Skocz do zawartości

Spotkanie - weryfikacja w weekend (ZWERYFIKOWANY)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Tak, dla nauki:)

Jutro mam spotkanie z panem..Jak ono przebiegnie....

Rycerz Mieczy 8 buław Koło (suma Cesarzowa) i dołozone do Koła Król Buław Sąd 2 kielichów suma całości Umiarkowanie

Wydaje mi sie, ze on mnie czymś zaskoczy, albo zadzwoni, że nie może i spotkamy sie w niedzielę (też jesteśmy umówieni), albo przesunie godzinę spotkania, a potem będzie bardzo miło;))

Napisano

Wg mnie albo spotkanie zostanie przełożone albo będzie bardzo szybkie i trzeba będzie się umówić na inny termin.

Owszem, będzie jakieś zaskoczenie w 8 buław, chociaż bardziej mi to podchodzi pod (niespodziewaną) zmianę terminu.

A ogólnie będzie miło oj będzie, Pan przejmie mocno inicjatywę (buławowy), 2 kielichów - czułe gesty i słówka, w sądzie zastanawiam się, czy nie padną jakieś ważne słowa, 'deklaracje'.

• Maestro
Napisano
Wg mnie albo spotkanie zostanie przełożone albo będzie bardzo szybkie i trzeba będzie się umówić na inny termin.

Owszem, będzie jakieś zaskoczenie w 8 buław, chociaż bardziej mi to podchodzi pod (niespodziewaną) zmianę terminu.

A ogólnie będzie miło oj będzie, Pan przejmie mocno inicjatywę (buławowy), 2 kielichów - czułe gesty i słówka, w sądzie zastanawiam się, czy nie padną jakieś ważne słowa, 'deklaracje'.

Ważne słowa padają często...tzn. powtarza mi, że bardzo mnie kocha....O deklaracjach też myślałam........

Napisano

Wstępne plany mogą się zmienić, ale ja pomyślałam, że to Ty je z jakichś powodów zmienisz. Wydaje mi się,że to może mieć związek z Twoją rodziną. Pierwszą myśl miałam taką, że w mieczowym Twój mąż się pokazał, nie wiem czemu. Plany jednak odżyją i do spotkania dojdzie- później lub następnego dnia. Na karcie sądu też mam rodzinę. Więc myślę, że w trakcie spotkania możecie na ten temat rozmawiać. Ale nie wiem czy w kontekście deklaracji pana czy w kontekście Twojej rodziny. Jeszcze mi przyszło do głowy, że on będzie oczekiwać może jakichś deklaracji z Twojej strony- niewykluczone, że też w temacie rodziny. Wydaje mi się, że pan może zacząć tę waszą relacje jakoś "popędzać". I patrząc na podsumę- nie wiem czy to lub coś innego Cię trochę nie ostudzi. Chyba, że po prostu ta karta pokazała odroczenie spotkania.

• Maestro
Napisano

On chce się spotkać już o 9.00, ja przesunęłam je na 10.00. Niewykluczone, że coś się zmieni, bo na jutro umówiliśmy się spontanicznie, natomiast w niedzielę mamy spotkanie planowane. Chyba, ze w Rycku Mieczy i 8 buław pokazało się to, że mnie zacznie mocno tulić, co ma w zwyczaju;)

Napisano

Pomyslalam sobie, ze moze zaproponowac Ci jakas wycieczke... ogolnie wybycie gdzies, i tak, bedziesz zaskoczona, ale bardzo pozytywnie. Widac, ze powinien sie postarac. Fajne spotkanie powinno byc.

Napisano

Rycerz Mieczy 8 buław Koło (suma Cesarzowa) i dołozone do Koła Król Buław Sąd 2 kielichów suma całości Umiarkowanie

ja czuje, ze do spotkania dojdzie, bedzie dosc intensywnie,tak jakby spotkanie bedzie zdominowane przez niego, przez jego plany, i mysle,ze bedziesz czyms zaskoczona, ale raczej pozytywnie, takie milosne oszolomienie. Bedziesz sie czula bardzo kobieco na tym spotkaniu, seksownie i mozliwe ze uslyszysz cos milego, tez pomyslalam o jakiejs deklaracji.

Powodzenia !!!!

Gość Euterpe
Napisano

szybko wymienicie między sobą zdania(oby nie doszło do kłótni), może będzie aż iskrzyć( w pozytywnym sensie :) ), dużo tutaj zmian zajdzie i możliwe, że do wolnych należeć nie będą

też się zgadzam, że pan w tym królu wyszedł - energiczny, pewny siebie, gotowy na podbój, aż go energia rozsadza :)

w sądzie może coś ożyć i miłe spotkanie jak najbardziej będzie :)

możliwe, że coś będzie trzeba przełożyć, ale po tych kartach co dołożyłaś do wspólnego spędzania czasu powinno dojść :)

udanego spotkania! :)

• Maestro
Napisano

Dzwonił ponad pół godziny temu i pytał o spotkanie jutrzejsze, że przełozył nawet pewna sprawę, żeby sie ze mna zobaczyć..No nic, zweryfikuję Wam jak było naprawdę:)m

Euterpe: kłótnia może być, bo my oboje mamy podobne charaktery, obije emocjonalni i narwani;) W tym tygodniu już kilka takich sytuacji było, ha ha:)

• Maestro
Napisano

Weryfikuję zatem,

piszę z tel.,przepraszam za ew.literówki..

Spotkaliśmy sie o czasie.Zaskoczył mnie kwiatami.Był czuły,mily,serdeczny..Tu sie tez mogło pokazać i dzisiejsze spotkanie w Sądzie.Dzis byłam u niego w domu,upiekł mi obiecane ciasto,było cudownie...Wyznawał mi uczucia,choć ja nadal się boję...Duzo rozmawialiśmy,było dużo czułości i delikatne planowanie przyszłości..

• Lubię to! 1
Gość björn
Napisano
Weryfikuję zatem,

piszę z tel.,przepraszam za ew.literówki..

Spotkaliśmy sie o czasie.Zaskoczył mnie kwiatami.Był czuły,mily,serdeczny..Tu sie tez mogło pokazać i dzisiejsze spotkanie w Sądzie.Dzis byłam u niego w domu,upiekł mi obiecane ciasto,było cudownie...Wyznawał mi uczucia,choć ja nadal się boję...Duzo rozmawialiśmy,było dużo czułości i delikatne planowanie przyszłości..

Haha, pamiętasz co ja ostatnio Ci o cieście pisałem jak byłaś rozgoryczona po pierwszym spotkaniu? :D Patrz, jaki zbieg wydarzeń :))) No i wszystko zmierza teraz ku dobremu...

• Maestro
Napisano
Haha, pamiętasz co ja ostatnio Ci o cieście pisałem jak byłaś rozgoryczona po pierwszym spotkaniu? :D Patrz, jaki zbieg wydarzeń :))) No i wszystko zmierza teraz ku dobremu...

Pamiętam..pewnie, że pamietam..Jako jedyny pisaleś o tym, żebym dała mu szansę.I mu ją dałam, z tym, że kierowałam sie tu sercem:)

• Maestro
Napisano
Pomyslalam sobie, ze moze zaproponowac Ci jakas wycieczke... ogolnie wybycie gdzies, i tak, bedziesz zaskoczona, ale bardzo pozytywnie. Widac, ze powinien sie postarac. Fajne spotkanie powinno byc.

Tak na marginesie, wyjazd zaproponował mi dzisiaj;)