JagodowaTruskawka Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 (edytowane) Bliski kolega prosil o karty Czy partnerka X jest w ciazy? As Denarow, Kolo fortuny, Gwiazda / Wieza - As i gwiazda - kojarza mi sie z ciaza, natomiast kolo fortuny i wieza z sumy z okresem. Czytajac jednak karty holistycznie, widac jej mozliwosc zajscia w ciaze, ale potem cykl tzn okres w kole i gwiazde, ktora rowniez obrazuje te dni. Co sadzicie? Postawilam jeszcze drugie karty: Jak zrealizuje sie oczekiwanie X, ze jego partnerka dostanie okresu: Krolowa Denarow, 6 bulaw, 7 pucharow - w tych kartach, jestem pewna ze nie ma ciazy Partnerka dostanie okresu na ktory beda czekac, i bardzo sie cieszyc gdy sie pojawi Popatrzylam na te karty z innej strony i mialam jeszcze wieksze watpliwosci.. EDIT Zadalam jeszcze jedno pytanie kartom. Czy X i jego partnerka w ciagu roku beda mieli dziecko: 10 denarow, Krolowa denarow, 6 bulaw / Glupiec - Rodzina, plodnosc, przybycie, glupiec-dziecko. Tu widze ciaze. Edytowane 27 Marca 2014 przez JagodowaTruskawka Cytuj
Fall Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 As denarow i gwiazda mowia,ze partnerka X jest plodna, wiec teoretycznie jest szansa na ciaze, ALE wieza jak dla mnie rozwiewa wszelkie watpliwosci-ciazy nie bedzie. No chyba,ze to bylby dla nich dramat i przewrocilo im zycie do gory nogami, bo wieza to taka przewrotna karta ;-) 1 Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 27 Marca 2014 Autor Napisano 27 Marca 2014 Wlasnie dla mnie wieza tez wywrocilaby im zycie do gory nogami, ale moze tez rozwiaz obawy, dlatego postawilam drugi rozklad tez . Cytuj
Fall Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 No wlasnie..krolowa denarow to tez plodnosc oraz...macierzynstwo. 6 bulaw z 7 kielichow morze oznaczac mrzonki/marzenia o sukcesie..A w podsumie jest slonce-moja ksiazka twierdzi ze Slonce oznacza m.in ciaze i narodziny dziecka. Niby wiec i w jednym, i w drugim rozkladzie karty ciazowe, ale jakos nie czuje ciazy w tych kartach... Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 27 Marca 2014 Autor Napisano 27 Marca 2014 Z rozpedu nawet sumy nie policzylam. Mam nadzieje, ze nie bedzie tej ciazy u nich slonce rzeczywiscie plodna karta, gdzies juz komus wyszlo na forum ze slonce = dziecko . DODANE. Popatrzylam na te karty z innej strony i mialam jeszcze wieksze watpliwosci.. Zadalam jeszcze jedno pytanie kartom. Czy X i jego partnerka w ciagu roku beda mieli dziecko: 10 denarow, Krolowa denarow, 6 bulaw / Glupiec - Rodzina, plodnosc, przybycie, glupiec-dziecko. Tu widze ciaze. Cytuj
Fall Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 Nooo po tych kartach to tez bym juz ciaze obstawiala..10 denarow=rodzina, krolowa-plodnosc i macierzynstwo,no i Glupiec..Jak dla mnie to ciezko cokolwiek jednoznacznie powiedziec. 3 razy pytalas i za kazdym razem watpliwosci..Chyba partnerka bedzie musiala poczekac,az okres przyjdzie, zeby miec spokojna glowe.. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 wyliczając do końca roku jest szansa na zapłodnienie, jak i na urodzenie dzieciątka Osobiście X kielichów zawsze mi się jawiło jako nowe życie w rodzinie, X denarów już nie koniecznie. Mamy głupca który personalizuje dziecko/nowe. Obecny rozkład bardziej mi pasuje do oczekiwań Pani na okres. Fakt, faktem czytając karty w pozycji prostej, odpowiadając na pytanie mogę jednoznacznie mogę stwierdzić iż dzieciątko się pojawi. Wszystkiego dobrego 1 Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 28 Marca 2014 Autor Napisano 28 Marca 2014 Nie chca , to by byla wpadka. Znaja sie 3 , a mies sa oficialnie razem Cytuj
Gość adora Napisano 28 Marca 2014 Napisano 28 Marca 2014 Jak dla mnie ciazy nie ma ale jak beda dalej tak "dzialac" to bardzo prawdopodobne, ze wreszcie sie "doigraja". Cytuj
Lena75 Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 Czy X i jego partnerka w ciagu roku beda mieli dziecko: 10 denarow, Krolowa denarow, 6 bulaw / Glupiec - Rodzina, plodnosc, przybycie, glupiec-dziecko. Tu widze ciaze. no ...jesli w ciągu roku czyli do marca ( jak dobrze pamietam rozpoczecie watku)to wszystko moze sie zdarzyć, pod warunkiem ze nadal razem sa Cytuj
Koma Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 Ta Wieza i Glupiec to byly sumowane karty, czy dolozone? Nie sumuje jak na razie wiec zawsze sie gubie w tym. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Napisano 14 Grudnia 2014 Tak, karty po "/" sa z sumy. Moge miec troszke poblem z weryfikacja, bo ten kolega jest wlasciwie kolega mojego ex i nie mam z nim kontaktu, jedyne fakty moge weryfikowac przez ograniczonny dostep do fb Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi