Skocz do zawartości

Nów kwietniowy

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Przełożenie : 3 kielichów Świat Głupiec suma Wisielec HB Kochankowie

nadchodzi czas zabawy i beztroski jak widać:)

1. Co trzeba odpuścić od siebie? 2 kielichów 4 mieczy As kielichów suma Kapłan HB Rydwan

wylewanie z siebie uczuć...albo wyczekiwanie na cos nowego??

2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? 3buław Królowa Buław Paź Mieczy suma Sprawiedliwość HB Cesarzowa

mam głupie skojarzenie, że mam odpuścić miłość na rzecz zmysłów, ale to luźne takie...A tak to mam trzymac sie swoich marzeń,postanowień, oczekiwań wobec kogos komu dzis postawiłam pewne warunki

3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? - 4 mieczy As kielichów Kapłan suma Sąd HB Koło/Mag

możliwość przemyślenia, a także danie komuś szansy6 na nową,lepszą jakość zycia, przebudzenie kogoś, pobudzenie

4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - 2 kielichów 6 denarów 4 buław suma Koło HB Wisielec/Cesarzowa

mam dużo wsparcia od moich prawdziwych przyjaciół, którzy stoją za mną murem, mimo różnicy zdań,poza tym widać, że nadchodzi radosny okres:)

5. Co możesz i musisz dać innym? Król Mieczy 3 buław 8 kielichów suma Siła HB Siła/Kapłanka

chyba ktoś musi poważnie zastanowić się nad soba, nad swoim zyciem, poza tym ja w tych kartach wyczuwam powrót relacji z kimś z daleka...

6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? Rycerz Kielichów As Denarów Pustelnik As kielichów 9 kielichów suma Słonce HB Sąd/Kapłanka

jak dla mnie to wyznań pana c.d., widac poza tym nowe szanse na coś, na pewno okres ten może być miły i nawet dość beztroski

7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? 2 kielichów Królowa Buław Kapłan suma Słonce HB Rydwan

czeka mnie zmierzenie z uczuciami, z jakąś relacją, widać , ze ja mocno z czymś zadziałam...pokaże zasady (tzn. cały czas jestem mocno zasadnicza)

Gość Euterpe
Napisano

Przełożenie :

3 kielichów Świat Głupiec suma Wisielec HB Kochankowie

czas beztroski, 3 kielichów ostatnio mi pokazuje 3 kobiety, więc może jakieś ploteczki lub babski wieczór, spotkanie z koleżankami(możliwe, że na mieście), może osiągniesz coś w pracy, życiu osobistym, dopniesz swego, głupiec to szczęście, więc ten czas upłynie Ci bardzo przyjemnie :)

1. Co trzeba odpuścić od siebie?

2 kielichów 4 mieczy As kielichów suma Kapłan HB Rydwan

jakiś związek/spotkań z kimś na jakiś czas, a później pozwolić sobie na wylanie emocji; chyba chodzi tutaj o odpoczynek od kogoś...

2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej?

3 buław Królowa Buław Paź Mieczy suma Sprawiedliwość HB Cesarzowa

plany związane z Twoją osobą lub pracą, może ten cięty języczek(paź mieczy), królowa buław to kobieta zadbana, która patrzy swojego interesu, tego co jej sprawia przyjemność i się opłaca

3. Co jest teraz moim największym nabytkiem?

4 mieczy As kielichów Kapłan suma Sąd HB Koło/Mag

czas spokoju, odcięcia się od świata, dzięki czemu możesz się wsłuchać w swoje emocje, pozwolić im wypłynąć na zewnątrz, wyciągnięcie wniosków, porady od kogoś doświadczonego lub sama dojdziesz do wniosku jakie obrać kryterium w tej sprawie...

4. Jak otoczenie wpływa na mnie?

2 kielichów 6 denarów 4 buław suma Koło HB Wisielec/Cesarzowa

moim zdaniem dobrze, czujesz się wspierana, dostajesz to czego chcesz i w drugą stronę idzie pewnie podobnie, mimo miłych spotkań niektóre emocje/wrażenia zatrzymujesz tylko dla siebie, nie odczuwasz zagrożenia, jest spokojnie :)

5. Co możesz i musisz dać innym?

Król Mieczy 3 buław 8 kielichów suma Siła HB Siła/Kapłanka

jakiegoś mężczyznę(?), może chodzi tutaj o to, aby trzymać się pana mieczowego i zacząć realizować z nim plany, które kiedyś się pojawiły... Albo o chłodną i stanowczą postawę, kierowanie się bardziej rozumem niż sercem, a przy tym myślenie 'co będzie dalej' lub 'co będzie dalej, gdy stanie się to czy to'. 8 kielichów też mi się kojarzy z odejściem i powrotem... może wrócisz do czegoś...

6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca?

Rycerz Kielichów As Denarów Pustelnik As kielichów 9 kielichów suma Słonce HB Sąd/Kapłanka

też tutaj widzę pana, szansę, nad którą będziesz dumać(możliwe, że w samotności), jednak w ostateczności zdecydujesz się na to, dzięki czemu poczujesz się szczęśliwsza; może pod koniec nowiu będziesz bierniejsza w działaniach, ale też otwarta na nie :)

rycerz ten może też przynieść informacje, możliwe że związane z pracą(as denarów)...

7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji?

2 kielichów Królowa Buław Kapłan suma Słonce HB Rydwan

umiejętność współpracy, przy jednoczesnym nie pozwoleniu sobie wejścia na głowę, kierowanie się swoim dobrem, kapłan to nauka, kojarzy mi się ze sferą ducha, więc może tutaj chodzić o poglądy na dany temat...

Napisano

Pierwszy raz interpretuję te Wasze nowy wiec jak coś przepraszam za ‘inne podejście do sprawy’ ;)

Domyślam się, ze to, co nadchodzi ;)

Kwiecień jakieś nowe znajomości, imprezy, wyjścia ze znajomymi. Ogólnie szykuje się fajny miesiąc również na flirty. W wisielcu wydaje mi się zmiana o 180stopni pewnych spraw  powodzenia :D

1. Co trzeba odpuścić od siebie? 2 kielichów 4 mieczy As kielichów suma Kapłan HB Rydwan
powiedziałabym, ze pewną znajomość, która się ciągnie jakiś czas, dać miejsce na nowe. Pozwolić, by coś ruszyło z kopyta, puścić pewne sprawy.

2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? 3buław Królowa Buław Paź Mieczy suma Sprawiedliwość HB Cesarzowa
a mnie się tutaj praca skojarzyła. I pieniądze.

3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? - 4 mieczy As kielichów Kapłan suma Sąd HB Koło/Mag

umiejętność wyjścia z kłopotów, realna ocena sytuacji

4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - 2 kielichów 6 denarów 4 buław suma Koło HB Wisielec/Cesarzowa
pozytywnie Cię nastraja :)

5. Co możesz i musisz dać innym? Król Mieczy 3 buław 8 kielichów suma Siła HB Siła/Kapłanka
Właśni w tym miesiącu powiedziałabym, że powinnaś się skupić na sobie a nie na dawaniu innym. To miesiąc dla Ciebie.

6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? Rycerz Kielichów As Denarów Pustelnik As kielichów 9 kielichów suma Słonce HB Sąd/Kapłanka
możliwe, ze poznasz kogoś ale będzie to znajomość taka – bardziej mentalna, dająca wiele przemyśleń, możliwości rozwoju samej siebie. Nowe doświadczenia, otwarcie na innych :)

7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? 2 kielichów Królowa Buław Kapłan suma Słonce HB Rydwan
Otwartość, skupienie na sobie, na sile swojej psychiki, czerpanie radości z małych rzeczy i otwartość na zmiany :)

Mam nadzieję, ze pomogłam ;)

• Maestro
Napisano

Bardzo Wam dziękuję:) Ogólnie myslę, ze ten czas może byc taki wiosenny, beztroski..;)

Gość Daffne
Napisano

czeka Cię dobry miesiąc, po 10 tym mogą czekać Cię zmiany, istotne które odmienią Ciebie samą.

potrzebę rozglądania sie za miłością spełnioną i wzajemną w pełni. Nie bedzie to sprzyjający czas.

zaradność i obrotność, która może się w najbliższym czasie przydać. Albo same możliwości jakie mieć bedziesz awaryjnie trzymać niedaleko siebie?

hm znajomość nowa, która opiera się na przyjaźni, wsparciu jesli zachodzi taka potrzeba.

pozytywnie, zwłaszcza przyjaźnie szczere.

wsparcie mężowi byc może albo wychodzenie z inicjatywą wobec męża

pojawi się ktoś z ciepłym gestem u Ciebie, ale nie wiem czy nie odpuścisz sobie tej relacji albo przeanalizujesz co z nią zrobić po czym skupisz się a tym co lubisz i co Cię cieszy.

doceniaj ciepło i uczucie skierowane w Twą strone, doceniaj przyjaźnie oraz ciepło Tobie dane.

Napisano

nadchodzi czas w ktortm trzeba pomyslec o czys nowy a odlozyc czas rozmansowania

poszukiwania milosci ale przy asie kielichow i kpalanie to takiej powaznej

skojarzylo mi sie dziecko, ktoremu tzreba by bylo poswiecic troszke czasu

nie wiem, ale chyba tu chyba chodzi o jakiegos czlowieka, ktory sluzy Ci na prawde bardzo dobra rada i wsparciem a takze ramieniem i czuloscia

ktos chcialby Ci pomoc i wyreczyc Cie w trudach zycia domowego, rodzinnego

pewnosc siebie, rozsadek, jasna i trzezwa ocene sytuacji w sytuacjach trudnych

tak jakby ktos mial powrocic lub tak jakbys ty ewentualnie szukala z kims kontaktu

badz wytrala i pelna optymizmu w ralizacji swoich celow, ale rob wsyzstko aby to bylo zgodne z Twoim sumieniem i zasadmi

• 4 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

weryfikacja nowiu

przełożenie : 3 kielichów świat głupiec suma wisielec hb kochankowie

nadchodzi czas zabawy i beztroski jak widać:)

karty pokazały,że skończyły się żarty (3 kielichów + świat),a zaczęły schody (głupiec)..dosłownie...

1. Co trzeba odpuścić od siebie? 2 kielichów 4 mieczy as kielichów suma kapłan hb rydwan

wylewanie z siebie uczuć...albo wyczekiwanie na cos nowego??

zbytnie analizowanie uczuć, myślenie o tym co czuje do kogo, co powinnam czuc itp., jak sobie odpuściłam rozum to wszystko mi się ułożyło

2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? 006400[/font]"]3buław królowa buław paź mieczy suma sprawiedliwość hb cesarzowa

mam głupie skojarzenie, że mam odpuścić miłość na rzecz zmysłów, ale to luźne takie...a tak to mam trzymac sie swoich marzeń,postanowień, oczekiwań wobec kogos komu dzis postawiłam pewne warunki

przede wszystkim planowanie nowego etapu i zajęcie się synem, myślenie o tym co będzie..,poza tym kontakty i rozmowy, asertywność

3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? - 4 mieczy as kielichów kapłan suma sąd hb koło/mag

możliwość przemyślenia, a także danie komuś szansy6 na nową,lepszą jakość zycia, przebudzenie kogoś, pobudzenie

zaczęłam myśleć o nowym związku,analizować za i przeciw, robić bilans zysków i strat

4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - 2 kielichów 6 denarów 4 buław suma koło hb wisielec/cesarzowa

mam dużo wsparcia od moich prawdziwych przyjaciół, którzy stoją za mną murem, mimo różnicy zdań,poza tym widać, że nadchodzi radosny okres:)

mam sporo wsparcia i od niego i od życzliwych ludzi na forum (dziękuję przede wszystkim engelskowi,Tridzie, i emilr i całej reszcie fajnych osóB)

5. Co możesz i musisz dać innym? król mieczy 3 buław 8 kielichów suma siła hb siła/kapłanka

chyba ktoś musi poważnie zastanowić się nad soba, nad swoim zyciem, poza tym ja w tych kartach wyczuwam powrót relacji z kimś z daleka...

mam dać wolność mojemu mężowi chyba...

6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą księżyca? rycerz kielichów as denarów pustelnik as kielichów 9 kielichów suma słonce hb sąd/kapłanka

jak dla mnie to wyznań pana c.d., widac poza tym nowe szanse na coś, na pewno okres ten może być miły i nawet dość beztroski

było wszystko..zapewnienia o miłości, okazywanie mi jej, spotkania, a także chwile samotności i zrozumienia

7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? 2 kielichów królowa buław kapłan suma słonce hb rydwan

czeka mnie zmierzenie z uczuciami, z jakąś relacją, widać , ze ja mocno z czymś zadziałam...pokaże zasady (tzn. Cały czas jestem mocno zasadnicza)

doceniam uczucia, które są kierowane w moim kierunku, czuję się też pewniejsza siebie i sporo mnie ostatni czas nauczył