Skocz do zawartości

czy dolece do Szwecji na Świeta? (ZWERYFIKOWANY)

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czy szczęsliwie, bez żadnych komplikacji dolecę do Szwecji na Świeta?

3 buław, wisielec, 4 denarów

Widac podróz, chyba trochę posiedze na lotnisku moze samolot sie opóźni.Powinno być wszystko ok. proszę o zerknięcie

• Lubię to! 1
Napisano

Lot powinien odbyć się bez problemów, ale Ty będziesz myslała tylko o tym, żeby jak najszybciej wylądować :-)

Gość Linkinia
Napisano

Mnie się skojarzyło, że lot będzie opóźniony, ale dolecisz bezpiecznie ;)

Napisano

3 bulaw wisiel 4 denarow suma Rydwan

----diabel--cesarz----swiat

--------slonce--cesarka

------------glupiec

Wszystko ok, ale pan może się spóźnić odebrać Cię;p

Lot bez problemów:)

Gość Euterpe
Napisano

też myślę, że odbędzie się bez większych komplikacji :)

Udanej podróży :)

Napisano (edytowane)

Chyba zmienię swoją interpretację..

Coś czuję, że nie polecisz do tej Szwecji. I nasuwają mi się dwa powody: albo potwornie boisz się latać (może popłyniesz?) albo jesteś zbyt łatwowierna, naiwna...

Edytowane przez Davisa
lit.
Napisano

Byłam tu już wcześniej, jak rzuciłam okiem na karty to pierwsza moja myśl była następująca "nie pojedziesz". Ale dziś do mnie karty wyjątkowo negatywnie przemawiają (co niektórzy widzieli we wzajemnej;) ), więc nie odważyłam się wrzucić interpretacji. Tym bardziej, że był taki zgodny optymistyczny chór dziewczyn. Davisa dodała mi odwagi;). W III buław widać Twoje snucie wizji jak może być na wyjeździe, planowanie, przygotowania może nawet do podróży. Ale wisielec mówi mi, że na tym się skończy. Z jakichś powodów- nie wiem jakich- to zostanie zawieszone. Ewentualnie wyjazd zostanie odroczony w czasie. Pozostaniesz przy tym co masz, czyli w domu.Ta IV denarów mi się z takim zasiedzeniem kojarzy, coś Cię zatrzyma. Właściwie w żadnej karcie nie ma ruchu.

Napisano

No ja też miałam dylemat.

3 buław - na mojej karcie (Boski) leci statek nad akwenem wodnym

Wisielec + 3 buław statek powietrzny

4 denarów - może lotnisko

Rydwan to podróż...

ale z drugiej strony 3 buław ( na mojej karcie) osoba stoi, wyczekuje, przygotowuje się

Wisielec opóźnia, lub odwraca- zmienia plany

no niech będzie, że podróż będzie udana ale z opóźnieniami

• Maestro
Napisano

Tak, dotrzesz szczęśliwie, nic wielkiego się nie wydarzy, może poza nudnym lotem.

Napisano

Podróż będzie bez kłopotów,. lekkie opóźnienia ale to jest raczej 'standard' :)

4 denarów to takie znudzenie, zdenerwowanie 'toć marnujecie mój czas, przyspieszcie' ;)

Gość björn
Napisano

Polecisz. Możesz posiedzieć trochę na lotnisku z powodu jakiegoś opóźnienia lotu (przedłużone sprawdzanie stanu technicznego maszyny?), ale będzie OK - wyruszysz i dolecisz na miejsce. Baw się dobrze. Trevlig resa! :slonko::winko:

• 4 tygodnie później...
Napisano

Tak jest, doleciałam.Samolot miał opóźnienie spore.Ale wszystko było ok!

Napisano

W kontekście pytania, ładnie karty zwróciły uwagę na Twoje wyczekiwanie podróży, co okazało się jedyną komplikacją :-)