Skocz do zawartości

Parapetówka (ZWERYFIKOWANY)

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W połowie kwietnia wybieram się na parapetówkę do swojej znajomej. Postawiłam karty w celach ćwiczeniowych na pytanie: jak będzie na tej imprezie.

Cesarzowa, 6 monet, Królowa pucharów, 6 buław

Zapowiada się interesująco. W cesarzowej widzę siebie jako osobę dobrze wyglądającą, a w pucharowej jako pijącą :P 6 monet z cesarzową może także sugerować jakiś wydatek w związku z tą imprezą, może właśnie na ubiór. 6 buław kończąca rozkład sugeruje, że dobrze wypadnę i że impreza będzie dla mnie udana :) Weryfikacja za kilka tygodni :)

Napisano

Jednym słowem - fajnie :) poznasz trochę nowych osób, znajdziesz wspólny język, okaże się, ze są ludzie z podobnymi zainteresowaniami co Ty. Impreza na pewno zaliczona do udanych :)

• Lubię to! 1
Napisano

Będziesz bardzo zadowolona, ale może kaskę wydasz na prezent parapetowy. Będziesz brylować i szaleć. Życzę ci miłej zabawy

• Lubię to! 1
Napisano

Tak też pomyślałam, że może to być wydatek na prezent :) Dziękuję serdecznie :)

Napisano

Ja tez uwazam,ze 6 denarow to bardziej radosc z dawania prezentu... widac tu rowniez Twoje male zaangazowanie ...pomoc w drobnych czynnosciach przy tej parapetowce...moze przyniesiesz jakas salatke?:)

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

mnie się wydaje, że niczego nie będzie tam brakować, ani jedzenia, ani picia, ani towarzystwa :)

jasne, możliwe, że będziesz bardzo dobrze wyglądać, pokarzesz się jako zadbana kobieta, od której ciężko oderwać wzrok

6 monet to dzielenie się - obstawiam spory poczęstunek :) Ale to też może być dzielenie się wiadomościami, zwłaszcza że ta karta znajduję się w tym rozkładzie między kobietami - ploteczki :)

sama królowa pucharów może mówić o emocjonalnym podejściu, myślę że nie będziesz się tutaj źle czuć(w sumie nie ma też tutaj żadnych kart wskazujące przykrość :) ), ale i też o nie jednym kieliszku

6 buław - możliwe, że będziesz bardzo zadowolona, odniesiesz wewnętrzne zwycięstwo w tym(tutaj mam na myśli, że możesz być dumna ze swojego postępowania)

może też ktoś, kogo dawno nie widziałaś się pojawi, co wprawi Cię w dobry nastrój :)

myślę również, że nudzić się nie będziesz, będzie się działo :D

Gość bakea
Napisano

Bedzie czadowa impreza :D Ty będziesz także czadowo wyglądała i uwaga bo 6 buław mi pokazała kiedyś atak mężczyzny w moim kierunku haha więc kto wie czy jakiś Pan nie będzie Cię tam atakował czyli podrywał :P

Napisano

O matko, Forest Lady nie strasz.. tam przypuszczalnie będzie osobnik, którego kiedyś olałam i chyba złamałam mu serce :P Nie mniej jednak był wytrwały w staraniach i właśnie trochę się obawiam. Nie chcę tego przeżywać kolejny raz :P

Gość bakea
Napisano

Więc w razie "W" się naszykuj na atak haha bo może być nieunikniony :D

Jakiś gaz pieprzowy czy łzawiący jakby był zbyt nachalny ;)

Napisano

Rozbawiłaś mnie szczerze, śmieję się do ekranu :icon_biggrin: Nie mogę się doczekać weryfikacji.. :lol:

Napisano
W połowie kwietnia wybieram się na parapetówkę do swojej znajomej. Postawiłam karty w celach ćwiczeniowych na pytanie: jak będzie na tej imprezie.

Zapowiada się ostra impreza:-) Gospodyni dobrze Was ugości. Może być głośno i bez umiaru, dużo alkoholu, tańce... W sumie masz Diabła:-) A Ty się chyba nieźle wstawisz i zaczniesz szaleć na parkiecie:-)

Napisano

Haha no nie :D O tym diable to już nawet nie chciałam wspominać.. :lol:

Napisano

wydaje mi się, że Cesarzowa to właśnie to mieszkanie, bardzo ładnie urządzone. Gospodyni gościnna, będzie się cieszyła z wami swoim dorobkiem i prezentami, które od was dostanie. Atmosfera będzie przyjemna.

• Lubię to! 1
Napisano
Haha no nie :D O tym diable to już nawet nie chciałam wspominać.. :lol:

Sądziłaś, że nikt się nie dopatrzy? ;-)

• Maestro
Napisano

Jak dla mnie będziesz się świetnie bawiła w towarzystwie przyjaciółki, sądżę też, że będziesz ją wspierać w jakims problemie, tak, że dzieki Tobie ona poczuje sie bardzo dobrze:)

• Lubię to! 1
Napisano
Bedzie czadowa impreza :D Ty będziesz także czadowo wyglądała i uwaga bo 6 buław mi pokazała kiedyś atak mężczyzny w moim kierunku haha więc kto wie czy jakiś Pan nie będzie Cię tam atakował czyli podrywał :P

podpisuje sie pod ta interpretacja rowniez ;-)

• Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

WERYFIKACJA

Impreza była ok, ale bez szału. MNÓSTWO JEDZENIA co pewnie pokazała cesarzowa, bardzo wystawna gościna, piękne mieszkanie. Co więcej, jak wracałam z parapetówki spotkałam przypadkowych ludzi i zaprosili mnie do siebie na imprezę, co pewnie pokazała 6 monet i tam dopiero ostro popiłam, poznałam fajnego chłopaka i zaiskrzyło ;) Także można uznać, że karty pokazały prawdę ;)

Edytowane przez Sanya
Napisano

...Czy ta parapetówa odbywała się gdzieś może w okolicach dużego lasu?

Napisano

Z podsumy pierwszych kart (jak mniemałam przyjęcia Cię w nowych prograch - Cesarzowa i 6 denarów) jest Słońce, a ono pokazuje mi bardziej przestrzeń taką gdzieś poza wielkim centrum, stąd myslałam, że to bardziej takie sielskie klimaty, nic tu na miejskie party nie wskazuje :mysli: choć w sumie nie takie było meritum pytania, dzięki:D

Napisano

To znaczy hmm było to w mieście, ale umówmy się, że nie stricte w centrum tylko w takiej dzielnicy domków, bloków, spokojnej okolicy, słońce może dlatego, bo tam dużo rodzin z małymi dziećmi mieszka.. w każdym bądź razie około 5-6 przystanków do centrum i spokojna okolica:)