmi tych sił, które go ciągną w różnych kierunkach to będzie się toczyć jak się toczy do tej pory. U mnie rycerz na rydwanie trzyma koło fortuny- i tak pomyślałam, że będzie w koło Macieju to samo. Chyba, że Ty powiesz dość, albo on w końcu zdecyduje czego chce. 1 Cytuj
Lucindella Napisano 29 Marca 2014 Autor Napisano 29 Marca 2014 bylo dalsze miotanie sie i rozdarcie tak jak roszpunka79 napisalas...ja juz bylam tymi gadkami zmeczona i wygarnelam mu co o tym jego poczynaniu sadze - a poczynanie bylo wlasnie jak w opisie...efekt - dwa dni spokoju z glupimi wiadomosciami o milosci - jakze pustej... kolejne rozdanie kart ...na pytanie czy bedzie sie jeszcze do mnie odzywal...pokazaly sie : 9 kielichow / kolo fortuny / ksiezyc.... i jak widze te karty, to mam na mysli tylko to,ze znowu kolo fortuny moze pokazac nawrotke do tych pustosci ,ktore mi mowil i ktore pokazuja sie jak dla mnie w ksiezycu....albo...pieknie wrocil do picia...i sie nie bedzie odzywal.. Cytuj
Lucindella Napisano 18 Kwietnia 2014 Autor Napisano 18 Kwietnia 2014 po dluzszej przerwie moge napisac...ze sytuacja przewrocila sie kolem....wiec tak...po tych jego staraniach wymieklam....i dalam mu jeszcze jedna szanse.wyprowadzil sie od tamtej..wiec kolo fortuny toczy sie znowu,ale ksiezyc tez pieknie pokazuje,ze.....chyba jednak dlugo to nie potrwa...coz...wrocil,ale picie i klamstwa wrocily tez....chyba bede niestety z czystym sumieniem,ze dalam szanse,ale nie udalo sie....bo tak sie to pewnie niestety zakonczy... Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano 19 Kwietnia 2014 Będzie nadal mówił miłe słówka i niewiele robił. Widzi, że to daje efekt więc pozwala sobie czynić tak dalej. Wypadałoby się zastanowić czego oczekujesz od tej relacji i czy zadowala Cię to jak ta relacja wygląda obecnie...i odpowiednio do tego poczynić kroki . Cytuj
Trida Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano 19 Kwietnia 2014 Jakie będą dalsze kroki pana Y w stosunku do mnie? rydwan / 10 monet / rycerz kielichów Pan będzie raczej dalej dużo mówił, próbował się spotkać. Troszkę mydlenia oczu. Będą czułe gesty, miłe słowa ale raczej na zasadzie dystansu. Śmiem powiedzieć, ze Pan nie do końca jest gotowy na poważną relację i chwilowo woli aby pozostało to tak, jak jest. Cytuj
Lucindella Napisano 20 Kwietnia 2014 Autor Napisano 20 Kwietnia 2014 Pan będzie raczej dalej dużo mówił, próbował się spotkać. Troszkę mydlenia oczu. Będą czułe gesty, miłe słowa ale raczej na zasadzie dystansu. Śmiem powiedzieć, ze Pan nie do końca jest gotowy na poważną relację i chwilowo woli aby pozostało to tak, jak jest. To juz nie bylo spotkanie,tylko nawet powrot do relacji...a pisze,ze byl powrot.....bo szybko sie skonczylo,temat zakonczony....znowu klamstwa...mam nadzieje,ze ja juz przerobilam to co mialam i moge spotkac kogos innego...;-) Cytuj
karim-tarot Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 Jakie będą dalsze kroki pana Y w stosunku do mnie? rydwan / 10 monet / rycerz kielichów R kielichów jest zakochany, ale niestały w uczuciach. Mam wrażenie, że dla niego zakochiwanie jest codziennością. Marzą mu się podboje miłosne. Związek, jako taki jest ekscytujący, ale też burzliwy no i krótkotrwały. Rydwan wytrwały, będzie dążył do przywrócenia bądź, co bądź relacji, dlatego tak Cię męczy tym okazywaniem miłości. Ta 10 monet to wskazuje raczej na taki związek z przyzwyczajenia, niby razem, ale w sumie ty czujesz się, że jesteś sama, a z jego strony brak tych konkretów, określonych przez Ciebie. Też mam wrażenie, że to takie błędne koło i pójście dalej, naprzód jest bardzo daleko, a ta nachalność niby pełna miłości, ale bez pokrycia będzie dalej męcząca. Jeśli chcesz być z tym Panem, to może zapytaj kart, co zrobić lub, co zmienić, aby ten związek był pełny, no i satysfakcjonujący dla Ciebie i partnera, bo inaczej to kicha. Pozdrawiam i dużo ciepła ślę Cytuj
Lucindella Napisano 20 Kwietnia 2014 Autor Napisano 20 Kwietnia 2014 dziekuje serdecznie za cieplo....tego nigdy za wiele;-) nie chce byc juz z tym Panem poniewaz dalam mu juz teraz szanse....po rozlozeniu tych kart byl powrot,ale krrotki, bo jednak jak kolo wczesniej pokazalo...bylo to samo...slowa,slowa...dalam mu szanse po tych pieknych slowkach i aby miec czyste sumienie ,ze jednak zrobilam wszystko dla tej relacji...i nie zrobie juz nic...ta chora relacje zakonczylam wczoraj i od dzis jak ten w niebie ZMARTWYCHWSTANIE....i ja zaczynam na nowo swoje zycie...;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi