ivi185 Napisano 25 Marca 2014 Napisano 25 Marca 2014 Bardzo zalezy mi na pracy w tej konkretnej firmie i widzac po kartach,ze coraz bardziej wydaje mi sie to realne. Czekam jeszcze na wiadomosc od nich (jak widac we wczesniejszym poscie) ale ciekawosc bierze gore Pytanie brzmi: Czy dostane tam prace na stanowisko,na które aplikowalam? Krol monet Rydwan Giermek kielichow Sila W Krolu monet widze mojego partnera, ktory mi bardzo pomaga,wspiera i kibicuje... Juz dawno postawilam sobie za cel prace w tej konkretnej firmie...nawet nie staram sie szukac czegos innego. Wlasnie taka jest energia rydwanu...Prosto do celu,wytyczona droga i nie ogladac sie na boki. Przeszkoda moze byc tu bariera jezykowa ale chyba Sila pokazuje,ze podolam.... Ale ten Giermek Kielichow....Moze ktos bedzie mi przychylny....ktos mlodszy? Jak Wy to widzicie? Obawiam sie,ze moja interpretacja moze byc troszke zyczeniowa Cytuj
Trida Napisano 25 Marca 2014 Napisano 25 Marca 2014 Nie zaczyna się pytania do kart od 'czy' Czy to jest praca wyjazdowa? W rydwanie widzę przeniesienie jakby a giermek kielichów - początkowa radość z nowej posady, zaangażowanie itd. Wiec wydaje mi się, ze tak, dostaniesz ową pracę Powodzenia Cytuj
ivi185 Napisano 25 Marca 2014 Autor Napisano 25 Marca 2014 (edytowane) Nie zaczyna się pytania do kart od 'czy' Czułam,ze dostane za to reprymende Ta praca nie wiaze sie z zadnymi wyjazdami Edytowane 25 Marca 2014 przez Trida Cytuj
Vivere Napisano 25 Marca 2014 Napisano 25 Marca 2014 Krol monet Rydwan Giermek kielichow Sila ja jestem na TAK Cytuj
Caliel Napisano 25 Marca 2014 Napisano 25 Marca 2014 Jak najbardziej.. patrzac na poprzedni rozklad i na ten, wydaje mi sie ze bedzie to dosc szybki termin, sprawy moga ruszyc nagle... i raczej bedziesz miec szefa lub szefowa o silnym, meskim charakterze. Sila to dociagnieta czy suma? tak mi sie wydaje, ze bedziesz miala okazje sie wykazac pasja i checia do pracy.... tylko uwazaj, by zapal nie byl slomiany ;D bo chyba taki masz;) Pozdrawiam Cytuj
ivi185 Napisano 25 Marca 2014 Autor Napisano 25 Marca 2014 Jak najbardziej.. patrzac na poprzedni rozklad i na ten, wydaje mi sie ze bedzie to dosc szybki termin,sprawy moga ruszyc nagle... i raczej bedziesz miec szefa lub szefowa o silnym, meskim charakterze. Sila to dociagnieta czy suma? tak mi sie wydaje, ze bedziesz miala okazje sie wykazac pasja i checia do pracy.... tylko uwazaj, by zapal nie byl slomiany ;D bo chyba taki masz;) Pozdrawiam Siła jest dociagnieta. A jesli chodzi o moja zapal do pracy...zawsze rzetelnie wykonyje moje obowiazki Dziekuje za interpretacje Cytuj
Caliel Napisano 25 Marca 2014 Napisano 25 Marca 2014 Zobaczymy po jakims czasie ja tez rzetelnie wykonuje, ale szybko sie nudzę i nużę, i w efekcie tracę zapał musze mieć cały czas bodziec motywujacy hahah Cytuj
Trida Napisano 25 Marca 2014 Napisano 25 Marca 2014 Nie reprymenda a wskazówka na prawdę łatwiej się interpretuje pytania zaczynające się od 'jak' czy coś... Jak nie wyjazdowa to wydaje mi się to na zasadzie - przeniesienia, że coś się ruszy w tej kwestii etc Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Marca 2014 Napisano 25 Marca 2014 mnie rydwan pokazuje ostatnio ucieczkę, ale nie tak taktowną jak w 7 mieczach(jakaś wymówka), tylko najzwyklejsze zmykanie, gdzie pieprz rośnie, że aż się kurzy za tą osobą...7 jak dla mnie nie... król to dla mnie ktoś bierny, nic nie zrobi, bo mu tak dobrze... rydwan - patrz wyżej giermek i siła, by mówiły tutaj, że tak, więc albo po jakimś czasie, albo od innej firmy... ale myślę, że w najbliższym czasie gdzieś się na pewno załapiesz Cytuj
ivi185 Napisano 25 Marca 2014 Autor Napisano 25 Marca 2014 u mnie moj partner zawsze w układach wychodzi jako krol monet...to koziorozec. A w tym konkretnym przypadku naprawde bardzo mi pomogl. On znalazl oferte i wyslal za mnie aplikacje, pomogl mi przejsc przez pierwszy etap rekrutacji...sam pracuje w tej firmie i sluzy tez rada. Jestem pewna,ze krol Monet to on Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Marca 2014 Napisano 25 Marca 2014 aaaa.... to zmienia postać rzeczy no masz ją jak w banku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi