Calineczka1204 Napisano 2 Kwietnia 2014 Napisano 2 Kwietnia 2014 Ponad 2 tyg temu rozstalam się z chłopakiem. Od tego czasu nie mamy ze sobą żadnego kontaktu. Rozkład partnerski na nasza relacje w kwietniu. wspólna - 3 pałek ja głowa - paź monet serce - 2 monet robie - królowa kielichow on głowa - paź mieczy serce - księżyc robi - król mieczy na przyszłość - śmierć, 8 pałek, królowa monet Jak widać wspólnie już wiemy, ze to koniec i każde z nas rozgląda się za kimś innym. Myślę o nim, ze nadal jest dużym dzieckiem o które trzeba zadbać bo sam sobie nie da rady. W sercu nadal mam dylemat czy dobrze zrobiłam, ze go zostawiam. Z mojej postawy nadal widać, ze jest dużo ciepła w stosunku do niego. U niego natomiast widać, ze myśli o mnie ze należę do złośliwych, klotliwych osób. W sercu ma już chyba inna kobietę. Także z zachowania widać, ze odciął się ode mnie. Na przyszłość...definitywne zakończenie związku i być może on już ma jakąś kobietę z która zaczyna wszystko od nowa...
Czarownica Napisano 2 Kwietnia 2014 Napisano 2 Kwietnia 2014 Partnerski to na Wzajemną, zapoznaj się proszę z aktualnym Regulaminem.
Rekomendowane odpowiedzi