pawel116 Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 Jak zrealizuje się zamiar dokonania transakcji z pewną osobą? Przed wczoraj była zainteresowana, a kiedy przyszło co do czego przestała odpisywać na maile. Może zwyczajnie nie miała czasu albo po prostu się rozmyśliła. Paź Mieczy, 8 Kielichów, 3 Buław -> Kochankowie Chyba jednak się dogadamy i transakcja dojdzie do skutku (3 Buław). Cytuj
ivi185 Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 Wedlug mnie nie dojdzie do transakcji. Ta osoba byc moze znalazla cos innego...moze lepszego, badz na lepszych warunkach... Dokonala transakcji z kims innym. Cytuj
karim-tarot Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 Wydaję mi się, że otrzymasz wiadomość od tej osoby - będzie chciała się jeszcze zastanowić nad podjęciem decyzji i finalnie nad dokonaniem transakcji (Giermek mieczy). Tutaj również widać, że ta osoba doszukuje się różnych opcji wyboru, jak również Twoje starania do zrealizowania transakcji (8 kielichów, 3 buław). Transakcja może dojść do skutku, jeśli przekonasz osobę do nabycia tej rzeczy, dobrze zagadasz, co tutaj faktycznie może określać 3 buław, bo inaczej będziesz musiał poszukać innego odbiorcy/kupca, co jest bardziej prawdopodobne. Cytuj
Fall Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 Paź Mieczy, 8 Kielichów, 3 Buław -> Kochankowie Mysle, ze nie dojdzie do transakcji, 8 kielichow wrozy rozczarowanie i odejscie..Paz mieczy mowi mi,ze ta osoba zbiera/zbierala informacje zeby dokonac najlepszego dla niej wyboru, o czym mowia kochankowie.. Cytuj
Czarownica Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 Moim zdaniem gdzieś indziej ta osoba znalazła już to samo, lub coś podobnego, co odciągnęło uwagę od Ciebie i sprawiło, że osoba zmieniła zdanie i transakcja nie dojdzie do skutku. 3 buław to jakieś jej dalsze poszukiwania, czy dalsze działania ale już gdzie indziej, zwłaszcza po tych wahaniach w paziku i ostatecznej rezygnacji w 8 kielach. 1 Cytuj
pawel116 Napisano 28 Marca 2014 Autor Napisano 28 Marca 2014 Raczej rzeczywiście nic z tego - mimo licznych ponagleń ta osoba dalej się nie odzywa, jakby zapadła się pod ziemię. Cytuj
Fall Napisano 28 Marca 2014 Napisano 28 Marca 2014 Przykro mi, ma nadzieje, ze znajdzie sie inny zainteresowany. Cytuj
Gość adora Napisano 28 Marca 2014 Napisano 28 Marca 2014 Jak zrealizuje się zamiar dokonania transakcji z pewną osobą? Przed wczoraj była zainteresowana, a kiedy przyszło co do czego przestała odpisywać na maile. Może zwyczajnie nie miała czasu albo po prostu się rozmyśliła. Paź Mieczy, 8 Kielichów, 3 Buław -> Kochankowie Suma to Kaplan, a nie Kochankowie. Cytuj
Gość adora Napisano 28 Marca 2014 Napisano 28 Marca 2014 Kaplan to raczej brak ruchu, brak zmian w najblizszym czasie. Cytuj
Gość anhana Napisano 28 Marca 2014 Napisano 28 Marca 2014 Też uważam, że z tą osobą (paź mieczy) nie dojdzie do transakcji, ja widzę podjęcie decyzji i rezygnację w 8 kielichów, najprawdopodobniej znalazła coś nowego (3 buław). Cytuj
Halsky Napisano 28 Marca 2014 Napisano 28 Marca 2014 Ja bym to zinterpretował tak. Druga strona jest młodą osobą, która skacze z pomysłu na pomysł. Raczej, gdzieś tam w głębi duszy nie chce aby ta transakcja doszła do sutku. Ty czekasz na zysk i oznaki sukcesu. Wygląda, że w kółko ponawiasz tą transakcję, ale powinna się ona udać, ale raczej nie z tą osobą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi