Halsky Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 Ponieważ ostatnio źle zadałem pytanie postanowiłem się naprawić: Czy wziąć kredyt w PKO, czy w BZ WBK ROZKŁAD: ...............1 2..........................5 3......8............9.....6 4..........................7 1./ Osoba pytająca - XVII GWIAZDA KREDYT W PKO karty: 2./ Obecna sytuacja - XV DIABEŁ 3./ Co ta propozycja mi da - Rycerz mieczy 4./ Co będzie jeśli wybiorę tą opcję - 9 buław 8./ Jak to na mnie wpłynie - 5 monet KREDYT W BZ WBK: 5./ Obecna sytuacja - As monet 6./ Co ta propozycja mi da - 7 buław 7./ Co będzie jak wybiorę ta opcję - XIX SŁOŃCE 9./ Jak to na mnie wpłynie - Giermek kielichów MOJA INTERPRETACJA 1./ Obecnie posiadam jasny umysł i powinien ze spokojem znaleźć rozwiązanie Jeśli chodzi o PKO: 2./ Diabeł mówi sam za siebie - wielka agresja, uzależnienie i obsesja z którymi trzeba walczyć. 3./ Gdy wezmę tu kredyt to stanie się on całym moim życiem, będę musiał być cholernie ostrożny cały czas, ciągłe skupienie 4./ Jak wybiorę tą opcję to cały czas będą na mnie czyhać jakieś pułapki być w pozycji obronnej 8./ Będę nieszczęśliwy Jeśli chodzi o BZ WBK 5./ Teraz mam szansę, otrzymam pieniądze na rozwój, 6./ Trzeba zaufać instynktowi i moim że może to źle wyglądać wcale tak nie jest, 7./ Jeśli wybiorę tą opcję to karta mówi, że jest to optymistyczny wybór, oznacza również porządek 9./ Co dla mnie - nowy etap, nauka stawianie czoła problemom z powodzeniem. Moim zdaniem BZ WBK. Nie powinno być problemu ze spłatą, jest to dobry wybór i powinien w ogóle otrzymać kredyt. Czekam na wasze interpretacje. Cytuj
Vivere Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 KREDYT W PKO karty: 2./ Obecna sytuacja - XV DIABEŁ 3./ Co ta propozycja mi da - Rycerz mieczy 4./ Co będzie jeśli wybiorę tą opcję - 9 buław 8./ Jak to na mnie wpłynie - 5 monet Tu jest bida z nędzą. Ten bank Ci kredytu nie da albo, jesli tak, to uwikłasz się w bardzo poważne kłopoty finansowe. KREDYT W BZ WBK: 5./ Obecna sytuacja - As monet 6./ Co ta propozycja mi da - 7 buław 7./ Co będzie jak wybiorę ta opcję - XIX SŁOŃCE 9./ Jak to na mnie wpłynie - Giermek kielichów No tu jakaś nadzieja jest - As monet. Ale będziesz musiał się postarać - wykazać, może zdolność kredytową. Słońce, hm stawiam na poczucie bezpieczeństwa i paź kiel - radość ale będziesz musiał się dostosować do warunków, które Ci narzucą. Druga opcja jest przyjaźniejsza, choć przekonania, że ten kredyt dostaniesz na podstawie tych kart nie mam Cytuj
Halsky Napisano 27 Marca 2014 Autor Napisano 27 Marca 2014 Wielkie dzięki. A jakiego rozkładu najlepiej użyć na to czy dostanę kredyt lub inaczej co muszę zrobić by dostać. Cytuj
Gość Bogd Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 jeśli brałeś kredyt na małe sumy i spłacałeś na czas to masz duże szanse na większy kredyt. Cytuj
Czarownica Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 No Gwiazda wskazuje na to, że jakieś światełko w tunelu dostrzegasz, trochę myślisz życzeniowo w temacie, masz swoją wizję, którą chcesz zrealizować i pojawiła się nadzieja, że ten kredyt załatwi sprawę. Zdecydowanie w BZ WBK masz szansę, do tego pierwszego to nawet bym nie startowała, bo albo Ci go zwyczajnie nie dadzą, albo jest bardzo nieopłacalny. Wyjdziesz z tego uboższy niz jesteś w tych 5 denarach, nie odkopiesz się. Pazik Kielichów w drugiej opcji wskazuje na zadowolenie z rezultatu starań, dobrą wiadomość. Zweryfikuj jak już będziesz wiedział co i jak, bo jestem ciekawa. A za interpretacje użytkownikom dziękuje się klikając w opcję "Podziękował/a" pod postem 1 Cytuj
Gość anhana Napisano 28 Marca 2014 Napisano 28 Marca 2014 Ja też uważam że druga opcja będzie dla ciebie korzystniejsza, jeżeli chodzi o finanse. W PKO kosztowałoby cię to więcęj stresów, rozmyślania, analizowania, zamartwiania a w rezultacie stracisz na tym.. Albo w ogóle go nie otrzymasz mimo, że go potrzebujesz (5 monet) Cytuj
Halsky Napisano 28 Marca 2014 Autor Napisano 28 Marca 2014 Za około 2-3 tygodnie będę wiedział więc dam znać napewno Cytuj
Czarownica Napisano 28 Marca 2014 Napisano 28 Marca 2014 Ok, ale za interpretacje podziękuj jak mówiłam. Czekamy na weryfikację! Cytuj
Halsky Napisano 16 Kwietnia 2014 Autor Napisano 16 Kwietnia 2014 Za tydzień czasu będę miał odpowiedź. Cytuj
emilr Napisano 16 Kwietnia 2014 Napisano 16 Kwietnia 2014 zdecydowanie jestem za wbk! / Obecna sytuacja - XV DIABEŁ - moze kusząca propozycja, dlatego bieresz ją pod uwagę. Ale jest hak gdzieś. 3./ Co ta propozycja mi da - Rycerz mieczy - duzo nerwów, załatwiania Nie wszytko bedzie taki piękne. 4./ Co będzie jeśli wybiorę tą opcję - 9 buław - będziesz musiał zacisnąć pasa 8./ Jak to na mnie wpłynie - 5 monet - Źle sie poczujesz:( Na dobre i na złe z PKO BP. Taka jest 5 monet razem, chociaż wiatr i śnieg w oczy KREDYT W BZ WBK: 5./ Obecna sytuacja - As monet - szansa, obiecująco. Szkoda,ze nie dobrałeś 6./ Co ta propozycja mi da - 7 buław - będziesz pewnie musiał trochę pozalatwiać. Cos udowodnic. Obronic sie. Mozę to zdolnosć kredytowa? 7./ Co będzie jak wybiorę ta opcję - XIX SŁOŃCE - jasne zasady 9./ Jak to na mnie wpłynie - Giermek kielichów - zadowolenie, spokój Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 17 Kwietnia 2014 Napisano 17 Kwietnia 2014 jak najbardziej WBK, dużo lepsza opcja niz PKO Cytuj
maja123 Napisano 18 Kwietnia 2014 Napisano 18 Kwietnia 2014 nie bardzo rozumiem, wez kallkulator i sobie oblicz co sie bardzij oplaca, a nie kredytu w kartach szukasz. oblicz koszt kredytu, oprocentowanie, zobacz jakie arty ci wyjda i sam zobaczysz na co cie stac Cytuj
Halsky Napisano 4 Maja 2014 Autor Napisano 4 Maja 2014 To nie takie proste. Faktycznie w PKO wychodziło lepiej, ale późniejsza obsługa kredytu wypadała wysoko niekorzystnie. Zresztą odrzucili. W WBK zdolność mi policzyli, ale nie przyznali na warunkach jakie chciałem. Obecnie znów czekam na decyzję. Problem polegał na tym, iż musiałem więcej włożyć w remont i przez to musiałem wziąć więcej na kredyt. Niby teraz ma być odpowiedź w tygodniu. 1 Cytuj
Halsky Napisano 4 Maja 2014 Autor Napisano 4 Maja 2014 nie bardzo rozumiem, wez kallkulator i sobie oblicz co sie bardzij oplaca, a nie kredytu w kartach szukasz. oblicz koszt kredytu, oprocentowanie, zobacz jakie arty ci wyjda i sam zobaczysz na co cie stac Jak to potrafisz policzyć to super jesteś zdolny. Są rzeczy, które nie dotyczą kredytu, ale już jego późniejszej obsługi. Wielu ludzi ma ten problem. Cytuj
Czarownica Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 A więc zgodnie z interpretacjami. Napisz proszę jeszcze póxniej, czy ostatecznie przyznali ten w BZW, bo wychodziło, ze tak Cytuj
Halsky Napisano 10 Maja 2014 Autor Napisano 10 Maja 2014 TAK POWIODŁO SIĘ DOSTAŁEM KREDYT W BZ WBK I TO JESZCZE STARCZY NA CAŁY REMONT DOMU, W PKO BYŁOBY O WIELE GORZEJ JEŚLI CHODZI O SAMĄ WYSOKOŚĆ KREDYTU I WARUNKI WYKONANIA REMONTU. NIE SĄDZIŁEM ŻE TAK SUPER PÓJDZIE. W PONIEDZIAŁEK PODPISUJE AKT NOTARIALNY. JEŚLI CHODZI O SZCZEGÓŁY TO BANK NAKAZAŁ WPŁACIĆ W CIĄGU 24H 14000 zł NA KONTO, BYŁO TO CIĘŻKIE BO NIE BYŁEM NA TO PRZYGOTOWANY, ALE SIĘ UDAŁO. DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA INTERPRETACJE, PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi