Skocz do zawartości

oczekiwanie na wiadomość z firmy (ZWERYFIKOWANY)

ivi185

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jakis czas temu aplikowalam do pewnej firmy na konkretne stanowisko. Przeszlam pierwszy etap rekrutacji ale od tamtego momentu jest cisza. Zadalam pytanie kartom czy do konca kwietnia odezwa sie do mnie z tej firmy.

8bulaw 2 bulaw Sąd

Zdecydowanie tak i chyba jeszcze szybciej niz mysle....moze poczatek miesiaca. Chyba będą to wiadomosci na które licze.....:icon_smile:

Napisano

Moim zdaniem nie odezwą się, natomiast ty postanowisz już nie czekać, weźmiesz sprawy w swoje ręce, i udasz się do innej firmy/ instytucji, ale pracę dostaniesz i chyba nawet dość szybko, ale nie w firmie o którą pytasz....

• Lubię to! 1
Napisano

Moim zdaniem tak, 8 buław, 2 buław, Zmartwychwstanie to karty mówiące o inicjowaniu kontaktu :) W podsumie Moc. Tak więc powodzenia :)

Napisano

8 buław to kontakt. Mailowo - telefoniczny a 2 buław to spotkania rozmowy takie 'poważniejsze'. Sąd wszystko pieczętuje :)

Więc wg mnie - tak, odezwą się ;)

Napisano

Zostaniesz wezwana na drugi etap... ;)

ale tutaj musisz byc ostrozna, by nie polec ze zbytnia pewnoscia siebie,

bo beda bardziej wnikliwie oceniac (Sąd).

Wyniku jeszcze nie ma, ale jest bardzo prawdopodobny sukces.

Jak masz jakies braki - popracuj nad ich zniwelowaniem, a jak atuty - nad ich wyeksponowaniem.

Powodzenia ;)

Gość Euterpe
Napisano

karty niby kontaktowe:

8 buław podobno kontakt pokazuje...

2 buławy to planowanie

a sąd to oczyszczenie, odnowienie, więc tutaj też możliwe, że tak... po jakimś czasie, ale tak...

z podsumy jednak jest cesarzowa, która wiadomości mi jeszcze nie pokazała :(

mnie się coś zdaje, że jednak nie...

Gość bakea
Napisano

Odezwą się, .. kiedys znajoma miała wyciszony tel komórkowy i nie można się było do niej dodzwonic.. wiec az ze zdziwienia zapytalam kart co sie z nia dzieje? i wyszla karta SĄDU... okazalo sie ze nie slyszala bo go wyciszyła a na mojej karcie faktycznie są trąby w które tarabanią hehe czyli telefon ktos sie dobija wiec patrząc na pozostale karty 8 buław 2 buław jak najbardziej powinni dać znać .. w 2 buławach podejmują decyzję i przeglądaja papiery ;)

Napisano

nie wiem co macie za rozkminy z tymi sumami :D

Zeby je stosowac trzeba umiec patrzec na karty calosciowo...

A karty sa wyjatkowo czytelne, wiec nie trzeba nic liczyc ;)

osobiscie stosuje sumy gdy nie wiem jak ugryzc karty, a i tak bez piramidek

jak dla mnie to duza to strata czasu i mozna sie zapetlic,

bo nieraz karty swoje a suma swoje...

Osobiscie nie zalecam stosowania sum, chyba ze dobrze czujecie rozklad.

Ale to tylko moje zdanie ;) dla mnie to taka troszke fanaberia;D

Napisano

Moim zdaniem odezwą się niedługo, ostatecznie zaproponują umowę o pracę (w podsumie masz Sprawiedliwość).

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Kwiecien juz za nami,wiec moge zweryfikowac ten rozkład.

Niestety nikt sie do mnie nie odezwał :( Troche nas to dziwi,poniewaz zazwyczaj odpisuja...nawet jak jest odpowiedz negatywna, odpisuja maila a tu nic :( Moze jestem jeszcze na jakies liście rezerwowych....hmm...

Pytanie jednak było do końca kwietnia i do końca kwietnia nie odezwali sie

• Lubię to! 1
Napisano
Moim zdaniem nie odezwą się, natomiast ty postanowisz już nie czekać, weźmiesz sprawy w swoje ręce, i udasz się do innej firmy/ instytucji, ale pracę dostaniesz i chyba nawet dość szybko, ale nie w firmie o którą pytasz....

greeneye013 Gratuluje :)

Napisano
karty niby kontaktowe:

8 buław podobno kontakt pokazuje...

2 buławy to planowanie

a sąd to oczyszczenie, odnowienie, więc tutaj też możliwe, że tak... po jakimś czasie, ale tak...

z podsumy jednak jest cesarzowa, która wiadomości mi jeszcze nie pokazała :(

mnie się coś zdaje, że jednak nie...

Dziekuje i gratuluje :)

Napisano
jestem zdania,ze niestety sie NIE odezwa ...

Dziekuje i gratuluje :)

Napisano

Dziekuje jeszcze raz wszystkim za udział w moim poście. Patrzac jeszcze raz na moje karty myśle,ze moja interpretacja taraz byłaby taka sama jak na poczatku...Hmm...