Skocz do zawartości

Ciąża (ZWERYFIKOWANY)

Gość adora

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wiedzialam jak zadac pytanie, zeby nie bylo od "czy".

Co bedzie wynikiem wczorajszej, upojnej nocy.

Diabel, 6 Kielichow, Swiat-->Sila

..........Eremita........Diabel........Rydwan......

...................Kaplanka........Glupiec......

............................Kaplanka...............

Od razu widac co sie w nocy dzialo i ze bylo dlugi "post". Mam mieszane uczucia. Z jednej strony 6 Kielichow to plodnosc i ten Swiat (u mnie jest kolo a w nim czlowiek z kula ziemska w rekach co moze sie z jajeczkiem kojarzyc) moze ciaze pokazywac. Tylko, ze w podsumie mam Rydwan co mi kiedys miesiaczke pokazalo. I badz tu madry.

Gość Euterpe
Napisano

jakbyś zadała pytanie 'zaszłam w ciążę ostatniej nocy?', no to diabeł na początku by mówił o pokrzyżowaniu planów, ale tutaj...

dla mnie może być tak: dalej seks, przyjemne spotkania, spędzanie czasu głównie we dwoje, zamkniecie się w swoim świecie :)

obstawiam, że ciąży nie będzie, ale mogę się mylić

Napisano

Moze wyjasnie: mam narzeczonego i rocznego synka. Chce miec drugie dziecko ale moze nie w tej chwili (moj P by chcial). Tzn jak nie bedzie ciazy bede zadowolona jak bedzie tez super.

Napisano

Diabeł i Rydwan...to raczej brak postepu... Obstawiam,ze ciąży nie ma

Napisano

Ja bym obstawiała ciążę przez 6 kieli, Siłę i tak dalej, ale Pustelnik mi stanowczo jakos mówi, że nie będzie ona rezultatem tej upojnej nocy, jedynie rozmyślanie o niej.

Napisano

Adora, ja Ci ciążę w innym rozkładzie wróżyłam..zastrzeliłaś mnie tym wątkiem:D

Napisano

no widac, ze byla upojna :D ale ciazy tu moim zdaniem nie bedzie :(

Napisano
Adora, ja Ci ciążę w innym rozkładzie wróżyłam..zastrzeliłaś mnie tym wątkiem:D

Bo w dwu moich watkach wspomniany byl temat macierzynstwa i do tego po "tej nocy" boli mnie dziwnie brzuch. Troche to podejrzane zaczyna sie robic.

Napisano

hej autorko:)

nie powiem o kartach, bo ich nie rozumiem, w takim układzie, lecz o tym, że od wczoraj do dzisiaj nie ma opcji na rozwój ciąży, więc nie nakręcaj się tylko poczekaj :)

Napisano

Dla mnie w kartach widać upojny seks, wspominanie (ale to zawsze po się odbywa), ale nie zajdziesz, chyba jeszcze nie teraz nie w tym czasie. Ale Marcepanka ma rację dzień po jeszcze nie czuje się tego w organizmie, no chyba że niedługo dostaniesz okres i brzuszek zaczyna szaleć.

Napisano

Weryfikacja:

Ciazy nie ma.

Jednak mialo miejsce bardzo dziwne zdarzenie. Na jednym z testow pokazala sie druga kreska. Fakt, ze byla ledwo zauwazalna, ale byla. Mowie Wam jakiego mialam karpia. Pozniej wszystkie testy byly negatywne.

Napisano

..To mozliw,ze to byla tzw. ciaza biochemiczna- czesto gdy dochodzi do zaplodnienia, cos idzie nie tak (np.komorka jajowa sie nie zagniezdza odpowiednio) i ciaza obumiera w bardzo wczesnym stadium, miesiaczka pojawia sie wtedy o czasie badz jest troszke opozniona i wszystko wyglada jak normalny okres,a kobieta nawet nie jest swiadoma, ze zaplodnienie mialo miejsce..

Gość paulinqa123
Napisano

a dla mnie ciąża sie moze pojawic, świat mi się z tym mocno kojarzy dodatkowo 6 kielichów i moc.. no a diabeł na poczatku czyli seks, moim zdaniem piramidka tu byla nie potrzebna

Gość paulinqa123
Napisano

a sorki, teraz przeczytałam posty i w tym ten z weryfikacją