fio Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 (edytowane) Witam, Moja była partnerka o którą ponownie się staram zawitała do mojego rodzinnego miasta. Postawiłem karty czy powinienem tam pojechać, żeby przez weekend się z nią spotkać. Podaję wyniki: To jest XXI Świat to się stanie jeśli pojadę - As Kielichów, VIII Siła, X Koło Fortuny to się stanie jeśli nie pojadę - 5 buław, 2 buław, XI Sprawiedliwość Mi się wydaje, że aktualnie mam możliwość odbudowania tego co mnie otaczało i na przyjazd widzę same pozytywne rzeczy - miłość, silna relacja i odkręcenie tego co jest dotychczas. Z kolei nie przyjechanie wskazuje dla mnie samotność i niepewność. Czy mam rację? Dziękuję i pozdrawiam Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez fio Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 Jedź. Jak chcesz spróbować odbudować relację, to rusz się! A tak na przyszłość dział "proszę o wróżbę" jest w innym miejscu... Chcesz się tutaj uczyć, zacznij od interpretacji innych rozkładów Cytuj
Fall Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 To jest XXI Świat - dzieli Was odleglosc to się stanie jeśli pojadę - As Kielichów, VIII Siła, X Koło Fortuny - Mozliwe, ze wrocicie do siebie. Kolo zapowiada zmiane i od okolicznosci zalezy, jaka. Jesli z kims jestes-moze wrozyc rozstanie. Jesli z kims sie rozstales-wrozy powrot. Wczesniej as kielichow i sila-zalazek uczucia nadal w Was tkwi, sadzac po tej sile chemia rowniez gra ;-) to się stanie jeśli nie pojadę - 5 buław, 2 buław, XI Sprawiedliwość - bedziesz mierzyl swoje sily na zamiary i na tym sie chyba skonczy..Nastapi marazm i brak zmian i zazdrosc o ewentualna konkurencje ( a ta sie pojawi..). Nie zastanawiaj sie i jedz-nie masz nic do stracenia!!! Kolumb nie odkryl Ameryki siedzac i zastanawiajac sie, czy gdzies jest jakis lad ;- POWODZENIA! 1 Cytuj
Lucindella Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 moim zdaniem fajne karty sie pokazaly na wersje.. aby jednak jechac...przyciaganie na pewno miedzy wami jest...wiec...jesli masz tak mozliwosc jedz i niech kolo fortuny dalej pieknie zkreci waszym losem;-)powodzenia...;-) 1 Cytuj
fio Napisano 27 Marca 2014 Autor Napisano 27 Marca 2014 dziękuję! Pędzę na transport i będę się*odzywać jak poszło! Cytuj
Vivere Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 To jest XXI Świat podążanie za spełnieniem to się stanie jeśli pojadę - As Kielichów, VIII Siła, X Koło Fortuny rozbudzisz w Pani uczucia (As +Siła) na nowo i to doprowadzi do zmian to się stanie jeśli nie pojadę - 5 buław, 2 buław, XI Sprawiedliwość będziesz musiał "podbijać" jej serce z większym zaangażowaniem - 5 buław- bo będzie stawiała opory- 2 buław- i sam popadniesz w dylematy. Sprawiedliwość - i tak Cię to nie ominie Czy mam rację? masz rację 1 Cytuj
Czarownica Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 Powodzenia. I podziękuj użytkownikom za otrzymane interpretacje klikając w odpowiednią opcję. Cytuj
fio Napisano 29 Marca 2014 Autor Napisano 29 Marca 2014 cześć! Dziś spotkałem się z tą dziewczyną, wzięliśmy razem udział w biegu. Wracaliśmy razem piechotą do domu i było bardzo miło, rozmawialiśmy, śmialiśmy się. Powiedziała mi, że ciężko jej poradzić sobie z uczuciami, każdego dnia jest coraz gorzej. To znaczy, że czuje do mnie jeszcze coś. Niestety na wieczorny spacer/herbatę nie dała się zaprosić, gdyż powiedziała, że mimo szczerych chęci jest to dla niej za trudne. Zobaczymy co czas przyniesie. Cytuj
fio Napisano 9 Kwietnia 2014 Autor Napisano 9 Kwietnia 2014 Hej, więc śpieszę z weryfikacją rozkładu. Owszem rozczuliłem partnerkę przyjeżdżając, ale na razie nasza sytuacja nie polepszyła się - chwilę rozmawialiśmy bardzo przyjacielsko, jednak zadziałał jej system obronny i ponownie zabroniła mi się ze sobą kontaktować. Jedno jest jednak pewne - na mój przyjazd jej serce mocniej zabiło. Dzięki za pomoc! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi