Skocz do zawartości

Czy pan spotka się ze mną w Szwecji tak jak zaplanowaliśmy?

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy pan spotka się ze mną w Szwecji tak jak zaplanowaliśmy?

Odpowiedź z jednej karty

Cesarz - chyba zajma jakieś sprawy rodzinne.Moze problem z dziecmi albo była partnerką

Może ktoś , to widzi inaczej, to jest uzupełnienie do wcześniejszego rozkładu odnośnie mojego wyjazdu na Święta.

Napisano

A nie mogłabyś stawiać pytań w innej formie? Te, zaczynające się od "czy", w dodatku z losowaniem jednej karty, są po prostu koszmarne...:-)

Jeśli mam zinterpretować, to napiszę wyłącznie to, co mi podpowiada intuicja: Cesarz - zajęty rodziną.

Ale równie dobrze może wyjść zupełnie coś innego.

Napisano

Moim zdaniem Cesarz dotrzymuje słowa, więc będzie tak, jak postanowione. Nie panikuj;)

Napisano

A ja sądzę, że nie ma odpowiedzi w tej jednej karcie na pytanie zaczynające się od "czy", dlatego Cesarz nie daje odpowiedzi, jest tylko luźną kartą.

:), bez znaczenia.

Napisano

Nie umiem odczytać jednoznacznie czy się spotkacie, bo tu opcje są dwie: 1. jeśli jego celem będzie spotkanie z Tobą to jako cesarz zrealizuje swoje zamierzenie 2. jeśli będzie miał alternatywę-spotkanie i zobowiązania rodzinne, wybierze rodzinę. Niemniej jednak myślę, że to on będzie osobą decyzyjną w kwestii spotkania, będzie tak jak on postanowi i Ty nie będziesz mieć na to wpływu.

Napisano

Szkoda, ze tylko jedna karta. Dla mnie tak. Cesarz to odpowiedzialny facet. Ta karta rowniez oznacza zadowolenie z osiagnietych celow i to mozesz byc Ty (ten Cesarz). Trzymam kciuki.

• Maestro
Napisano

Spotka się z Toba jak najbardziej,przynajmniej moje karty by mi tak powiedziały.

Napisano

wg mnie się spotkacie :) Cesarz tego dopilnuje by było po jego myśli ;)

Btw - dziewczyny już pisały ale też napiszę - nie zaczynaj takich pytań od czy i rozkładaj trzy karty -lepszy ogląd sytuacji będzie. Np karta główna + tło etc.

Napisano
A nie mogłabyś stawiać pytań w innej formie? Te, zaczynające się od "czy", w dodatku z losowaniem jednej karty, są po prostu koszmarne...:-)

Jeśli mam zinterpretować, to napiszę wyłącznie to, co mi podpowiada intuicja: Cesarz - zajęty rodziną.

Ale równie dobrze może wyjść zupełnie coś innego.

Sorki, masz rację.Postaram się na przyszłość lepiej formułować pytania.

Dzieki

Napisano

Mnie Wielki Arkan taki jak Cesarz odpowiada twierdząco, pozytywnie na pytania, więc jak najbardziej tak :) Z tym, że faktycznie lepiej zadawać pytania zaczynające się np. od "Jaka jest szansa, że...".

Napisano

Mi tez sie wydaje, ze Cesarz to taka postac, ktora co zaplanuje to zrobi, wiec skoro ma taki zamiar, to powinno dojsc do spotkania.

Powodzenia !!!!

Napisano

Dla mnie (takiej początkującej) to trochę za mało kart, ale mi cesarz zawsze kojarzy się z człowiekiem dumnym, odpowiedzialnym i jeżeli umawialiście się na spotkanie to zrobi wszystko aby przyjechać na nie. Życzę ci miłej i owocnej podróży i fajnej zabawy :)

Gość björn
Napisano

Jak wyciągasz tylko jedną kartę na pytanie rozpoczynające się od "czy...", to chyba tylko dwie karty spośród całej talii mogą Ci dać stuprocentową odpowiedź "tak"; mam tu na myśli Słońce i 6 Buław.

Cesarz kojarzy się z byciem słownym (a to, o co pytasz, zostało między Wami już uzgodnione), odpowiedzialnością, więc do tego spotkania dojdzie. Myśl pozytywnie. :)