Skocz do zawartości

Czy bedzie ciaza - dla znajomego (ZWERYFIKOWANY)

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Bliski kolega prosil o karty

Czy partnerka X jest w ciazy? As Denarow, Kolo fortuny, Gwiazda / Wieza - As i gwiazda - kojarza mi sie z ciaza, natomiast kolo fortuny i wieza z sumy z okresem. Czytajac jednak karty holistycznie, widac jej mozliwosc zajscia w ciaze, ale potem cykl tzn okres w kole i gwiazde, ktora rowniez obrazuje te dni. Co sadzicie?

Postawilam jeszcze drugie karty:

Jak zrealizuje sie oczekiwanie X, ze jego partnerka dostanie okresu: Krolowa Denarow, 6 bulaw, 7 pucharow - w tych kartach, jestem pewna ze nie ma ciazy :) Partnerka dostanie okresu na ktory beda czekac, i bardzo sie cieszyc gdy sie pojawi

Popatrzylam na te karty z innej strony i mialam jeszcze wieksze watpliwosci..

EDIT

Zadalam jeszcze jedno pytanie kartom.

Czy X i jego partnerka w ciagu roku beda mieli dziecko: 10 denarow, Krolowa denarow, 6 bulaw / Glupiec - Rodzina, plodnosc, przybycie, glupiec-dziecko. Tu widze ciaze.

Edytowane przez JagodowaTruskawka
Napisano

As denarow i gwiazda mowia,ze partnerka X jest plodna, wiec teoretycznie jest szansa na ciaze, ALE wieza jak dla mnie rozwiewa wszelkie watpliwosci-ciazy nie bedzie. No chyba,ze to bylby dla nich dramat i przewrocilo im zycie do gory nogami, bo wieza to taka przewrotna karta ;-)

• Lubię to! 1
Napisano

Wlasnie dla mnie wieza tez wywrocilaby im zycie do gory nogami, ale moze tez rozwiaz obawy, dlatego postawilam drugi rozklad tez .

Napisano

No wlasnie..krolowa denarow to tez plodnosc oraz...macierzynstwo. 6 bulaw z 7 kielichow morze oznaczac mrzonki/marzenia o sukcesie..A w podsumie jest slonce-moja ksiazka twierdzi ze Slonce oznacza m.in ciaze i narodziny dziecka.

Niby wiec i w jednym, i w drugim rozkladzie karty ciazowe, ale jakos nie czuje ciazy w tych kartach...

Napisano

Z rozpedu nawet sumy nie policzylam. Mam nadzieje, ze nie bedzie tej ciazy u nich slonce rzeczywiscie plodna karta, gdzies juz komus wyszlo na forum ze slonce = dziecko .

DODANE.

Popatrzylam na te karty z innej strony i mialam jeszcze wieksze watpliwosci..

Zadalam jeszcze jedno pytanie kartom.

Czy X i jego partnerka w ciagu roku beda mieli dziecko: 10 denarow, Krolowa denarow, 6 bulaw / Glupiec - Rodzina, plodnosc, przybycie, glupiec-dziecko. Tu widze ciaze.

Napisano

Nooo po tych kartach to tez bym juz ciaze obstawiala..10 denarow=rodzina, krolowa-plodnosc i macierzynstwo,no i Glupiec..Jak dla mnie to ciezko cokolwiek jednoznacznie powiedziec. 3 razy pytalas i za kazdym razem watpliwosci..Chyba partnerka bedzie musiala poczekac,az okres przyjdzie, zeby miec spokojna glowe..

Napisano

wyliczając do końca roku jest szansa na zapłodnienie, jak i na urodzenie dzieciątka ;)

Osobiście X kielichów zawsze mi się jawiło jako nowe życie w rodzinie, X denarów już nie koniecznie. Mamy głupca który personalizuje dziecko/nowe. Obecny rozkład bardziej mi pasuje do oczekiwań Pani na okres. Fakt, faktem czytając karty w pozycji prostej, odpowiadając na pytanie mogę jednoznacznie mogę stwierdzić iż dzieciątko się pojawi.

Wszystkiego dobrego ;)

• Lubię to! 1
Napisano

Nie chca , to by byla wpadka. Znaja sie 3 , a mies sa oficialnie razem

Gość adora
Napisano

Jak dla mnie ciazy nie ma ale jak beda dalej tak "dzialac" to bardzo prawdopodobne, ze wreszcie sie "doigraja".

• 8 miesięcy temu...
Napisano

no ...jesli w ciągu roku czyli do marca ( jak dobrze pamietam rozpoczecie watku)to wszystko moze sie zdarzyć, pod warunkiem ze nadal razem sa :)

Napisano

Ta Wieza i Glupiec to byly sumowane karty, czy dolozone?

Nie sumuje jak na razie wiec zawsze sie gubie w tym.

Napisano

Tak, karty po "/" sa z sumy. Moge miec troszke poblem z weryfikacja, bo ten kolega jest wlasciwie kolega mojego ex i nie mam z nim kontaktu, jedyne fakty moge weryfikowac przez ograniczonny dostep do fb