NarratorkaHorrorow Napisano 1 Kwietnia 2014 Napisano 1 Kwietnia 2014 Dziś ktoś mi groził śmiercią.Mężczyzna zadzwonił, wyzwał mnie od najgorszych po czym stwierdził że " mnie znajdzie i porąbie na kawałki". Wiem że jest prima aprilis, jednak nie jest mi do śmiechu. Sęk w tym że Pan dzwonił na nr telefonu służbowego,zwracając się do mnie po imieniu i nazwisku. Czy coś mi grozi z strony tego człowieka? Wisielec 2 pałek as denarów. Nie powinno nic mi grozić,mężczyzna po-zastanawia się co powinien zrobić dalej po czym odpuści . Mam przynajmniej taką nadzieje. Co sądzicie ? Cytuj
Czarownica Napisano 1 Kwietnia 2014 Napisano 1 Kwietnia 2014 Wisiel 2 buław as denarów suma Cesarka ---Umiar---śmierć-------Umiar -------Kapłan---Kapłan ------------Koło Ja myślę, że to jakiś "zabawny" kolega z pracy, albo nawet dwóch, który niezbyt Cię lubi, to widać w Kapłanie podwójnym. Nie ma w tych kartach zagrożenia, wychodzisz bezpiecznie w Cesarzowej, a podsumy pokazują, że Twój spokój został zburzony, ale po tym incydencie następuje na powrót to co było. Zweryfikuj dając znać, że jednak żyjesz;) Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Napisano 1 Kwietnia 2014 Dzięki Cornelia, jednak sprawa jest skomplikowana-wiem kto mi groził. To człowiek który popełnił przestępstwo, stąd moje przerażenie. Cytuj
Czarownica Napisano 1 Kwietnia 2014 Napisano 1 Kwietnia 2014 No to skoro tak, to chyba od razu poinformowałaś policję? Niemądrze byłoby tego nie zrobić obojętne co karty na to. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Napisano 1 Kwietnia 2014 Ktoś inny poinformował, byłam drugą osobą która została powiadomiona o przestępstwie którego dokonał. Dziwi mnie jednak że mężczyzna sam się przyznał i zadzwonił by o tym powiedzieć. Brałam pod uwagę żart z okazji prima aprilis , jednak czy dla żartu ktoś by składał sam na siebie doniesienie o przestępstwie ściaganym z urzędu. Finał sprawy zapewne będzie miał miejsce w prokuraturze. Nie zmienia to faktu że się boje. Nie wiem ile w tym próby zastraszenia a ile faktycznego zamiaru. Cytuj
Fall Napisano 2 Kwietnia 2014 Napisano 2 Kwietnia 2014 As denarow to dobre zdrowie i harmonia, a cesarzowa dodatkowo wskazuje, ze wyjdziesz z tego cala-jestes silna i nie dasz sobie w kasze dmuchac. Tak jak Cornelia napisala w podsumach wychodzi Twoje poczucie zagrozenia, ale karty wisielec + 2 bulaw dobitnie moim zdaniem mowia, ze ten szaleniec nic Ci nie zrobi, brak bedzie jakiegokolwiek dalszego dzialania..Chociaz fakt faktem, ze chyba od dawna obmyslal ten "zart".Coz..ewidentnie mu sie nie udal ;-) Pozdrawiam i zycze spokoju ducha! Cytuj
Trida Napisano 2 Kwietnia 2014 Napisano 2 Kwietnia 2014 Czy coś mi grozi z strony tego człowieka?Wisielec 2 pałek as denarów. Jak dla mnie to głupi żart dwóch kolegów (2 buław jako współpraca). Wisielec - przewrotność sprawy a as denarów - jak pisały dziewczyny harmonia i spokój. Ot - szybki wybryk. Spokojnie Rybo. Wiem, ze łatwo nie jest w takich sytuacjach zachować czysty umysł ale postaraj się. Tulam mocno. Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Jednak uwazalabym. Z sumowania HB masz Diabla z Kochankami. 2 Bulaw u Crowleya to agresja i takie dzialania na hurra. Jezeli by tu cos bylo, to stawiam wtedy na dzialanie w afekcie. Takze, nie trzasc sie i nie pozwalac sie zastraszyc, ale odpowiednio zglosic, gdzie trzeba (czyli policja). Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Napisano 6 Kwietnia 2014 Narazie nic się nie dzieje. Mam nadzieje że po wezwaniu do prokuratury, sytuacja nie ulegnie zmianie. Czuję się już spokojniejsza. Dziękuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi