Skocz do zawartości

DECYZJA - praca

Halsky

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Czy Marta ma wybrać pracę A czy B

Rozkład

1./ Osoba pytająca - Królowa mieczy - oznacza osobę dążącą do perfekcji, ale ta perfekcja ją ogranicza. Jest to również osoba zdolna intelektualnie.

PRACA A

2./ Obecna sytuacja - 8 kielichów - Trzeba całkowicie się odwrócić od planu i wrócić do korzeni, aby móc osiągnąć upragniony cel.

3./ Co ta propozycja pracy jej da - Królowa buław - Próbuje osiągnąć cele idąc za swoim serce i właśnie tak powinna zrobić.

4./ Co będzie ja wybierze tą pracę - tu w skrócie bezpieczeństwo i ochrona

8./ Jaki to będzie miało wpływ na Martę - oznacza odpoczynek, medytację. Powinna się jeszcze nad tym zastanowić.

PRACA B

5./ Obecna sytuacja - 6 monet - oznacza że jedna osoba daje, a druga bierze. Może to oznaczać, że praca ta nie będzie dobra bo trzeba dać wiele za niewiele.

6./ CO ta propozycja mi da - Rycerz monet - Ta opcja nakazuje "ubrudzić ręce" sporo pracy

7./ Co będzie ja wybierze tą pracę - XVIII KSIĘŻYC - Może być to dobra praca, ale czeka Cię wiele trudności

9./ Jaki będzie miała ta praca wpływ na Martę - jak tylko coś się ułoży to coś się zepsuje, żeby tylko coś się działo i trzeba na nowo naprawiać i tak cykl się powtarza.

Teoretycznie praca A jest lepsza, ale i tak trzeba sie zastanowić. Praca B niby ok, ale oznacza, ciągłe zmiany i raczej brak stabilności. Mój wybór A.

A kontynuując temat, żeby nowego nie tworzyć i wybierając wariant A od razu kolejne pytanie. Co się stanie jeśli moja żona zacznie się starać o prace A?

Rozkład:

............1

3.......................5

............7

4.......................6

............2

1, 3, 5 - co przemawia za działaniem

4, 2, 6 - co przemawia przeciw działaniu

7- charakterystyka problemu - działać, czy nie

1./ 5 mieczy

3./ 10 monet

5./ Król buław

2./ XII WISIELEC

4./ 10 mieczy

6./ IV CESARZ

7./ As mieczy

Karty z tego rozkładu trzeba interpretować razem, więc karty 1, 3, 5: 10 monet pokazuje nam o co walczymy w życiu i że warto to robić, za żeby starać się o tą pracę przemawia również król buław, który kształtuje świat po swojemu. Ciekawostką jest karta 5 mieczy w tym układzie, może pokazywać, że wcale można celu nie osiągnąć lub może od razu nie uda się podjąć tej pracy.

Karty 2, 4, 6: Karty przeciw mówią o tym jak ciężko będzie dostać to pracę, bardzo duży wysiłek wręcz nie do opanowania. Trzeba będzie wiele poświęcić, ale Cesarz mówi o regułach i zasadach, którym będzie się trzeba podporządkować.

7 - As mieczy - działać czy nie. Z jednej strony karty pokazywały wysiłek i poświęcenie, ale druga strona pokazuje, że warto. As mieczy pokazuje nowy pomysł lub inspirację, więc raczej po wielkim wysiłku żona powinna dostać pracę.

Edytowane przez Halsky
Gość SooYoung
Napisano

W sytuacji kiedy bierzecie kredyt to decyzja o zmianie pracy ma duży wpływ na wasza sytuacje finansową. Może popatrzcie na to pod tym kątem.