Skocz do zawartości

Dieta

Gość adora

Rekomendowane odpowiedzi

Gość adora
Napisano

Od miesiaca stosuje diete (zdrowe odzywianie). Nie chodzi tu aby schudnac ale aby odzyskac zdrowie.

Zadalam pytanie: Jak ta dieta wplynie na moje zdrowie i wyglad.

Kochankowie, Paz Monet, Krol Bulaw-->Mag

........Glupiec.......Gwiazda....Kaplanka......

............Gwiazda........Slonce.......

................... Umiarkowanie

W diecie pojawia sie wiecej tluszczu co pokazuje paz monet. Kochankowie to dla mnie rownowaga wiec jest szansa, ze pojawi sie harmonia. Odmlodnieje (a moge wygladac jeszcze mlodziej?) i dodatkowo bede miala mase energii i oto wlasnie chodzi.

Co Wy na to?

Napisano

Nie znam...tak mi się z Kwaśniewskim skojarzyło ze względu na ten tłuszcz. Sama na niej jestem. I mogę powiedzieć, że faktycznie tłuszcz (w moim przypadku z ograniczoną ilością węglowodanów i białka) bardzo dużo dobrego zrobił i dla wyglądu i dla samopoczucia.

Gość adora
Napisano

Sie obudzilam w wieku 34 lat. :puknijsie:

Ciagle bylam na glupich dietach aby schudnac. Cale zycie unikalam tluszczu i teraz mam za swoje. Szkoda, ze czlowiek slucha bredni jakie nadaja w telewizji. Mam tylko nadzieje, ze jeszcze nie jest za pozno.

Napisano

No ja też się ocknęłam w wieku 34 lat :D. Wcześniej 10 lat byłam wegetarianką. No ale już ledwo ciągnęłam i poszłam w drugą skrajność...teraz świńskie mózgi jem :D Ale mi służą :D:D Adora, ja efekty widziałam praktycznie z dnia na dzień. Schudłam (choć nie miałam takiego celu), cera mi się poprawiła, siły nabrałam, trzeźwo myślę, nie mam chcic kulinarnych, choć jem objętościowo mniej ( ale bardzo kalorycznie), napięcia przedmiesiączkowe to historia- to nadęcie koszmarne szczególnie. Nawiasem mówiąc to rewelacyjna dieta dla chcących schudnąć. Ja jem wszystko co w powszechnej opinii uchodzi za tuczące (sery, śmietanę, tłuste mięso, masło,jajka , tłuste wędliny i takie różne) i ważę 57 kg przy 173 cm)- zleciało mi 6 kilo w miesiąc. I ani razu od przejścia na te dietę nie byłam głodna

Napisano (edytowane)

Jak ta dieta wplynie na moje zdrowie i wyglad.

Wow! Po podsumach, to ta dieta jawi sie jako idealna dla Ciebie, uzgadniałaś ją z dietetyczką? (Kapłanka albo ten Mag) jakby nie było, to strzał w dziesiątkę i widać, że zbilansowane wszystko i żywcem jak pod Ciebie, wyniki badań i wizualne po tej diecie będą wzorcowe... Hormonów jak mniemam, bo tu karty hormonalne. Efekty Cie zadowolą i wydaje mi się, że to już się stanie Twoja stała dieta, tzn nie będziesz nic raczej juz kombinowac z innym sposobem odżywiania. Odzyskasz i witalność i zadowolenie w tym Słońcu, będziesz się tez cieszyć z polepszenia stanu skóry i ogólnie wyglądu zew. (Gwiazda)

Nie no, wciąż przeżywam te karty, takich kart bym życzyła każdemu, kto przechodzi na jakąkolwiek dietę :D

Ponadto karty wskazują na dietę sprzyjającą macierzyństwu;)))

Edytowane przez Czarownica
Gość adora
Napisano (edytowane)
Jak ta dieta wplynie na moje zdrowie i wyglad.

Wow! Po podsumach, to ta dieta jawi sie jako idealna dla Ciebie, uzgadniałaś ją z dietetyczką? (Kapłanka albo ten Mag) jakby nie było, to strzał w dziesiątkę i widać, że zbilansowane wszystko i żywcem jak pod Ciebie, wyniki badań i wizualne po tej diecie będą wzorcowe... Hormonów jak mniemam, bo tu karty hormonalne. Efekty Cie zadowolą i wydaje mi się, że to już się stanie Twoja stała dieta, tzn nie będziesz nic raczej juz kombinowac z innym sposobem odżywiania. Odzyskasz i witalność i zadowolenie w tym Słońcu, będziesz się tez cieszyć z polepszenia stanu skóry i ogólnie wyglądu zew. (Gwiazda)

Nie no, wciąż przeżywam te karty, takich kart bym życzyła każdemu, kto przechodzi na jakąkolwiek dietę :D

Ponadto karty wskazują na dietę sprzyjającą macierzyństwu;)))

Haha, znow mi macierzynstwo wychodzi. Ale wlasnie mam problemy hormonalne i chodzi glownie o uzyskanie rownowagi hormonalnej oraz energii. Juz zauwazylam poprawe cery i wlosy przestaly mi wypadac. Troche tu miesza karmienie piersia ale jakos sie "wylize" z czasem. Nie bylam u dietetyczki ale przypadkiem? trafilam na blog, ktory prowadzi kobieta studiujaca naturopatie.

W czerwcu lece do Pl wiec zrobie badania i bede wiedziec na czym stoje.

Dziekuje Cornelia za budujaca interpretacje.

Edytowane przez adora