Gość adora Napisano 2 Kwietnia 2014 Napisano 2 Kwietnia 2014 Nie wiedzialam jak zadac pytanie, zeby nie bylo od "czy". Co bedzie wynikiem wczorajszej, upojnej nocy. Diabel, 6 Kielichow, Swiat-->Sila ..........Eremita........Diabel........Rydwan...... ...................Kaplanka........Glupiec...... ............................Kaplanka............... Od razu widac co sie w nocy dzialo i ze bylo dlugi "post". Mam mieszane uczucia. Z jednej strony 6 Kielichow to plodnosc i ten Swiat (u mnie jest kolo a w nim czlowiek z kula ziemska w rekach co moze sie z jajeczkiem kojarzyc) moze ciaze pokazywac. Tylko, ze w podsumie mam Rydwan co mi kiedys miesiaczke pokazalo. I badz tu madry. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Kwietnia 2014 Napisano 2 Kwietnia 2014 jakbyś zadała pytanie 'zaszłam w ciążę ostatniej nocy?', no to diabeł na początku by mówił o pokrzyżowaniu planów, ale tutaj... dla mnie może być tak: dalej seks, przyjemne spotkania, spędzanie czasu głównie we dwoje, zamkniecie się w swoim świecie obstawiam, że ciąży nie będzie, ale mogę się mylić Cytuj
Gość adora Napisano 2 Kwietnia 2014 Napisano 2 Kwietnia 2014 Moze wyjasnie: mam narzeczonego i rocznego synka. Chce miec drugie dziecko ale moze nie w tej chwili (moj P by chcial). Tzn jak nie bedzie ciazy bede zadowolona jak bedzie tez super. Cytuj
ivi185 Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 Diabeł i Rydwan...to raczej brak postepu... Obstawiam,ze ciąży nie ma Cytuj
Czarownica Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 Ja bym obstawiała ciążę przez 6 kieli, Siłę i tak dalej, ale Pustelnik mi stanowczo jakos mówi, że nie będzie ona rezultatem tej upojnej nocy, jedynie rozmyślanie o niej. Cytuj
roszpunka79 Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 Adora, ja Ci ciążę w innym rozkładzie wróżyłam..zastrzeliłaś mnie tym wątkiem:D Cytuj
panna.marta Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 no widac, ze byla upojna ale ciazy tu moim zdaniem nie bedzie Cytuj
Gość adora Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 Adora, ja Ci ciążę w innym rozkładzie wróżyłam..zastrzeliłaś mnie tym wątkiem:D Bo w dwu moich watkach wspomniany byl temat macierzynstwa i do tego po "tej nocy" boli mnie dziwnie brzuch. Troche to podejrzane zaczyna sie robic. Cytuj
marcepanka Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 hej autorko:) nie powiem o kartach, bo ich nie rozumiem, w takim układzie, lecz o tym, że od wczoraj do dzisiaj nie ma opcji na rozwój ciąży, więc nie nakręcaj się tylko poczekaj Cytuj
Beata39 Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Dla mnie w kartach widać upojny seks, wspominanie (ale to zawsze po się odbywa), ale nie zajdziesz, chyba jeszcze nie teraz nie w tym czasie. Ale Marcepanka ma rację dzień po jeszcze nie czuje się tego w organizmie, no chyba że niedługo dostaniesz okres i brzuszek zaczyna szaleć. Cytuj
Gość adora Napisano 17 Kwietnia 2014 Napisano 17 Kwietnia 2014 Weryfikacja: Ciazy nie ma. Jednak mialo miejsce bardzo dziwne zdarzenie. Na jednym z testow pokazala sie druga kreska. Fakt, ze byla ledwo zauwazalna, ale byla. Mowie Wam jakiego mialam karpia. Pozniej wszystkie testy byly negatywne. Cytuj
Fall Napisano 17 Kwietnia 2014 Napisano 17 Kwietnia 2014 ..To mozliw,ze to byla tzw. ciaza biochemiczna- czesto gdy dochodzi do zaplodnienia, cos idzie nie tak (np.komorka jajowa sie nie zagniezdza odpowiednio) i ciaza obumiera w bardzo wczesnym stadium, miesiaczka pojawia sie wtedy o czasie badz jest troszke opozniona i wszystko wyglada jak normalny okres,a kobieta nawet nie jest swiadoma, ze zaplodnienie mialo miejsce.. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 17 Kwietnia 2014 Napisano 17 Kwietnia 2014 a dla mnie ciąża sie moze pojawic, świat mi się z tym mocno kojarzy dodatkowo 6 kielichów i moc.. no a diabeł na poczatku czyli seks, moim zdaniem piramidka tu byla nie potrzebna Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 17 Kwietnia 2014 Napisano 17 Kwietnia 2014 a sorki, teraz przeczytałam posty i w tym ten z weryfikacją Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi