Lucindella Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 (edytowane) wiosna zbliża się wielkimi krokami...w pogoni za uczuciem...postawiłam karty na pytanie: Jakie są szanse,ze poznam w tym roku, w poszczególnych miesiącach partnera dla siebie: (chciałam zobaczyć w którym to może być miesiącu). Nie interpretuje wszystkich miesięcy ,bo moje pytanie było skupione na poszukaniu tego jednego miesiąca. kwiecień - Arcykapłanka - nic nie bylo nowego - raczej powroty do chorej relacji- moze ten ksiezyc na karcie z Arcykaplanka wlasnie to pokazal.chora relacja.. maj - 4 buławy czerwiec - 3 kielichów lipiec - Słońce - wydaje mi się,że właśnie ten miesiąc przyniesie mi coś fajnego ;-) sierpień - 6 kielichów wrzesień - Pustelnik pażdziernik - Wieża listopad - 9 mieczy grudzień - 3 mieczy Edytowane 8 Maja 2014 przez Lucindella Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 jak dla mnie w żadnym... może się ktoś kręcić, ale później możliwe, że się to rozleci niestety Cytuj
Lucindella Napisano 30 Marca 2014 Autor Napisano 30 Marca 2014 jak dla mnie w żadnym... może się ktoś kręcić, ale później możliwe, że się to rozleci niestety ale chodziło o pokazanie w którym miesiacu sie cos pokaze...i w reszcie miesiecy po sloncu najzwyczajniej nic...karty mialy tylko pokazac MIESIAC w ktorym sie cos moze zadziac..dla mnie jest to Lipiec a w reszcie miesiecy niczego takiego nie widac ;-) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 też kiedyś pytałam, a karty swoje - pokazywały bieg dalszych wydarzeń wakacje pod względem uczuciowym udane mieć będziesz Cytuj
Trida Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Partnera na stałe raczej nie poznasz, prędzej miłostki, romanse, dobra zabawa. Ale to też do wakacji. Druga część roku niestety na Twoją 'niekorzyść uczuciową'. Cytuj
Vivere Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 wiosna zbliża się wielkimi krokami...w pogoni za uczuciem...postawiłam karty na pytanie:Jakie są szanse,ze poznam w tym roku, w poszczególnych miesiącach partnera dla siebie: (chciałam zobaczyć w którym to może być miesiącu). Nie interpretuje wszystkich miesięcy ,bo moje pytanie było skupione na poszukaniu tego jednego miesiąca. kwiecień - Arcykapłanka - NIE maj - 4 buławy - NIE czerwiec - 3 kielichów - NIE, a jeśli to nic poważnego lipiec - Słońce - TAK, choć to może być tylko wakacyjna/wyjazdowa/miłostka sierpień - 6 kielichów- NIE - pozostają tylko wspomnienia wrzesień - Pustelnik- NE pażdziernik - Wieża-NIE listopad - 9 mieczy-NIE grudzień - 3 mieczy- NIE Rozumiem, że chciałaś krótką odpowiedź - Tak - NIE, więc najbardziej prawdopodobny jest Lipiec. Nie mogłam jednak się oprzeć i nie spojrzeć na karty całościowo, kiepskie na relacje. Już w sierpniu będziesz żyła miłymi wspomnieniami. Od września pustka, gdzieś po drodze bolesne tąpnięcie, po nim cierpienie w samotni i zranione serce. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Marca 2014 Maestro Napisano 30 Marca 2014 Juz w maju masz szanse jak dla mnie:) Cytuj
Lucindella Napisano 30 Marca 2014 Autor Napisano 30 Marca 2014 wiosna zbliża się wielkimi krokami...w pogoni za uczuciem...postawiłam karty na pytanie:Jakie są szanse,ze poznam w tym roku, w poszczególnych miesiącach partnera dla siebie: (chciałam zobaczyć w którym to może być miesiącu). Nie interpretuje wszystkich miesięcy ,bo moje pytanie było skupione na poszukaniu tego jednego miesiąca. kwiecień - Arcykapłanka - NIE maj - 4 buławy - NIE czerwiec - 3 kielichów - NIE, a jeśli to nic poważnego lipiec - Słońce - TAK, choć to może być tylko wakacyjna/wyjazdowa/miłostka sierpień - 6 kielichów- NIE - pozostają tylko wspomnienia wrzesień - Pustelnik- NE pażdziernik - Wieża-NIE listopad - 9 mieczy-NIE grudzień - 3 mieczy- NIE Rozumiem, że chciałaś krótką odpowiedź - Tak - NIE, więc najbardziej prawdopodobny jest Lipiec. Nie mogłam jednak się oprzeć i nie spojrzeć na karty całościowo, kiepskie na relacje. Już w sierpniu będziesz żyła miłymi wspomnieniami. Od września pustka, gdzieś po drodze bolesne tąpnięcie, po nim cierpienie w samotni i zranione serce. dokladnie chcialam odpowiedz tak lub nie...nie patrze dlatego na karty calosciowo , bo o to nie pytalam...chcialam wylonic ten miesiac "perelke" ;-) Cytuj
Davisa Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 dokladnie chcialam odpowiedz tak lub nie...nie patrze dlatego na karty calosciowo , bo o to nie pytalam...chcialam wylonic ten miesiac "perelke" ;-) Ale po tej "perełce" nie będzie zbyt miło.... Też patrzę całościowo na te karty... Być może wejdziesz w relację z zajętym mężczyzną i od sierpnia zacznie się równia pochyła. Ja bym się mocno zastanowiła. Cytuj
Lucindella Napisano 8 Maja 2014 Autor Napisano 8 Maja 2014 kwiecień - Arcykapłanka - nic nie bylo nowego - raczej powroty do chorej relacji- moze ten ksiezyc na karcie z Arcykaplanka wlasnie to pokazal.chora relacja... maj - 4 buławy czerwiec - 3 kielichów lipiec - Słońce - wydaje mi się,że właśnie ten miesiąc przyniesie mi coś fajnego ;-) sierpień - 6 kielichów wrzesień - Pustelnik pażdziernik - Wieża listopad - 9 mieczy grudzień - 3 mieczy Cytuj
QPucharów Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 końcówka wiosny i lato fajnie się zapowiada. Ale nie będzie to nic stałego. Cytuj
akszeinga1985 Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Ja uważam, że w czerwcu oraz lipcu może zadziać się w uczuciach. Będą jakieś romantyczne spotkania. Jednak wygląda na to, że w sierpniu już tego nie będzie. Pozostaną wspomnienia. Później niestety pod koniec roku nie widać byś kogoś poznała. Możesz czuć się samotna i zraniona. Cytuj
ivi185 Napisano 10 Maja 2014 Napisano 10 Maja 2014 Jesli pytanie było strikte o szanse poznania a niekoniecznie samo poznanie to ja uwazam,ze takie szanse sa juz od maja,pod warunkiem,ze bedziesz korzystac z zycia, wyjezdzac w plener, przyjmowac zaproszenie znajomych... Szanse są ale od Ciebie zalezy czy je wykorzystasz. Uwazam,ze jesli wyjdziesz z domu i bedziesz przebywac wsrod ludzi to na poznanie Pana ładnie zaznaczaja sie miesiace od maja do sierpnia Od wrzesnia raczej posucha,wiec korzystaj z zycia Cytuj
Lucindella Napisano 10 Maja 2014 Autor Napisano 10 Maja 2014 Jesli pytanie było strikte o szanse poznania a niekoniecznie samo poznanie to ja uwazam,ze takie szanse sa juz od maja,pod warunkiem,ze bedziesz korzystac z zycia, wyjezdzac w plener, przyjmowac zaproszenie znajomych... Szanse są ale od Ciebie zalezy czy je wykorzystasz. Uwazam,ze jesli wyjdziesz z domu i bedziesz przebywac wsrod ludzi to na poznanie Pana ładnie zaznaczaja sie miesiace od maja do sierpnia Od wrzesnia raczej posucha,wiec korzystaj z zycia dokladnie tak,pytanie bylo o szanse poznania i w ktorym miesiacu tez zaznaczone...tez licze na to,ze juz maj juz mi cos przyniesie iiiiii wychodze do ludzi...ciezko jest,ale wychodze....musze sie uwolnic i zyc pelnym otwartym sercem na nowe uczucie....;-)wychodze ku nowemu szczesciu i ciesze sie,ze to napisalam....;-) Cytuj
werona Napisano 11 Maja 2014 Napisano 11 Maja 2014 Jeżeli pytasz o szansę poznania "partnera dla siebie" to ja nie widzę jej w żadnym z tych miesięcy... Cytuj
Lucindella Napisano 12 Maja 2014 Autor Napisano 12 Maja 2014 Jeżeli pytasz o szansę poznania "partnera dla siebie" to ja nie widzę jej w żadnym z tych miesięcy... nawet w tym sloncu? :-( Cytuj
werona Napisano 12 Maja 2014 Napisano 12 Maja 2014 nawet w tym sloncu? :-( Nie pytasz o atmosferę uczuć w poszczególnych miesiącach tylko o poznanie partnera, więc ja je tak czytam. Gdyby interpretować je jako karty miesiąca na uczucia to bym powiedziała, że w Słońcu mogą być relacje z kimś niedojrzałym i mocno egoistycznym, gdzie jego podchody mogą zawrócić Ci w głowie i który może Cię oślepić i może powrócić relacja z kimś z przeszłości (dalej 6 Kielichów), ale to szybko się wypali i reszta kart pokazuje samotność, zamknięcie w sobie, nieprzespane noce, ból i zranienie i ogólnie ciężką końcówkę roku... Czekam na weryfikację i życzę wszystkiego najlepszego Cytuj
Lucindella Napisano 12 Maja 2014 Autor Napisano 12 Maja 2014 Nie pytasz o atmosferę uczuć w poszczególnych miesiącach tylko o poznanie partnera, więc ja je tak czytam. Gdyby interpretować je jako karty miesiąca na uczucia to bym powiedziała, że w Słońcu mogą być relacje z kimś niedojrzałym i mocno egoistycznym, gdzie jego podchody mogą zawrócić Ci w głowie i który może Cię oślepić i może powrócić relacja z kimś z przeszłości (dalej 6 Kielichów), ale to szybko się wypali i reszta kart pokazuje samotność, zamknięcie w sobie, nieprzespane noce, ból i zranienie i ogólnie ciężką końcówkę roku... Czekam na weryfikację i życzę wszystkiego najlepszego dziekuje...;-)każdy ma swój sposób na czytanie kart, jasne....weryfikacja będzie....a ja kart pytałam w którym miesiącu ewentualnie kogos mogę poznac i nie interpretuje ich wszystkich...ale o tym już była mowa...fajnie...czekam na kolejne miesiące ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi