Halsky Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 (edytowane) Czy Marta ma wybrać pracę A czy B Rozkład 1./ Osoba pytająca - Królowa mieczy - oznacza osobę dążącą do perfekcji, ale ta perfekcja ją ogranicza. Jest to również osoba zdolna intelektualnie. PRACA A 2./ Obecna sytuacja - 8 kielichów - Trzeba całkowicie się odwrócić od planu i wrócić do korzeni, aby móc osiągnąć upragniony cel. 3./ Co ta propozycja pracy jej da - Królowa buław - Próbuje osiągnąć cele idąc za swoim serce i właśnie tak powinna zrobić. 4./ Co będzie ja wybierze tą pracę - tu w skrócie bezpieczeństwo i ochrona 8./ Jaki to będzie miało wpływ na Martę - oznacza odpoczynek, medytację. Powinna się jeszcze nad tym zastanowić. PRACA B 5./ Obecna sytuacja - 6 monet - oznacza że jedna osoba daje, a druga bierze. Może to oznaczać, że praca ta nie będzie dobra bo trzeba dać wiele za niewiele. 6./ CO ta propozycja mi da - Rycerz monet - Ta opcja nakazuje "ubrudzić ręce" sporo pracy 7./ Co będzie ja wybierze tą pracę - XVIII KSIĘŻYC - Może być to dobra praca, ale czeka Cię wiele trudności 9./ Jaki będzie miała ta praca wpływ na Martę - jak tylko coś się ułoży to coś się zepsuje, żeby tylko coś się działo i trzeba na nowo naprawiać i tak cykl się powtarza. Teoretycznie praca A jest lepsza, ale i tak trzeba sie zastanowić. Praca B niby ok, ale oznacza, ciągłe zmiany i raczej brak stabilności. Mój wybór A. A kontynuując temat, żeby nowego nie tworzyć i wybierając wariant A od razu kolejne pytanie. Co się stanie jeśli moja żona zacznie się starać o prace A? Rozkład: ............1 3.......................5 ............7 4.......................6 ............2 1, 3, 5 - co przemawia za działaniem 4, 2, 6 - co przemawia przeciw działaniu 7- charakterystyka problemu - działać, czy nie 1./ 5 mieczy 3./ 10 monet 5./ Król buław 2./ XII WISIELEC 4./ 10 mieczy 6./ IV CESARZ 7./ As mieczy Karty z tego rozkładu trzeba interpretować razem, więc karty 1, 3, 5: 10 monet pokazuje nam o co walczymy w życiu i że warto to robić, za żeby starać się o tą pracę przemawia również król buław, który kształtuje świat po swojemu. Ciekawostką jest karta 5 mieczy w tym układzie, może pokazywać, że wcale można celu nie osiągnąć lub może od razu nie uda się podjąć tej pracy. Karty 2, 4, 6: Karty przeciw mówią o tym jak ciężko będzie dostać to pracę, bardzo duży wysiłek wręcz nie do opanowania. Trzeba będzie wiele poświęcić, ale Cesarz mówi o regułach i zasadach, którym będzie się trzeba podporządkować. 7 - As mieczy - działać czy nie. Z jednej strony karty pokazywały wysiłek i poświęcenie, ale druga strona pokazuje, że warto. As mieczy pokazuje nowy pomysł lub inspirację, więc raczej po wielkim wysiłku żona powinna dostać pracę. Edytowane 28 Marca 2014 przez Halsky Cytuj
Gość SooYoung Napisano 29 Marca 2014 Napisano 29 Marca 2014 W sytuacji kiedy bierzecie kredyt to decyzja o zmianie pracy ma duży wpływ na wasza sytuacje finansową. Może popatrzcie na to pod tym kątem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi