Gość bakea Napisano 28 Marca 2014 Napisano 28 Marca 2014 Sprawdzam kolejnego intruza Osobę znam od wielu lat, ale nasz kontakt się urwał 5 lat temu i nagle intruz ni stąd ni zowąd zaczął ostro wkraczać na mój teren nie dając mi spokoju. zrobiłam celta... 1. Rys osoby, o którą pytamy- 2 KIELICHÓW - przyjazny, osoba z którą dobrze się rozmawia 2. Nasz stosunek do niej-GWIAZDA- trochę optymizmu wniósł w moje zycie to fakt 3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas-MAG- o tak czaruje i uwodzi ile wlezie... 4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas-9KIELICHÓW zadowolony i usatysfakcjonowany 5. Przeszłość relacji, znajomości-PAZIK MIECZY- znamy się z lat kiedy się dobrze bawiliśmy 6. Najbliższa przyszłość-4BUŁAWY- hm czyzby miało dojść do spotkania - randki? 7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa-PAZIK PAŁEK- raczej nastawiony na jakis romans czy spotykanie sie i dobrą zabawę... 8. Wpływ innych osób-ŚWIAT- mozliwe ze nie tylko do mnie uderza haha 9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji-2MIECZY- ze znowu go spławię jak kilka lat temu 10. Dalsza przyszłość- CESARZ, 8DENARÓW, 6 BUŁAW nie wiedzę tu nic specjalnego, on ma swój tron na którym mu jest dobrze, stabilizację i jedynie co mi do głowy przyszło to spotkanie .. może kiedy będę się wybierała na tańce i on się zjawi
Rekomendowane odpowiedzi