Skocz do zawartości

sytuacja pomiedzy panem X a pania Y

anka90

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

z góry mowie ze nie jest to wrozba dla mnie tylko kolezanki, której nie uklada sie w związku i chciala zapytac o sytuacje miedzy nimi

10mieczy śmierć król monet 3kielichy 2monet

jak dla mnie to widze to bardzo słabo, uczucia wygasły, i teraz mam problem bo nie wiem czy dobrze czytam ale czy on czasem tez nie ma innej kobiety na boku?

Napisano

Drugiej kobiety tu nie ma. Tzn kręci się ktoś, ale raczej (póki co) jako znajoma. Widać znudzenie, zmęczenie relacją.

Dojście do porozumienia nie bezie łatwe. Bardzo możliwe, ze każde pójdzie w swoją stronę.

• Maestro
Napisano

Czy ten rozkład nie powinien iść do Wzajemnej?

Gość Euterpe
Napisano

a ja myślę, że po jakimś czasie można to zweryfikować :)

na początku masz 10 mieczy, a później śmierć:

- coś się definitywnie zakończyło, ale było to do przewidzenia, jedna ze stron musiała coś odczuwać wcześniej, że coś się szykuje...

później jest król denarów i 3 puchary:

- może się pojawić jakiś nowy pan jako ten trzeci albo kobieta o cechach króla monet

- albo po zmianie, jaka zajdzie w tej relacji koło pana zacznie się kręcić ktoś trzeci(możliwe, że kobieta)

zaś dwa denarki to podejmowanie ważnej dla danej osoby decyzji, co dalej...

ze względu na to, że przed nimi są 3 puchary(ostatnio często mi ta karta pokazuje kobiety) może chodzić o dokonanie wyboru między dziewczynami albo środowiskiem, w jakim chce ta osoba przebywać

ale w optymistycznej wersji może wszystko wpaść w zastój, tzn. będą razem, będą udzielać się towarzysko(i stąd te 3 kielichy), ale mogą czuć się samotnie ze sobą... i wtedy znowu wkraczają dwa denary, czyli wybór, czego ktoś chce tak naprawdę od życia, od siebie i innych; może jedna ze stron działa na dwa fronty(?)

Napisano (edytowane)

Ostatnio namnożyło się rozkładów "dla koleżanki", mimo, że w regulaminie wyraźnie jest napisane, że na osoby trzecie nie wróżymy, chyba, że sprawa jest naprawdę najwyższej wagi... Przymknęłam oko na temat ciąży znajomej z ostatnich dni, który ktos założył, ale bez przesady, prosiłabym sie pohamować, jako, że ciężko jest tutaj o zachowanie granicy między tym, co jest naszą sprawą, co jest stawiane na prośbę, a co udaje, że jest dla znajomej a tak naprawdę jest wchodzeniem z butami w czyjś związek.

Edytowane przez Czarownica