Madlen_88 Napisano 2 Kwietnia 2014 Napisano 2 Kwietnia 2014 Pustelnik+ Diabeł+ 9 kijów+ As mieczy+ 5 pucharów--> Papież Chyba samotny i emocjonalnie nie wesoły weekend przede mną. Cytuj
beatrycze18 Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 Spędzisz go na rozmyślaniu, analizowaniu czegoś. Najdzie Cie taka nostalgia, wspomnienia.Moze tez przy drinku. Cytuj
pretoria Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 Nie będzie taki jakiego byś chciała, szaleństwa w tych kartach nie widać. Raczej samotny lub w mniejszym gronie znajomych... Cytuj
Sanya Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgadza się, może tutaj trochę przykrych przemyśleń egzystencjalnych się pojawić i też jakaś toksyczna energia. Pamiętaj jednak, że wiele zależy od Ciebie jak go spędzisz, więc nie bierz tego do siebie Cytuj
Trida Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 Pustelnik+ Diabeł+ 9 kijów+ As mieczy+ 5 pucharów--> Papież. Widać duuuze zamyślenie, skupienie na sobie, trochę na przeszłości. Raczej samotne spacery niż imprezy ze znajomymi. Cytuj
Davisa Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 Pustelnik+ Diabeł+ 9 kijów+ As mieczy+ 5 pucharów--> Papież Być może masz jakieś plany na sobotę albo liczysz, że otrzymasz propozycję od kogoś na wspólne spędzenie czasu. Ale jest tak, jakbyś nie była gotowa na to, coś stoi na przeszkodzie, czegoś się obawiasz. Zabraknie Ci odwagi, zabraknie działania. Może lepiej będzie swoje oczekiwania (cokolwiek się za tym kryje) odłożyć na jakiś czas? Cytuj
roszpunka79 Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 Karty pokazują weekend ciężki pod względem klimatu i emocji. Może pojawić się jakaś kłótnia lub problemy z porozumieniem z kimś, które Cię umęczą i przytłoczą. Albo jakaś toksyczna sytuacja, która Cię mocno rozczaruje. Nie zdziwiłabym się gdyby jakieś próby manipulacji Tobą się pojawiły. Myślę jednak, że zdystansujesz się do tego i zachowasz trzeźwość myślenia. Być może nawet odetniesz się od kontaktu z tą osobą. Ale okupisz to przykrymi emocjami. Widać rozczarowanie czymś, poczucie żalu. Biorąc pod uwagę, że rozkład otwiera wielki arkan niewykluczone, że jakieś ważne dla Ciebie sprawy się zaznaczą. Patrząc całościowo-widzę zamknięcie jakiejś sprawy, która Cię przytłacza. Cytuj
Beata39 Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Oj znam te karty i przez ostatni okres często mi wychodzą jak pytam o siebie. Będzie smutno, smutno, z rozmyślaniami, zamartwianiem się. Ale trzymaj się i nie daj się smutkowi. Wyjdź z domu i zmień przeznaczenie. pozdrawiam 1 Cytuj
Madlen_88 Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Napisano 6 Kwietnia 2014 weekend się jeszcze nie skończył, ale już mogę napisać, że świadomie i celowo zmieniłam przeznaczenie Diabeł pokazał mi okropnego kaca (tego nie zmieniłam, bo nie wiedziałam co pokazał dokładnie i w piątek wypiłam tequile- zabójcę). W piątek byłam na imprezie z koleżankami (miejsce świetne, ale nie bawiłam się jakoś super fajnie. Miewałam w życiu lepsze imprezy), w sobotę do 16 spałam, a potem półżywa zebrałam się i pojechałam na ognisko ze znajomymi (zjadłam kiełbaskę, ale alkoholu nawet nie powąchałam), dziś niedziela, zaraz idę na kawę z koleżanką. Dobrze, że postawiłam karty i mogłam przeciwdziałać destruktywnym myślom. That's all ! Dzięki za pomoc w interpretacji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi