panna.marta Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 Pytanie lekkie i przyjemne,w tym roku sama zabralam sie za ogarnianie pit'ow. Pytanie czy wszystko zrobilam prawidlowo i jaki bedzie rezultat. słońce XIX, 9 pucharów, 10 buław dołożone kapłanka II -> kochankowie VI wszystko powinno pójść dobrze, tylko nie wiem o czym mogłaby tu mówić 10 buław, może jednak gdzieś wystąpił błąd? z góry dziękuję za pomoc. Cytuj
roszpunka79 Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Może ta 10 buław mówi, że to było dla Ciebie dość ciężkie zadanie i się przy tym namęczyłaś? Cytuj
Trida Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Podpisuję się pod Roszpunką, ze to były takie - pierwsze koty za płoty, poczytanie tu i tam jak się za to zabrać - Twoja praca włożona w wypełnienie PITów. No i wg mnie wszystko wypełniłaś dobrze Ewentualnie 10 buław może wskazywać na okres oczekiwania na pieniądze Cytuj
Beata39 Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Zmęczyło cie to i teraz odpoczniesz i będziesz czekać na ewentualny przelew i miłe wydawanie nadwyżki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Euterpe Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 tak, dobrze jesteś zadowolona, ale też zmęczona kapłanka to mądrość, więc stawiam, tak jak dziewczyny wyżej, że świetnie się spisałaś Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Tez tak mysle, ze bedzie dobrze. Mozliwe, ze karty pokazuja, ze po drodze mialas jakas trudnosc, z ktora ostatecznie jednak sobie poradzilas. Inna mysl, ktora tu mi przyszla mi do glowy, ze cos tam bedzie trzeba uzupelnic jakies info i poprosza Cie o dotkowa informacje. Ale raczej przychylam sie do tego, ze wszystko ok. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Kwietnia 2014 Maestro Napisano 4 Kwietnia 2014 Pit wypełniony prawidłowo, jeśli czekasz na zwrot, to może się wszystko przedłużyć w czasie.. Cytuj
Gość Mana Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Pytanie lekkie i przyjemne,w tym roku sama zabralam sie za ogarnianie pit'ow. Pytanie czy wszystko zrobilam prawidlowo i jaki bedzie rezultat. słońce XIX, 9 pucharów, 10 buław dołożone kapłanka II -> kochankowie VI powinno być wszystko ok... hmm... z tą 10 buław to może być, że ciężko to szło, albo czekanie na pieniądze, albo ktoś się do czegoś przyczepi <jakaś pani>. Ale ogólnie powinno być ok Cytuj
pawel116 Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 Uważam, że wszystko dobrze wypełniłaś - zrobiłaś to częściowo na "czuja" (Kapłanka), ale intuicja Cię nie zawiodła Cytuj
iridos Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 mogłaś o czymś nieopatrznie zapomnieć Cytuj
QPucharów Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 10 buław może faktycznie mówić o trudnościach, być może nie było to dla Ciebie przyjemne zadanie. takie przebrnięcie z trudem. Mam wrażenie, że z tą Kapłanką ( i kochankowie na wyniku) może być mowa o jakiś małych poprawkach, może będziesz musiał jeszcze raz udać się do Urzędu, coś może zostało przeoczone. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi