mayllah Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Tym razm postanowilam skorzystac z innego rozkladu miesiecznego. Moje samopoczucie w kwietniu ? As denarow/ Slonce/ Piatka denarow Na poczatku bede pelna optymizmu i nadziei, bede o czyms intensywnie myslec narazie tylko po cichu i bedzie mi to sprawialo ogromna radosc ... hmm jednak pod koniec miesiaca dopadnie mnie jakas dolina, czegos lub kogos bedzie mi brardzo brakowac Atmosfera w domu Dziewiatka kielichow/ Dziewiatka denarow /Rycerz Mieczy Ogolnie wydaje mi sie ok, wszystko bedzie szlo po mojej mysli, widac tu bezpieczenstwo, pewnosc, takie ogolne zadowolenia. Jednak po swietach hmmm jakas ostra klotnia z Panem ? A BYLO ICH KILKA Atmosfera w pracy Ksiezyc/ Krol Mieczy/ Kaplan chyba bede zyla w jakiejs iluzji? Wczoraj szef zaproponowal mi stanowisko dyrektora, jednak pod nosem czuje jakis podstep, moze sie domysla,ze chce odejsc? Moze ma jakis ukrtyty cel- tak do mnie przemawia ten ksiezyc. On moze byc tym krolem mieczowym, inteligenty, przebiegly, ale ten Kaplan? Nie wem moze doszukiwanie sie prawdy? hmm albo kontrola z US, ktora mamy obecnie, moze cos wyjdzie na jaw? Istotne wydarzenie Szostka mieczy jakas podroz, wyjazd ? Tym powinnam sie zajac Kolo/ As bulaw/ Pustelnik Mozliwe ze zajda jakies zmiany i mysle ze nie powinnam sie im biernie poddawac, tylko dzialac, probowac cos zmieniac, ulepszyc,zawalczyc i wtedy osiagne wymarzony spokoj Efekty jakie osiagne Siodemka bulaw/Piatka kielichow/ Swiat Mysle, ze swoim postepowaniem naraze sie na ogolna krytyke i brak zrozumienia ze strony najblizszych, chyba bardzo mnie to zabolo, zawiode sie na kilku osobach, na koniec jednak prawda jaka poznam, przyniesie mi ulge Realcja z Panem nadal mieszkajacym w moim serduchu Wisielec/ Czworka bulaw/Rydwan Hmm nic nowego, wisielec to nadal brak kontaktu, zawieszenie, powolne uwalnianie sie od przeslosci, od uczuc, ten rydwan na koncu moze symbolizowac ze cos sie zmieni pod koniec miesiaca, moze jakies definitywne wyrzucenie go z glowy Jak myslicie? Edytowane 11 Maja 2014 przez mayllah Cytuj
Gość Euterpe Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Moje samopoczucie w kwietniu ? As denarow/ Slonce/ Piatka denarow myślę, że na początku bardzo dobre, skupisz się na ważnych rzeczach, będziesz czerpać z czegoś przyjemność(te słońce to może w okresie świątecznym...), zaś pod koniec możesz odczuć niedosyt, czegoś może brakować(możliwe, że to coś będzie dla Ciebie bardzo ważne) ten as denarów ze słoneczkiem skojarzył mi się z propozycją do uczestnictwa w jakiejś miłej zabawie, spotkaniu, które przyniesie dużo radości Atmosfera w domu Dziewiatka kielichow/ Dziewiatka denarow /Rycerz Mieczy i tutaj też widać, że przez 2/3 miesiąca będzie cacy, a później obrót o 180 stopni pierwsze dwie karty skojarzyły mi się z imprezą rodzinną - obstawiam święta: przyjemne spotkanie, jedzenie(uważaj, aby nie przytyć ) na początku spokój, wszystko ładnie, harmonijnie, tak jak zwykle albo lepiej następnie może: - jakiś pan o charakterze tego rycerza namieszać - kogoś z rodziny dopadnie niemiły nastrój - ktoś wtargnie i "odbierze" coś cennego(+ 5 denarów wyżej - oby to nie był złodziej) Atmosfera w pracy Ksiezyc/ Krol Mieczy/ Kaplan a tutaj widzę jakieś ściemnianie(księżyc), nie szczere rozmowy, nie wszystko jest tym, czym się wydaje - tak do mnie mówi księżyc + wątpliwości, niepewność w tym królu faktycznie mógł wyjść Twój szef - stanowczy, inteligentny, sprytny, twardo stąpający po ziemi, wie czego chce od siebie i innych, ale też atmosfera w pracy może być troszkę bardziej napięta, chłodna, wykalkulowana zaś kapłan to wiedza: - może dojdzie jakaś nowa informacja - podzielisz się z kimś wiadomościami na temat swojej pracy, np. z rodziną - dostaniesz pouczenie - nie wykluczone, że od króla mieczy - zdobędziesz dodatkową wiedzę czyli, o ile na początku będą wątpliwości, tak pod koniec miesiąca powinno się rozjaśnić Istotne wydarzenie Szostka mieczy zostawienie za sobą tego, co było i wyruszenie na poszukiwanie nowego, lepszego miejsca może też odcięcie się od czegoś, np. środoowiska, w którym przebywasz, znajomego/znajomej, poglądów na jakiś temat... albo chwilowe oddalenie się od świata... Tym powinnam sie zajac Kolo/ As bulaw/ Pustelnik nie robić niczego na zasadzie "a, jakoś to będzie"; więcej główkować, zagłębiać się w swoje odczucia/myśli, może też troszeczkę odizolować się od czegoś\kogoś, stanąć na uboczu i poobserwować, a następnie wyciągnąć odpowiednie wnioski Efekty jakie osiagne Siodemka bulaw/Piatka kielichow/ Swiat zaczniesz się bić ze swoimi myślami, spoglądać w przeszłość i użalać się nad tym, walczyć ze swoimi lękami i słabościami, aby później osiągnąć pełnię, doskonałość w czymś, zamknąć stary rozdział i otworzyć nowy, stać się silniejszą i pewniejszą siebie, porzucenie tego, co nie sprawia przyjemności - może to mieć coś wspólnego z tym ważnym wydarzeniem, które się ukazało w 6 mieczy... Realcja z Panem nadal mieszkajacym w moim serduchu Wisielec/ Czworka bulaw/Rydwan nic nie ruszy, ale Twoje uczucia pozostaną. Ten rydwan może mówić o dwóch rzeczach: - przestaniesz o nim myśleć i skupisz swoją uwagę na czymś innym, taka emocjonalna ucieczka - albo coś faktycznie ruszy z kopyta i jedno z was nawiąże z drugim kontakt Powodzenia! Cytuj
mayllah Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Napisano 4 Kwietnia 2014 dzekuje kochana, obiecuje weryfikacje za miesiac Cytuj
panna.marta Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 Moje samopoczucie w kwietniu ? As denarow/ Slonce/ Piatka denarow początek miesiąca pełen optymizmu, energii, później siły troszkę opadną Atmosfera w domu Dziewiatka kielichow/ Dziewiatka denarow /Rycerz Mieczy dużo radości, świętowania, święta będą za pewne bardzo dostatnie i myślę, że to właśnieTy się o to postarasz Atmosfera w pracy Ksiezyc/ Krol Mieczy/ Kaplan za dużo chyba nie będzie się działa,myślami będziesz gdzieś indziej Istotne wydarzenie Szostka mieczy odetniesz się od czegoś, dasz sobie spokój Tym powinnam sie zajac Kolo/ As bulaw/ Pustelnik wykorzystać swój potencjał w czymś może hobby? Efekty jakie osiagne Siodemka bulaw/Piatka kielichow/ Swiat coś nie do końca będzie Ci pasowało i postarasz się rozwinąć coś od nowa na szerszą skalę Realcja z Panem nadal mieszkajacym w moim serduchu Wisielec/ Czworka bulaw/Rydwan relacja z tym panem bez zmian Cytuj
mayllah Napisano 11 Maja 2014 Autor Napisano 11 Maja 2014 Przepraszam ze tak pozno powracam z weryfikacja, ale mam ostatnio bardzo malo czasu, praca, praca, taka moja ucieczka od problemow, od milosci .... EUTERPE Moje samopoczucie w kwietniu ? As denarow/ Slonce/ Piatka denarow myślę, że na początku bardzo dobre, skupisz się na ważnych rzeczach, będziesz czerpać z czegoś przyjemność(te słońce to może w okresie świątecznym...), zaś pod koniec możesz odczuć niedosyt, czegoś może brakować(możliwe, że to coś będzie dla Ciebie bardzo ważne) ten as denarów ze słoneczkiem skojarzył mi się z propozycją do uczestnictwa w jakiejś miłej zabawie, spotkaniu, które przyniesie dużo radości Atmosfera w domu Dziewiatka kielichow/ Dziewiatka denarow /Rycerz Mieczy i tutaj też widać, że przez 2/3 miesiąca będzie cacy, a później obrót o 180 stopni pierwsze dwie karty skojarzyły mi się z imprezą rodzinną - obstawiam święta: przyjemne spotkanie, jedzenie(uważaj, aby nie przytyć ) na początku spokój, wszystko ładnie, harmonijnie, tak jak zwykle albo lepiej następnie może: - jakiś pan o charakterze tego rycerza namieszać - kogoś z rodziny dopadnie niemiły nastrój - ktoś wtargnie i "odbierze" coś cennego(+ 5 denarów wyżej - oby to nie był złodziej) Atmosfera w pracy Ksiezyc/ Krol Mieczy/ Kaplan a tutaj widzę jakieś ściemnianie(księżyc), nie szczere rozmowy, nie wszystko jest tym, czym się wydaje - tak do mnie mówi księżyc + wątpliwości, niepewność w tym królu faktycznie mógł wyjść Twój szef - stanowczy, inteligentny, sprytny, twardo stąpający po ziemi, wie czego chce od siebie i innych, ale też atmosfera w pracy może być troszkę bardziej napięta, chłodna, wykalkulowana zaś kapłan to wiedza: - może dojdzie jakaś nowa informacja - podzielisz się z kimś wiadomościami na temat swojej pracy, np. z rodziną - dostaniesz pouczenie - nie wykluczone, że od króla mieczy - zdobędziesz dodatkową wiedzę czyli, o ile na początku będą wątpliwości, tak pod koniec miesiąca powinno się rozjaśnić Istotne wydarzenie Szostka mieczy zostawienie za sobą tego, co było i wyruszenie na poszukiwanie nowego, lepszego miejsca może też odcięcie się od czegoś, np. środoowiska, w którym przebywasz, znajomego/znajomej, poglądów na jakiś temat... albo chwilowe oddalenie się od świata... Tym powinnam sie zajac Kolo/ As bulaw/ Pustelnik nie robić niczego na zasadzie "a, jakoś to będzie"; więcej główkować, zagłębiać się w swoje odczucia/myśli, może też troszeczkę odizolować się od czegoś\kogoś, stanąć na uboczu i poobserwować, a następnie wyciągnąć odpowiednie wnioski Efekty jakie osiagne Siodemka bulaw/Piatka kielichow/ Swiat zaczniesz się bić ze swoimi myślami, spoglądać w przeszłość i użalać się nad tym, walczyć ze swoimi lękami i słabościami, aby później osiągnąć pełnię, doskonałość w czymś, zamknąć stary rozdział i otworzyć nowy, stać się silniejszą i pewniejszą siebie, porzucenie tego, co nie sprawia przyjemności - może to mieć coś wspólnego z tym ważnym wydarzeniem, które się ukazało w 6 mieczy... Realcja z Panem nadal mieszkajacym w moim serduchu Wisielec/ Czworka bulaw/Rydwan nic nie ruszy, ale Twoje uczucia pozostaną. Ten rydwan może mówić o dwóch rzeczach: - przestaniesz o nim myśleć i skupisz swoją uwagę na czymś innym, taka emocjonalna ucieczka - albo coś faktycznie ruszy z kopyta i jedno z was nawiąże z drugim kontakt PANNA MARTA Moje samopoczucie w kwietniu ? As denarow/ Slonce/ Piatka denarow początek miesiąca pełen optymizmu, energii, później siły troszkę opadną Atmosfera w domu Dziewiatka kielichow/ Dziewiatka denarow /Rycerz Mieczy dużo radości, świętowania, święta będą za pewne bardzo dostatnie i myślę, że to właśnieTy się o to postarasz Atmosfera w pracy Ksiezyc/ Krol Mieczy/ Kaplan za dużo chyba nie będzie się działa,myślami będziesz gdzieś indziej Istotne wydarzenie Szostka mieczy odetniesz się od czegoś, dasz sobie spokój Tym powinnam sie zajac Kolo/ As bulaw/ Pustelnik wykorzystać swój potencjał w czymś może hobby? Efekty jakie osiagne Siodemka bulaw/Piatka kielichow/ Swiat coś nie do końca będzie Ci pasowało i postarasz się rozwinąć coś od nowa na szerszą skalę Realcja z Panem nadal mieszkajacym w moim serduchu Wisielec/ Czworka bulaw/Rydwan relacja z tym panem bez zmian W moim poscie, zaznacze na czarno co sie sprawdzilo. Dziekuje :-) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi