Lucindella Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Ostatnio, jak stawiałam karty na prośbę koleżanki nie określiłam czasu.. postawiłam karty ponownie. Jak potoczy się życie uczuciowe koleżanki Ani do końca tego roku: 8 monet / 5 monet / Król buław - widać,że mocno dąży do swojego pragnienia bycia z kimś,ale niestety 5 monet pokazuje,że póji co ...ubogość związku...ale jak dla mnie buławowy Król się pojawi..;-) dopytałam kart - czy będzie to docelowy partner Ani ...3 mieczy..- i wszystko jasne...moim zdaniem pojawi się ktoś,ale w tym roku to nie będzie nikt na kogo ona czeka. Jak potoczy się życie uczuciowe koleżanki Ani w przyszłym roku: rycerz kielichów / giermek monet / Słońce - no i tu tez widzę partnera dla niej, bardziej zaangażowanego...mniej doświadczonego życiowo...- czy to będzie docelowy partner Ani - ....Arcykapłanka....- moim zdaniem może im się dobrze układać. co o tym sądzicie? ;-) Cytuj
Trida Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Jak potoczy się życie uczuciowe koleżanki Ani do końca tego roku: 8 monet / 5 monet / Król buław Może pod koniec roku coś się trafi jakiś romans, pierwsze 3-4 mce to będzie raczej zajeta sobą, później na lato może mieć mały kryzys i stawiam na wrzesień – październik, ze może kogoś poznać. dopytałam kart - czy będzie to docelowy partner Ani ...3 mieczy Nie Jak potoczy się życie uczuciowe koleżanki Ani w przyszłym roku: rycerz kielichów / giermek monet / Słońce no tutaj już ładnie, możliwe, że na samym początku roku kogoś pozna, będzie sę to ładnie rozwijało i wg mnie = ma szansę na dłuższą znajomość czy to będzie docelowy partner Ani - ....Arcykapłanka Też niestety nie będzie to pan na dobre i na złe. Ale na dłuższy związek, który pozwoli jej dojrzeć do pewnych rzeczy i przejść przemianę wewnętrzną jak najbardziej. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Jak potoczy się życie uczuciowe koleżanki Ani do końca tego roku: 8 monet / 5 monet / Król buław przez jakiś czas będzie skupiona na wykonywaniu sowich obowiązków, może wpadnie w wir pracy, ale będzie właśnie odczuwać braki(brak partnera, który by ją wspierał i dodawał sił). Później może się ktoś pojawić, ale biorąc pod uwagę 3 mieczy może to być tylko romans, po którym niestety może cierpieć. Jak potoczy się życie uczuciowe koleżanki Ani w przyszłym roku: rycerz kielichów / giermek monet / Słońce tutaj może się pojawić pan kielichowy albo sama wyjdzie z inicjatywą do kogoś, może to będzie ktoś z pracy(może nowy...). Ktokolwiek tu się trafi, będzie odczuwać szczęście, jej życie może się kręcić wokół niego. kapłanka... czy docelowy to nie wiem, ale myślę, że może się przy nim czegoś nauczyć, wzbogacić swoją wiedzę o dany temat Coś z tego wyniesie praktycznego, może i dobrego dla siebie Cytuj
Vivere Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 8 monet / 5 monet / Król buław- 3 mieczy A ja mam taką propozycję scenariusza: Może spotkać mężczyznę, który będzie się jej szalenie podobał. Będzie robiła wiele, by się do niego zbliżyć ale dostanie kosza. Pan może być z kimś w relacji. Cytuj
roszpunka79 Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Jak potoczy się życie uczuciowe koleżanki Ani do końca tego roku: 8 monet / 5 monet / Król buław –wydaje mi się, że ona teraz ma trochę odjechany stosunek do mężczyzn- albo szuka z uporem maniaka i skupia się tylko na tym albo twierdzi, że szuka, a tak naprawdę jest skoncentrowana na czymś innym i do facetów podchodzi bardzo ostrożnie (8 monet). Jakby nie było, efektem jest jej trudna sytuacja emocjonalna (5 denarów). Faktycznie może się pojawić jakiś pan i ona będzie gotowa podjąć trud pracy nad tą relacją (8 denarów), ale on jej się nie opłaci jak wskazuje i 5 denarów i 3 mieczy, bo zostanie w rezultacie ze złamanym i zranionym sercem. W przyszłym roku ma szansę na związek. Nie wiem czy ten będzie docelowy, ale Kapłanka może mówić o głębokim , duchowym porozumieniu. Więc nawet jak nie będzie docelowy to i tak może być bardzo ważny. Cytuj
Czarownica Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 Ostatnio namnożyło się rozkładów "dla koleżanki", mimo, że w regulaminie wyraźnie jest napisane, że na osoby trzecie nie wróżymy, chyba, że sprawa jest naprawdę najwyższej wagi... Przymknęłam oko na temat ciąży znajomej z ostatnich dni, który ktos założył, ale bez przesady, prosiłabym sie pohamować, jako, że ciężko jest tutaj o zachowanie granicy między tym, co jest naszą sprawą, co jest stawiane na prośbę, a co udaje, że jest dla znajomej a tak naprawdę jest wchodzeniem z butami w czyjś związek. Cytuj
Lucindella Napisano 31 Marca 2014 Autor Napisano 31 Marca 2014 powiem tylko,ze wciaz stawiac rozklady na siebie to jest tez wszystko przewrozone...rozumiem,ze ciezko odroznic prawde od klamstwa,czy ktos szczerze pokazuje pozwolenie postawienia kart dla kolezanki...ale akurat w tym przypadku zgoda byla....;-)i dla niej to akurat sprawa bardzo wazna...a w etyce tez jest abysmy nie oceniali waznosci spraw poszczegolnych osob... no coz...regulamin nie pozostawia nic innego tylko wymyslac cwiczenia na sobie...ale ile mozna.. Cytuj
Czarownica Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 (edytowane) Dopóki nie uzyska się dostatecznej ogłady i doświadczenia z kartami;) Na forum przyjmujemy, że początkującym przestajesz być po przekroczeniu magicznego progu 100 postów (co oczywiście jest względne, jednak nie dało się ustawić progu podziękowań ani pkt reputacji). Nikt nie każe robić rozkładów co tydzień i przewróżać tematów, praktyka MA trwać w czasie... A po tych 100 postach czeka Wzajemna Pomoc Tarocistów i tam można już bardziej mieszac się w energię innych ludzi i ich odczucia... Będąc już bardziej świadomą kart i korzystania z nich osobą. Rozumiem, że ten punkt regulaminu odn niewróżenia innym osobom trochę utrudnia (zwłaszcza jak znajomi proszą... Choć czy powinni prosić początkującą osobę?), jednak jest to jedyne możliwe zabezpieczenie przed wpierniczaniem się w życie nieświadomych tego osób, nieetycznym prześwietlaniem np dziewczyny obiektu westchnień albo ich relacji... Że niby "dla koleżanki"... Nie mówię o Tobie teraz, to tylko przykład. Jednak dla mnie to też niezręczna sytuacja, bo powiedzmy, że na ogół widzę, kiedy ktoś ewidentnie ma paranoję i macha kartami na prawo i lewo i prześwietla obce osoby i kombinuje, a kiedy faktycznie prosi znajoma. Ale jak mam wtedy wytłumaczyć delikwentowi, że jednej osobie temat zamknę, a innej nie? Zapraszam na Wzajemną za 35 postów Edytowane 31 Marca 2014 przez Czarownica Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi