Gabó Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 Sniło mi się że byłem na jakiejś wojnie, coś co wyglądało jak jakieś pole bitewne, zbudowane z jakby mostów które poziomami ciągneły się coraz wyżej a między nimi były tunele. Jeździły jakieś czołgi których lufa była jakby wyrwane naelektryzowane kable i strzelało bombami atomowymi.. Gdy dostałem tą bombą w stanie paraliżu sennego gdy już miałem się budzić widziałem po prawej stronie czarną kobietę. Sniło mi się to juz jakies 4-5 miesięcy temu, myślicie że to mogło być jakieś wspomnienie z atlantydy? Bo jakoś inaczej nie moge tego zinterpretować. Cytuj
Gość Bogd Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 mogła to być przeszłość niekoniecznie na ziemi albo jedna z wersji przyszłości. Cytuj
Gabó Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Napisano 4 Kwietnia 2014 Nie wiem czy moge napisać że to wyglądało jak czołg, ale było najbardziej do niego podobne. W każdym razie opisałem to tutaj bo dla mnie to nie zwykły sen, możliwe że to była jakaś przeszłość bądz przyszłość. Cytuj
OazaSpokoju Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Piszesz: bitewne, zbudowane z jakby mostów które poziomami ciągneły się coraz wyżej a między nimi były tunele. Ani w przyszłości, ani w przeszłości to nie będzie robiło sensu obawiam się. Sny nie koniecznie muszą mówić o tym co jest w przyszłości lub w przeszłości. W przeciwnym wypadku ludzkość czekałaby era gadających buraków, bo i to mi się kiedyś śniło. Pola bitwy mogą natomiast oznaczać wewnętrzną walkę toczącą się w śniącym. Cytuj
Gabó Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Napisano 4 Kwietnia 2014 Czytaj ze zrozumieniem, są to jedynie moje myśli które nie muszą być prawdziwe. Jak widzisz użyłem słów 'możliwe' 'podobne' więc pisząc to nie chodziło mi o to żeby wam się pochwalić snem, tylko żeby ktoś zinterpretował to właściwie. Trochę buraczane masz podejście Cytuj
Gabó Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Napisano 4 Kwietnia 2014 Widzę też że twoje horyzonty nie sięgają dalej niż sam Ty Cytuj
OazaSpokoju Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Po pierwsze sama, nie sam..po drugie gdzie według ciebie zasugerowałam, że chcesz pochwalić się snem? Obawiam się, że sam to powiedziałeś, co z kolei może prowadzić do wniosku, że niechcący złapałam cię na pragnieniu pochwalenia się snem. Po drugie, wyluzuj. Cytuj
Gabó Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Napisano 4 Kwietnia 2014 No chyba nie:D raczej mam do tego inne podejście i nie potrzebuje łechtać swojego ego takimi rzeczami, chociaż przyznaję zdarzało mi się kiedyś to robić nieświadomie jak poczułem potęge otwartego umysłu i już myślałem że jestem bogiemXD Jestem wyluzowany Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi