carolinosss Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 (edytowane) Trochę znowu się poprzewracalo w moim życiu. Chyba zbyt mocno się angażuje i szukam tego jedynego. Pojawił sie ktoś, namieszał, poprzeracał moje życie do góry nogami - dosłownie zrezygnowałam z pracy dla niego. I nagle kryzys nastąpił. Czyzbym znowu byla taka naiwna. Czy ten związek ma przyszłość, przetrwa? Rozkład na związek: 1. Ogólna sytuacja w związku, nastrój w związku AS BUŁAW (odw) Oboje czujemy niepokój, niepochamowana żądza zmiany we własnym życiu przy jednoczesnym braku pewności siebie. Potrzebę wsparcia ze strony innych. I tak właśnie jest. 2 i 3. Zewnętrzna postawa partnerów wobec siebie Ja - 8 DENARÓW ( odw) Brakuje mi cierpliwości, wszystko chce jak najszybciej. Być w zwiazku z tym meżczyzną bez względu na reputację, koszty i jakość.( Jest dość starszy ode mnie i sam wychowuje syna)Karta wskazuje również na utrate pracy - i to dosłownie juz sie stało bo dałam wypowiedzenie ze wzgledu ze mialam sie przeprowadzić do niego do innego miasta. Zaufałam mu a on sie po fakcie rozmyslił. On- KRÓL BUŁAW Dojrzały mężczyzna, obyty w świecie. Włosy brązowe, oczy piwne, mocno zbudowany(fakt) biznesmen, doskonały doradca a także namietny kochanek. Opis idealny karty. 4 i 5. Wymagania partnerów i ich zachowanie się wobec siebie Ja - 2 MIECZY(odw) Ufałam mu a on mnie zdradził i oszukał powodujac niemale problemy w moim życiu np. Utrate pracy. Można tez szukac winy w moim niezdecydowaniu ( karta tak mówi) On- UMIARKOWANIE (odw) Chyba jestem sprzeczna z tym czego oczekiwał. Niefortunne połaczenie osób i wydarzeń ta karta mi pokazuje. Ale też nieporozumienia i niesnaski w domu - ktoś mu na mnie coś nagadał? 6 i 7 Mówi o uczuciachco do siebie czują Ja. - SŁOŃCE (odw) Jest dla mnie wyczekiwanym szcześciem, słońcem. Mimo niepowodzeń które mogą sie po drodze przytrafić. On-5 RÓŻDŻEK Ja dla niego jestem ekscytującym wyzwaniem podnoszącym poziom adrenaliny. Rywalizacja i potrzebą sprawdzenia się. Czyli tak do mnie podchodzi - chce sie sprawdzić bo nie wie czy podoła o wiele młodszej od siebie? Czyli zero uczuć do mnie. 8i 9 okoliczności zewnętrzne wobec którychpartnerzy przyjmują określoną postawę Ja- NAJWYŻSZY KAPŁAN Nie rozumie dlaczego najwyższy kapłan został wyciągniety zamiast np. najwyższa Kapłanka - bo w sumie obie jak by pokazują dążenie do dobrobytu, mądrości życiowej,to mnie tutaj pewnie kieruje. On - 8 MIECZY(odw) Na niego wpływa flustracja którą przenosi na innych. Nie wyszło mu w życiu i odgrywa sie na innych. Ogranicza tym samym siebie stając sie swoim najgorszym wrogiem. No i najważniejsze 10 i 11 mówi o przyszłości związku, czy ma szansę dalszego istnienia 3 PUCHARY Ta karta wskazuje na uroczystość. Szczęście i powrót do związku. Spotkania i przyjęcia które prowadza do romansów, flirtów a również zajścia w ciąże. Tylko ja do wszystkich trójek mam obawy czy to oby nie bedzie kogoś trzeciego gdzies z boku, a po za tym powroty czy to nas czy do kogoś z przeszłości? V PUCHARÓW (odw) No i tutaj patrząc na kartę w pozycji nie odwróconej pokazuje rozpad związku. Jednak tak jak wypada odwrócona to wskazuje iż pomomo trudnych okoliczności zyskam wiecej niż straciłam i czas niepowodzeń dobiegnie końca.czyli szcęśliwe zakończenie dla nas. Mam mieszane odczucia co do tej karty. Jak zinterpretować to najważniejsze zakończenie? Bedzie dalej ten związek istniał, przetrwa najgorsze? Czekam na wasze sugestie Edytowane 30 Marca 2014 przez carolinosss
Rekomendowane odpowiedzi