Noonee Napisano 28 Marca 2014 Napisano 28 Marca 2014 chciałam się dowiedzieć, co ona może zrobić, aby uratować swoje małżeństwo. wykorzystałam rozkład z 4 kart (z działu: "rozkłady"): karta 1 - aura związku, czyli aktualny nastrój panujący w związku karta 2 - to, co pytającego porusza wewnętrznie, czyli co czuje, działająca wewnątrz jego wewnętrzna siła. Pytający nie koniecznie jest świadomy tych cech, co pokaże karta karta 3 - stosunek drugiej osoby do pytającego karta 4 - rada wyroczni. Rada ta jest skierowana do pytającego i mówi, co powinien najlepiej zrobić, uczynić w najbliższej przyszłości Pokazały się następujące karty: 1 - as pucharów 2 - 10 monet 3 - świat 4 - 8 mieczy. Pierwsze trzy karty są dla mnie dość jednoznaczne, tzn. 1 karta pokazuje, że ten związek ma potencjał i jeśli tylko zechcą to mogą być szczęśliwi. 2 karta pokazuje, że dla niej ważny jest aspekt materialny związku. może nie koniecznie jest z nim dla kasy, ale związek ten daje jej poczucie stabilizacji materialnej. 3 karta mówi, że on chce z nią być, kocha, ona jest jego drugą połową. natomiast zastanawia mnie ta 8 mieczy jako rada..... może, żeby ona w końcu przełamała swoje lęki, bo być może to one wywołują negatywną atmosferę w związku. i może ta karta sugeruje, że ona wyolbrzymia problemy i szuka dziury w całym?
Rekomendowane odpowiedzi