Skocz do zawartości

wynik pustelnik proszę o pomoc (NARUSZA REGULAMIN)

london63

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od samego poczatku relacji bylo wiele przeszkod i trudnosci. Martwie sie, ze juz dlugo tak nie pociagniemy... To zwiazek na odleglosc, na wakacjach bedzie mozliwosc zamieszkania w jednej miejscowosci.

Karta 1 opisuje: Główny problem, okoliczności, sytuację obecną lub główny cel. Obrazuje również stan emocjonalny i psychiczny, główne wpływy. 3mieczy tutaj chyba ukazaly się te przeszkody i trudności, co powoduje u nas cierpienie

Karta 2 opisuje - co powoduje pogłębienie problemu, wpływy pogłębiające problem lub łagodzące, a także osoby zaangażowane. 10 mieczy hmm chyba myslenie o tym, rozstrzasanie problemu, myslenie negatywne - ze to koniec

Karta 3 opisuje - powód danej sytuacji, podstawowe impulsy, dążenia i pragnienia, które nie są uświadomione, opowiada dlaczego tak jest. 5kielichów tutaj nie wiem

Karta 4 opisuje - sytuacje z przeszłości, które wpływają na obecną sytuację. Pokazuje wydarzenia,okazje, które tracą już na znaczeniu. Zakończone sprawy. Królowa denarów tutaj tez nie wiem ... o jaka kobiete moze chodzic, moze to ja sie tutaj pokazalam?

Karta 5 opisuje - Twoją postawę i obecne przekonania, cel do jakiego dążysz, jakich oczekujesz efektów w związku z tą sprawą. To także karta Twojej świadomości: co myślisz, na czym się skupiasz i o co się martwisz. To jest również alternatywna przyszłość, co może zaistnieć. Wszak energia podąża za uwagą! 10denarów

ja wiaze duze nadzieje z ta relacja, chcialabym byc w stabilnym stalym zwiazku z nim

Karta 6 opisuje - Tradycyjnie uznawana jako ukazanie najbliższej przyszłości. To zbliżające się wpływy, wydarzenia, okazje, obawy. To czym człowiek jeszcze się zajmie w niedalekiej przyszłości. 9mieczy

stres,nieprzespane noce...

Karta 7 opisuje - Postawę pytającego w tej sytuacji. Podejście do tematu, punkt widzenia, pozycja, stanowisko lub rola, którą akceptuje. Jak również to co chce osiągnąć, jaki ma cel i co może. 8mieczy hmm tutaj chyba ukazalo sie to, ze nie wiem jak wyjsc z tej sytuacji

kartaa 8 najblizsza przyszlosc 9bulaw bedziemy starali sie utrzymac zwiazek, poprawiac relacje

karta 9 dalsza przyszłość 2kielichow przez jakis czas bedzie dobrze, bedzie spokojnie i harmonijnie.

karta 10 wynik pustelnik i tutaj rozstanie czy dalej zycie na odleglosc?

Jak to widzicie? mi sie wydaje, ze dalej bedziemy walczyc potem przez jakis czas bedzie dobrze i chyba czeka nas rozstanie (pustelnik)? czy dalej bedziemy zyc tak obok siebie? jak tu odczytac tego pustela i ogolnie rozklad? Pomocyy!

Napisano

Załóż na wzajemnej pomocy, bo nie jest zgodny z aktualnym regulaminem działu interpretacji. I popraw tytuł wątku na konkretne pytanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...