Sanya Napisano 25 Marca 2014 Napisano 25 Marca 2014 W połowie kwietnia wybieram się na parapetówkę do swojej znajomej. Postawiłam karty w celach ćwiczeniowych na pytanie: jak będzie na tej imprezie. Cesarzowa, 6 monet, Królowa pucharów, 6 buław Zapowiada się interesująco. W cesarzowej widzę siebie jako osobę dobrze wyglądającą, a w pucharowej jako pijącą 6 monet z cesarzową może także sugerować jakiś wydatek w związku z tą imprezą, może właśnie na ubiór. 6 buław kończąca rozkład sugeruje, że dobrze wypadnę i że impreza będzie dla mnie udana Weryfikacja za kilka tygodni Cytuj
Trida Napisano 25 Marca 2014 Napisano 25 Marca 2014 Jednym słowem - fajnie poznasz trochę nowych osób, znajdziesz wspólny język, okaże się, ze są ludzie z podobnymi zainteresowaniami co Ty. Impreza na pewno zaliczona do udanych 1 Cytuj
Beata39 Napisano 25 Marca 2014 Napisano 25 Marca 2014 Będziesz bardzo zadowolona, ale może kaskę wydasz na prezent parapetowy. Będziesz brylować i szaleć. Życzę ci miłej zabawy 1 Cytuj
Sanya Napisano 25 Marca 2014 Autor Napisano 25 Marca 2014 Tak też pomyślałam, że może to być wydatek na prezent Dziękuję serdecznie Cytuj
ivi185 Napisano 25 Marca 2014 Napisano 25 Marca 2014 Ja tez uwazam,ze 6 denarow to bardziej radosc z dawania prezentu... widac tu rowniez Twoje male zaangazowanie ...pomoc w drobnych czynnosciach przy tej parapetowce...moze przyniesiesz jakas salatke? 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Marca 2014 Napisano 25 Marca 2014 Cesarzowa, 6 monet, Królowa pucharów, 6 buław mnie się wydaje, że niczego nie będzie tam brakować, ani jedzenia, ani picia, ani towarzystwa jasne, możliwe, że będziesz bardzo dobrze wyglądać, pokarzesz się jako zadbana kobieta, od której ciężko oderwać wzrok 6 monet to dzielenie się - obstawiam spory poczęstunek Ale to też może być dzielenie się wiadomościami, zwłaszcza że ta karta znajduję się w tym rozkładzie między kobietami - ploteczki sama królowa pucharów może mówić o emocjonalnym podejściu, myślę że nie będziesz się tutaj źle czuć(w sumie nie ma też tutaj żadnych kart wskazujące przykrość ), ale i też o nie jednym kieliszku 6 buław - możliwe, że będziesz bardzo zadowolona, odniesiesz wewnętrzne zwycięstwo w tym(tutaj mam na myśli, że możesz być dumna ze swojego postępowania) może też ktoś, kogo dawno nie widziałaś się pojawi, co wprawi Cię w dobry nastrój myślę również, że nudzić się nie będziesz, będzie się działo Cytuj
Gość bakea Napisano 25 Marca 2014 Napisano 25 Marca 2014 Bedzie czadowa impreza Ty będziesz także czadowo wyglądała i uwaga bo 6 buław mi pokazała kiedyś atak mężczyzny w moim kierunku haha więc kto wie czy jakiś Pan nie będzie Cię tam atakował czyli podrywał Cytuj
Sanya Napisano 25 Marca 2014 Autor Napisano 25 Marca 2014 O matko, Forest Lady nie strasz.. tam przypuszczalnie będzie osobnik, którego kiedyś olałam i chyba złamałam mu serce Nie mniej jednak był wytrwały w staraniach i właśnie trochę się obawiam. Nie chcę tego przeżywać kolejny raz Cytuj
Gość bakea Napisano 25 Marca 2014 Napisano 25 Marca 2014 Więc w razie "W" się naszykuj na atak haha bo może być nieunikniony Jakiś gaz pieprzowy czy łzawiący jakby był zbyt nachalny Cytuj
Sanya Napisano 25 Marca 2014 Autor Napisano 25 Marca 2014 Rozbawiłaś mnie szczerze, śmieję się do ekranu :icon_biggrin: Nie mogę się doczekać weryfikacji.. Cytuj
Davisa Napisano 25 Marca 2014 Napisano 25 Marca 2014 W połowie kwietnia wybieram się na parapetówkę do swojej znajomej. Postawiłam karty w celach ćwiczeniowych na pytanie: jak będzie na tej imprezie. Cesarzowa, 6 monet, Królowa pucharów, 6 buław Zapowiada się ostra impreza:-) Gospodyni dobrze Was ugości. Może być głośno i bez umiaru, dużo alkoholu, tańce... W sumie masz Diabła:-) A Ty się chyba nieźle wstawisz i zaczniesz szaleć na parkiecie:-) Cytuj
Sanya Napisano 25 Marca 2014 Autor Napisano 25 Marca 2014 Haha no nie O tym diable to już nawet nie chciałam wspominać.. Cytuj
Vivere Napisano 25 Marca 2014 Napisano 25 Marca 2014 Cesarzowa, 6 monet, Królowa pucharów, 6 buław wydaje mi się, że Cesarzowa to właśnie to mieszkanie, bardzo ładnie urządzone. Gospodyni gościnna, będzie się cieszyła z wami swoim dorobkiem i prezentami, które od was dostanie. Atmosfera będzie przyjemna. 1 Cytuj
Davisa Napisano 25 Marca 2014 Napisano 25 Marca 2014 Haha no nie O tym diable to już nawet nie chciałam wspominać.. Sądziłaś, że nikt się nie dopatrzy? ;-) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Marca 2014 Maestro Napisano 26 Marca 2014 Jak dla mnie będziesz się świetnie bawiła w towarzystwie przyjaciółki, sądżę też, że będziesz ją wspierać w jakims problemie, tak, że dzieki Tobie ona poczuje sie bardzo dobrze:) 1 Cytuj
Lucindella Napisano 26 Marca 2014 Napisano 26 Marca 2014 Bedzie czadowa impreza Ty będziesz także czadowo wyglądała i uwaga bo 6 buław mi pokazała kiedyś atak mężczyzny w moim kierunku haha więc kto wie czy jakiś Pan nie będzie Cię tam atakował czyli podrywał podpisuje sie pod ta interpretacja rowniez ;-) 1 Cytuj
Sanya Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Napisano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) WERYFIKACJA Impreza była ok, ale bez szału. MNÓSTWO JEDZENIA co pewnie pokazała cesarzowa, bardzo wystawna gościna, piękne mieszkanie. Co więcej, jak wracałam z parapetówki spotkałam przypadkowych ludzi i zaprosili mnie do siebie na imprezę, co pewnie pokazała 6 monet i tam dopiero ostro popiłam, poznałam fajnego chłopaka i zaiskrzyło Także można uznać, że karty pokazały prawdę Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez Sanya Cytuj
Czarownica Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisano 13 Kwietnia 2014 ...Czy ta parapetówa odbywała się gdzieś może w okolicach dużego lasu? Cytuj
Czarownica Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisano 13 Kwietnia 2014 Z podsumy pierwszych kart (jak mniemałam przyjęcia Cię w nowych prograch - Cesarzowa i 6 denarów) jest Słońce, a ono pokazuje mi bardziej przestrzeń taką gdzieś poza wielkim centrum, stąd myslałam, że to bardziej takie sielskie klimaty, nic tu na miejskie party nie wskazuje choć w sumie nie takie było meritum pytania, dzięki:D Cytuj
Sanya Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Napisano 13 Kwietnia 2014 To znaczy hmm było to w mieście, ale umówmy się, że nie stricte w centrum tylko w takiej dzielnicy domków, bloków, spokojnej okolicy, słońce może dlatego, bo tam dużo rodzin z małymi dziećmi mieszka.. w każdym bądź razie około 5-6 przystanków do centrum i spokojna okolica:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi