Skocz do zawartości

transakcja

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak zrealizuje się zamiar dokonania transakcji z pewną osobą? Przed wczoraj była zainteresowana, a kiedy przyszło co do czego przestała odpisywać na maile. Może zwyczajnie nie miała czasu albo po prostu się rozmyśliła.

Paź Mieczy, 8 Kielichów, 3 Buław -> Kochankowie

Chyba jednak się dogadamy i transakcja dojdzie do skutku (3 Buław).

Napisano

Wedlug mnie nie dojdzie do transakcji. Ta osoba byc moze znalazla cos innego...moze lepszego, badz na lepszych warunkach... Dokonala transakcji z kims innym.

Napisano

Wydaję mi się, że otrzymasz wiadomość od tej osoby - będzie chciała się jeszcze zastanowić nad podjęciem decyzji i finalnie nad dokonaniem transakcji (Giermek mieczy). Tutaj również widać, że ta osoba doszukuje się różnych opcji wyboru, jak również Twoje starania do zrealizowania transakcji (8 kielichów, 3 buław).

Transakcja może dojść do skutku, jeśli przekonasz osobę do nabycia tej rzeczy, dobrze zagadasz, co tutaj faktycznie może określać 3 buław, bo inaczej będziesz musiał poszukać innego odbiorcy/kupca, co jest bardziej prawdopodobne.

Napisano

Mysle, ze nie dojdzie do transakcji, 8 kielichow wrozy rozczarowanie i odejscie..Paz mieczy mowi mi,ze ta osoba zbiera/zbierala informacje zeby dokonac najlepszego dla niej wyboru, o czym mowia kochankowie..

Napisano

Moim zdaniem gdzieś indziej ta osoba znalazła już to samo, lub coś podobnego, co odciągnęło uwagę od Ciebie i sprawiło, że osoba zmieniła zdanie i transakcja nie dojdzie do skutku. 3 buław to jakieś jej dalsze poszukiwania, czy dalsze działania ale już gdzie indziej, zwłaszcza po tych wahaniach w paziku i ostatecznej rezygnacji w 8 kielach.

• Lubię to! 1
Napisano

Raczej rzeczywiście nic z tego - mimo licznych ponagleń ta osoba dalej się nie odzywa, jakby zapadła się pod ziemię.

Gość adora
Napisano
Jak zrealizuje się zamiar dokonania transakcji z pewną osobą? Przed wczoraj była zainteresowana, a kiedy przyszło co do czego przestała odpisywać na maile. Może zwyczajnie nie miała czasu albo po prostu się rozmyśliła.

Suma to Kaplan, a nie Kochankowie.

Gość adora
Napisano

Kaplan to raczej brak ruchu, brak zmian w najblizszym czasie.

Gość anhana
Napisano

Też uważam, że z tą osobą (paź mieczy) nie dojdzie do transakcji, ja widzę podjęcie decyzji i rezygnację w 8 kielichów, najprawdopodobniej znalazła coś nowego (3 buław).

Napisano

Ja bym to zinterpretował tak.

Druga strona jest młodą osobą, która skacze z pomysłu na pomysł. Raczej, gdzieś tam w głębi duszy nie chce aby ta transakcja doszła do sutku. Ty czekasz na zysk i oznaki sukcesu. Wygląda, że w kółko ponawiasz tą transakcję, ale powinna się ona udać, ale raczej nie z tą osobą.