Gość adora Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 Karty na tydzien 31.03 - 6.04 aura tygodnia : 9 Monet - jakis wydatek lub Uczucia : 9 Monet, Gwiazda, Krolowa Monet --> Kolo Moze wreszcie wyjde z tego marazmu. Czekaja mnie jakies zmiany. Dom : Rydwan, 9 Mieczy, Krolowa Kielichow --> Kochankowie Pierwsze co przyszlo mi do glowy to to, ze wreszcie dostane okres i bede wrazliwa emocjonalnie. Moga tez przyjsc zle wiadomosci. Potrzeba bedzie wsparcia partnera. Praca : 2 Monet, Kochankowie, 8 Kielichow --> Cesarz W pracy bede dwa dni. Ktos przekaze zle wiadomosci i bede smutna. Co milego : Umiarkowanie, As Bulaw, Paz Monet --> Eremita Tu pokazala sie moja rodzina. Bedziemy cala uwage skupiac na sobie, moze znajdziemy wreszcie czas by spedzic go razem. Niespodziewane : 10 Kielichow, 7 Bulaw, Glupiec --> Kaplan Czyzbysmy zaczeli dzialania w strone slubu? Szczerze to cos kiepsko przemawiaja do mnie te karty dzis. Moze Wam cos sie nasuwa na mysl? Cytuj
roszpunka79 Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 aura tygodnia : 9 Monet - pozytywna Uczucia : 9 Monet, Gwiazda, Królowa Monet --> Kolo No ja tu ciążę widzę . Dom : Rydwan, 9 Mieczy, Królowa Kielichów --> Kochankowie Tu coś ruszy z kopyta, coś się zmieni- na początku masz w rydwanie transformację. Rydwan i kochankowie mogą pokazywać jakieś rozdarcie, miotanie się , szarpanie ze sobą, tak jakby ktoś miał dwie drogi przed sobą, dwa cele. Ewentualnie Wy będziecie mieć jakieś sprzeczne dążenia. Jakieś ciężkie klimaty emocjonalnie w tej 9 mieczy. Ale nie wiem, bo w sumie wyklucza mi się to z resztą pozycji. Praca : 2 Monet, Kochankowie, 8 Kielichów --> Cesarz Masz stabilną pracę? Bo tu silne emocje wyszły, wahania „zostać czy odejść” i sytuacja jakiegoś wyboru w kochankach. W 2 monet może jakaś druga robota się trafi albo inna po prostu i będziesz się zastanawiać co zrobić. Ten cesarz mnie zastanawia…może szef jakieś ultimatum postawi. Co miłego : Umiarkowanie, As Buław, Paz Monet --> Eremita Adora, a Ty w ciąży nie jesteś ? U mnie na karcie umiarkowania król i królowa jednoczą się w jedno ciało, księżniczka dysków jest ciężarna , as buław wiadomo żądza i zapłodnienie, a na karcie eremity jest ładniutki plemniczek i jajo orfickie…no wszystko się tak ładnie układa w jedna całość. Staracie się o dziecko? Niespodziewane : 10 Kielichów, 7 Buław, Głupiec --> Kaplan No i tu znowu głupiec…dziecko. 10 buław i kapłan karty rodziny. U mnie 7 buław nazywa się Męstwo, więc może pan faktycznie się wykaże;). . Hmmm… Twoja interpretacja jest wielce prawdopodobna. Też mi przyszła do głowy po kartach powyżej (co miłego). Nie wiem co się tak na tej ciąży zafiksowałam, ale jakoś tak te wszystkie karty czuję. Może jakieś wycieczki osobiste mi się włączyły;) Cytuj
Gość adora Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 Praca : 2 Monet, Kochankowie, 8 Kielichów --> Cesarz Masz stabilną pracę? Bo tu silne emocje wyszły, wahania „zostać czy odejść” i sytuacja jakiegoś wyboru w kochankach. W 2 monet może jakaś druga robota się trafi albo inna po prostu i będziesz się zastanawiać co zrobić. Ten cesarz mnie zastanawia…może szef jakieś ultimatum postawi. Mam stala prace ale po macierzynskim (syn ma roczek) wrocilam na tzw part time (mieszkam w Anglii) i pracuje 2 dni w tygodniu po 12h. Cytuj
Gość adora Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 Uczucia : 9 Monet, Gwiazda, Królowa Monet --> Kolo No ja tu ciążę widzę . Co miłego : Umiarkowanie, As Buław, Paz Monet --> Eremita Adora, a Ty w ciąży nie jesteś ? U mnie na karcie umiarkowania król i królowa jednoczą się w jedno ciało, księżniczka dysków jest ciężarna , as buław wiadomo żądza i zapłodnienie, a na karcie eremity jest ładniutki plemniczek i jajo orfickie…no wszystko się tak ładnie układa w jedna całość. Staracie się o dziecko? Nie staramy sie o dziecko ale tez nie zabezpieczamy sie. W sumie po co jak do zblizen dochodzi raz na miesiac. Mamy taki dziwny okres, ani mi sie nie chce ani jemu. Poza tym dobrze nam sie uklada tylko ta "materia" kuleje. Cytuj
roszpunka79 Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 Nie staramy sie o dziecko ale tez nie zabezpieczamy sie. W sumie po co jak do zblizen dochodzi raz na miesiac. Mamy taki dziwny okres, ani mi sie nie chce ani jemu. Poza tym dobrze nam sie uklada tylko ta "materia" kuleje. No ja myślę, że ta "materia" zawsze jest odzwierciedleniem tego co dzieje się w związku. Jeśli nie spodziewasz się dziecka to w uczuciach widzę koncentrację na sobie,ale generalnie samopoczucie dobre i stabilne. Masz ochronną gwiazdę, więc źle nie może być. Co miłego jeśli nie ciąża- pojawi się jakiś impuls, który będzie miłym akcentem w takim codziennym nic-nie-dzianiu-się. Bo w umiarze widać jakieś takie oklapnięcie, więc może coś, ktoś Cie trochę obudzi. Cytuj
Gość adora Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 Dodam, ze dzis dwa razy wypadla mi Sad podczas tasowania. No to jakies wiesci lub odnowa w zwiazku. Cytuj
Gość adora Napisano 7 Kwietnia 2014 Napisano 7 Kwietnia 2014 Weryfikacja. aura tygodnia : 9 Monet - czas na przemyslenia Uczucia : 9 Monet, Gwiazda, Królowa Monet --> Kolo. Sinusoida w uczuciach, raz lepiej raz gorzej. Tak naprawde zbyt chlodno miedzy mna a partnerem. A czy ciaza nie wiem jeszcze :-) Dom : Rydwan, 9 Mieczy, Królowa Kielichów --> Kochankowie. Dobrze ujelas Roszpunka79. Miotanie, rozdarcie, raz radosc raz smutek. Praca : 2 Monet, Kochankowie, 8 Kielichów --> Cesarz. Rozmowa z kolega, po ktorej nie moglam sie odnalesc. Do tej pory przezywam. Co miłego : Umiarkowanie, As Buław, Paz Monet --> Eremita. Upojna noc. Niespodziewane : 10 Kielichów, 7 Buław, Głupiec --> Kaplan. Dopadaly mnie mysli o zakonczeniu zwiazku. Przestalo mi sie chciec starac. Tak naprawde nie byl to zbyt przyjemny tydzien i szczerze powiem, nie mam pojecia czemu tak sympatyczne karty wyszly. Cytuj
roszpunka79 Napisano 7 Kwietnia 2014 Napisano 7 Kwietnia 2014 To co napisałaś o związku ładnie wyszło w aurze tygodnia. 9 denarów jest kartą osób dążących do niezależności i samodzielności, ludzi , którzy przez trudności z dopasowaniem się do partnera czasem podejmują decyzję o życiu bez niego. Mają takie cechy- są silne, pewne siebie i samowystarczalne, że nie boją się takiego obrotu sprawy. Lub wiedza, że tak będzie dla nich lepiej. Tę 9 miałaś też w uczuciach. W dodatku w połączeniu z silną denarową. Twoje myśli w niespodziewanym też się w kartach ujawniły. 10 kielichów to zamknięcie cyklu, wypełnienie się czegoś i potrzeba rozpoczęcia nowego etapu (tutaj też w głupcu). 7 buław jako walka ze sobą, ze swoimi myślami, ale też z kimś oraz wzbranianie się przed czymś. Myślę jednak, że karty dobrze pokazały to o czym piszesz, ale zostały źle przez nas zinterpretowane. Ja na początku roku wyciągnęłam po jednej karcie na każdy miesiąc na swój związek. 9 denarów miałam w lutym. I dokładnie w tym miesiącu zapadła decyzja o rozstaniu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi