Gość stagnacja Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 1 czy X będzie moim docelowym partnerem na życie? śmierć/ swiat/ sąd 2 czy pojawi się ktoś inny w moim życiu? mag/ 10 mieczy/ 2 bulaw 3 czy będę w ogólnym życiowym bilansie szczęśliwa w miłości? król mieczy/ as bulaw/ 9 denarow 1 X po rozstaniu i ponownym zejściu będzie moim docelowym życiowym partnerem 2 ktoś tam sie przewinie/ przewijał ale to tylko nic nie znaczące znajomości 3 ostatecznie będę zadowolona a jak Wy to widzicie? z góry dziękuję za pomoc :* Cytuj
Gość Euterpe Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 tak ogólnie, to myślę, że karty pokazały się w taki sposób - co było / co jest / co będzie. Więc będę je tak interpretować. 1 czy X będzie moim docelowym partnerem na życie? śmierć/ swiat/ sąd związek zakończył się, było to do przewidzenia, coś się najwidoczniej nie układało jak powinno, obecnie każde z was żyje w swoim świecie(rodzina, znajomi, praca, zainteresowania itd...), zaś sąd na końcu może wskazywać na dwie rzeczy: - odnowicie relację i zostaniecie razem - wy jako rodzina - nastąpi oczyszczenie znajomości i poszukasz sobie kogoś innego jak dla mnie, obojętnie co tutaj się stanie i tak będzie zadowolona z HB masz IX Pustelnika(13+21+20=54, 5+4=9) - widać, że nadal się nad tym zastanawiasz, dumasz nad tym tematem często. Coś mi się wydaje, że jednak nie... Na tej karcie osoba stoi sama, ale do Ciebie karty mogą przemawiać inaczej. 2 czy pojawi się ktoś inny w moim życiu? mag/ 10 mieczy/ 2 bulaw wcześniej był Twój partner(mag), ale się to zakończyło(10 mieczy). W przyszłości są 2 buławy, więc powiedziałabym, że masz ku temu możliwości, może masz w czym wybierać, jesteś chętna na związek. Myślę, że ktoś tutaj jak najbardziej może się pojawić za jakiś czas...Ale też może mówić o wypatrywaniu tego co było(na mojej karcie osoba patrzy w lewo=przeszłość) i wtedy okazja może Ci przejść koło nosa... 3 czy będę w ogólnym życiowym bilansie szczęśliwa w miłości? król mieczy/ as bulaw/ 9 denarow kiedyś tak, na końcu masz ładne 9 denarów A na tej karcie smutku nie ma as buław to szansa na to, ale nie możesz zaglądać w przeszłość (2 buławy). Z HB XX Sąd(1+9+10 = 20), a to karta rodziny, oczyszczenia, przebudzenia, więc jak najbardziej, pewnego dnia Twoje życzenie może się spełnić Szczęścia życzę! Ściskam mocno:przytul: Cytuj
Gość stagnacja Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 dzięki za pomoc i te podsumowania :* ciągle mam nadzieje, że będziemy razem pozdrawiam cieplutko :* :* :* Cytuj
roszpunka79 Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 1 czy X będzie moim docelowym partnerem na życie? śmierć/ świat/ sąd – wydaje mi się, że aby ten Sąd oznaczał odrodzenie relacji, bardzo dużo musiałoby się miedzy wami zmienić; jakieś formy (waszego) życia muszą umrzeć, jakiś cykl musi zostać zamknięty; wtedy możliwe, że mógłby być docelowym . Ale myślę, że karty pokazują, że ta relacja się wyczerpała i bardziej prawdopodobne jest Twoje odrodzenie i otwarcie na coś nowego. 2 czy pojawi się ktoś inny w moim życiu? mag/ 10 mieczy/ 2 buław – jakiś czarodziej może się pojawić, ale wygląda to tak jakbyś Ty z góry skazywała szansę na porażkę. Widać Twoje rozterki i wahania, ale też brak ruchu w kierunku budowania czegoś nowego. 3 czy będę w ogólnym życiowym bilansie szczęśliwa w miłości? król mieczy/ as buław/ 9 denarów- może i 9 denarów jest ładna, ale pokazuje osoby niezależne, samodzielne, samotne z wyboru. Dla mnie w tych kartach pozostaje jednak jakiś posmak niedosytu. Nie widzę tu spełnienia niestety. Zadowolenie niby jest, ale z takim ALE. Mieczowy mądry jest, ale średnio uczuciowy. W tym asie jakieś impulsy widać, ale ta 9 to dla mnie jednak ciągle krok za mało do pełni. Dlatego nie wiem, czy cały rozkład nie wzywa jednak do tego, by tę relację w sobie przepracować. Bo wydaje mi się, że ona może w całościowym bilansie zawadzać. Cytuj
Gość adora Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 1 czy X będzie moim docelowym partnerem na życie? śmierć/ swiat/ sąd Czeka Was jakas rozlaka. Bedziecie musieli zastanowic sie czego chcecie ale zejdziecie sie. 2 czy pojawi się ktoś inny w moim życiu? mag/ 10 mieczy/ 2 bulaw Pojawi sie, moze byc z tego jakos romans ale jednak wrocisz do "bylego". 3 czy będę w ogólnym życiowym bilansie szczęśliwa w miłości? król mieczy/ as bulaw/ 9 denarow Krol mieczy jest troche chlodnym mezczyzna. Raczej nie jest wylewny i tylko na to moglabys narzekac. Poza tym bedzie Was do siebie mocno ciagnac. Jak dla mnie 9 Monet pokazuje szczesliwa, pewna swego kobiete. Cytuj
Gość stagnacja Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Jak dla mnie 9 Monet pokazuje szczesliwa, pewna swego kobiete. w innym rozkladzie bylo pytanie -czego chcę od związku i wypadla Królowa Denarów więc wydaje mi sie ,że to bardzo pasuje do tych 9 z tym Królem Mieczy więc chyba swój cel osiągnę tylko może na starość będę odczuwała jakiś niedosyt z tym związany jak już spojrze na wszystko z innej perspektywy... Cytuj
Fall Napisano 8 Kwietnia 2014 Napisano 8 Kwietnia 2014 1 czy X będzie moim docelowym partnerem na życie? śmierć/ swiat/ sąd Mysle, ze jest to calkiem mozliwe. Zwlaszcza, ze w podsumie jest Kolo, ktore moze mowic o powrocie (tak samo jak sad) ale i tez i karmie. 2 czy pojawi się ktoś inny w moim życiu? mag/ 10 mieczy/ 2 bulaw Tak, ale bedziesz zbyt zapatrzona w przeszlosc..2 bulaw to dla mnie wlasnie takie ogladanie sie za siebie, a poki nie uwolnisz sie od przeslosci to nowe relacje nie beda mialy wielkich szans na powodzenie... 3 czy będę w ogólnym życiowym bilansie szczęśliwa w miłości? król mieczy/ as bulaw/ 9 denarow Mysle, ze pojawi sie na to szansa z krolem mieczy, ale wszystko zalezec bedzie od Twojej postawy. 9 denarow moze bowiem oznaczac bardzo cieply zwiazek, w ktorym patnerzy dbaja o siebie na codzien i okazuja sobie milosc nawet w drobnych gestach. Polaczyc Was moga rowniez wspolne pasje, tematy do rozmow. Jednak 9 denarow to tez jest takie pokazywanie innym, ze jest Nam dobrze samemu i nikogo do szczescia nie potrzebujemy. W podsumie wychodzi rydwan..Mysle wiec, ze jesli przyjmiesz taka wlasnie postawe, to ten mieczowy wezmie nogi za pas i zniknie za horyzontem. Mam nadzieje, ze wszystko Ci sie ulozy tak, jak tego pragniesz! :-* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi