Gość adora Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 Od miesiaca stosuje diete (zdrowe odzywianie). Nie chodzi tu aby schudnac ale aby odzyskac zdrowie. Zadalam pytanie: Jak ta dieta wplynie na moje zdrowie i wyglad. Kochankowie, Paz Monet, Krol Bulaw-->Mag ........Glupiec.......Gwiazda....Kaplanka...... ............Gwiazda........Slonce....... ................... Umiarkowanie W diecie pojawia sie wiecej tluszczu co pokazuje paz monet. Kochankowie to dla mnie rownowaga wiec jest szansa, ze pojawi sie harmonia. Odmlodnieje (a moge wygladac jeszcze mlodziej?) i dodatkowo bede miala mase energii i oto wlasnie chodzi. Co Wy na to? Cytuj
roszpunka79 Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 Adora, czy to żywienie optymalne Kwaśniewskiego? Cytuj
roszpunka79 Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 Nie znam...tak mi się z Kwaśniewskim skojarzyło ze względu na ten tłuszcz. Sama na niej jestem. I mogę powiedzieć, że faktycznie tłuszcz (w moim przypadku z ograniczoną ilością węglowodanów i białka) bardzo dużo dobrego zrobił i dla wyglądu i dla samopoczucia. Cytuj
Gość adora Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 Sie obudzilam w wieku 34 lat. Ciagle bylam na glupich dietach aby schudnac. Cale zycie unikalam tluszczu i teraz mam za swoje. Szkoda, ze czlowiek slucha bredni jakie nadaja w telewizji. Mam tylko nadzieje, ze jeszcze nie jest za pozno. Cytuj
roszpunka79 Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 No ja też się ocknęłam w wieku 34 lat . Wcześniej 10 lat byłam wegetarianką. No ale już ledwo ciągnęłam i poszłam w drugą skrajność...teraz świńskie mózgi jem Ale mi służą :D Adora, ja efekty widziałam praktycznie z dnia na dzień. Schudłam (choć nie miałam takiego celu), cera mi się poprawiła, siły nabrałam, trzeźwo myślę, nie mam chcic kulinarnych, choć jem objętościowo mniej ( ale bardzo kalorycznie), napięcia przedmiesiączkowe to historia- to nadęcie koszmarne szczególnie. Nawiasem mówiąc to rewelacyjna dieta dla chcących schudnąć. Ja jem wszystko co w powszechnej opinii uchodzi za tuczące (sery, śmietanę, tłuste mięso, masło,jajka , tłuste wędliny i takie różne) i ważę 57 kg przy 173 cm)- zleciało mi 6 kilo w miesiąc. I ani razu od przejścia na te dietę nie byłam głodna Cytuj
Czarownica Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 (edytowane) Jak ta dieta wplynie na moje zdrowie i wyglad. Kochankowie, Paz Monet, Krol Bulaw-->Mag ........Glupiec.......Gwiazda....Kaplanka...... ............Gwiazda........Slonce....... ................... Umiarkowanie Wow! Po podsumach, to ta dieta jawi sie jako idealna dla Ciebie, uzgadniałaś ją z dietetyczką? (Kapłanka albo ten Mag) jakby nie było, to strzał w dziesiątkę i widać, że zbilansowane wszystko i żywcem jak pod Ciebie, wyniki badań i wizualne po tej diecie będą wzorcowe... Hormonów jak mniemam, bo tu karty hormonalne. Efekty Cie zadowolą i wydaje mi się, że to już się stanie Twoja stała dieta, tzn nie będziesz nic raczej juz kombinowac z innym sposobem odżywiania. Odzyskasz i witalność i zadowolenie w tym Słońcu, będziesz się tez cieszyć z polepszenia stanu skóry i ogólnie wyglądu zew. (Gwiazda) Nie no, wciąż przeżywam te karty, takich kart bym życzyła każdemu, kto przechodzi na jakąkolwiek dietę Ponadto karty wskazują na dietę sprzyjającą macierzyństwu;))) Edytowane 31 Marca 2014 przez Czarownica Cytuj
Gość adora Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 (edytowane) Jak ta dieta wplynie na moje zdrowie i wyglad. Kochankowie, Paz Monet, Krol Bulaw-->Mag ........Glupiec.......Gwiazda....Kaplanka...... ............Gwiazda........Slonce....... ................... Umiarkowanie Wow! Po podsumach, to ta dieta jawi sie jako idealna dla Ciebie, uzgadniałaś ją z dietetyczką? (Kapłanka albo ten Mag) jakby nie było, to strzał w dziesiątkę i widać, że zbilansowane wszystko i żywcem jak pod Ciebie, wyniki badań i wizualne po tej diecie będą wzorcowe... Hormonów jak mniemam, bo tu karty hormonalne. Efekty Cie zadowolą i wydaje mi się, że to już się stanie Twoja stała dieta, tzn nie będziesz nic raczej juz kombinowac z innym sposobem odżywiania. Odzyskasz i witalność i zadowolenie w tym Słońcu, będziesz się tez cieszyć z polepszenia stanu skóry i ogólnie wyglądu zew. (Gwiazda) Nie no, wciąż przeżywam te karty, takich kart bym życzyła każdemu, kto przechodzi na jakąkolwiek dietę Ponadto karty wskazują na dietę sprzyjającą macierzyństwu;))) Haha, znow mi macierzynstwo wychodzi. Ale wlasnie mam problemy hormonalne i chodzi glownie o uzyskanie rownowagi hormonalnej oraz energii. Juz zauwazylam poprawe cery i wlosy przestaly mi wypadac. Troche tu miesza karmienie piersia ale jakos sie "wylize" z czasem. Nie bylam u dietetyczki ale przypadkiem? trafilam na blog, ktory prowadzi kobieta studiujaca naturopatie. W czerwcu lece do Pl wiec zrobie badania i bede wiedziec na czym stoje. Dziekuje Cornelia za budujaca interpretacje. Edytowane 31 Marca 2014 przez adora Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi