Gość adora Napisano 28 Marca 2014 Napisano 28 Marca 2014 (edytowane) Moja kolezanka ma dzis egzamin testowy na prawo jazdy. Zadalam pytanie : Jak spelni sie marzenie kolezanki o zdaniu egzaminu. Diabel, 3 Kielichow, Rycerz Mieczy--> Smierc Bedzie ciezko, duzo osob obleje ale ona zda, co Wy na to? Edytowane 28 Marca 2014 przez adora Cytuj
Vivere Napisano 28 Marca 2014 Napisano 28 Marca 2014 A mnie się wydaje, że nie zda. Będzie kolejne podejście. Cytuj
Gość bakea Napisano 28 Marca 2014 Napisano 28 Marca 2014 Też mi się wydaje że raczej nie zda... Cytuj
Gość anhana Napisano 28 Marca 2014 Napisano 28 Marca 2014 Mnie też się wydaje że nie zda, będzie jej trudno i będzie konieczna kolejna próba. Cytuj
Czarownica Napisano 28 Marca 2014 Napisano 28 Marca 2014 Nie zda, nie przy tych kartach... Widać po nich, że będzie kląć na tę nową formułę po wyjściu z egzaminu. Drugie podejście widac w podsumach. Diabeł 3 kielichów Rycek Mieczy - śmierć --Kochanki----Sąd------------Sąd ----------Cesarz---Ksieżyc --------------Głupiec Cytuj
Gość adora Napisano 28 Marca 2014 Napisano 28 Marca 2014 Weryfikacja No niestety rycerz mieczy przekazal negatywna odpowiedz. A mialam nadzieje, ze sie uda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi