Maestro Inez2503 Napisano 4 Kwietnia 2014 Maestro Napisano 4 Kwietnia 2014 Tak, dla nauki:) Jutro mam spotkanie z panem..Jak ono przebiegnie.... Rycerz Mieczy 8 buław Koło (suma Cesarzowa) i dołozone do Koła Król Buław Sąd 2 kielichów suma całości Umiarkowanie Wydaje mi sie, ze on mnie czymś zaskoczy, albo zadzwoni, że nie może i spotkamy sie w niedzielę (też jesteśmy umówieni), albo przesunie godzinę spotkania, a potem będzie bardzo miło;)) Cytuj
Trida Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Wg mnie albo spotkanie zostanie przełożone albo będzie bardzo szybkie i trzeba będzie się umówić na inny termin. Owszem, będzie jakieś zaskoczenie w 8 buław, chociaż bardziej mi to podchodzi pod (niespodziewaną) zmianę terminu. A ogólnie będzie miło oj będzie, Pan przejmie mocno inicjatywę (buławowy), 2 kielichów - czułe gesty i słówka, w sądzie zastanawiam się, czy nie padną jakieś ważne słowa, 'deklaracje'. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Maestro Napisano 4 Kwietnia 2014 Wg mnie albo spotkanie zostanie przełożone albo będzie bardzo szybkie i trzeba będzie się umówić na inny termin.Owszem, będzie jakieś zaskoczenie w 8 buław, chociaż bardziej mi to podchodzi pod (niespodziewaną) zmianę terminu. A ogólnie będzie miło oj będzie, Pan przejmie mocno inicjatywę (buławowy), 2 kielichów - czułe gesty i słówka, w sądzie zastanawiam się, czy nie padną jakieś ważne słowa, 'deklaracje'. Ważne słowa padają często...tzn. powtarza mi, że bardzo mnie kocha....O deklaracjach też myślałam........ Cytuj
roszpunka79 Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Wstępne plany mogą się zmienić, ale ja pomyślałam, że to Ty je z jakichś powodów zmienisz. Wydaje mi się,że to może mieć związek z Twoją rodziną. Pierwszą myśl miałam taką, że w mieczowym Twój mąż się pokazał, nie wiem czemu. Plany jednak odżyją i do spotkania dojdzie- później lub następnego dnia. Na karcie sądu też mam rodzinę. Więc myślę, że w trakcie spotkania możecie na ten temat rozmawiać. Ale nie wiem czy w kontekście deklaracji pana czy w kontekście Twojej rodziny. Jeszcze mi przyszło do głowy, że on będzie oczekiwać może jakichś deklaracji z Twojej strony- niewykluczone, że też w temacie rodziny. Wydaje mi się, że pan może zacząć tę waszą relacje jakoś "popędzać". I patrząc na podsumę- nie wiem czy to lub coś innego Cię trochę nie ostudzi. Chyba, że po prostu ta karta pokazała odroczenie spotkania. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Maestro Napisano 4 Kwietnia 2014 On chce się spotkać już o 9.00, ja przesunęłam je na 10.00. Niewykluczone, że coś się zmieni, bo na jutro umówiliśmy się spontanicznie, natomiast w niedzielę mamy spotkanie planowane. Chyba, ze w Rycku Mieczy i 8 buław pokazało się to, że mnie zacznie mocno tulić, co ma w zwyczaju;) Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Pomyslalam sobie, ze moze zaproponowac Ci jakas wycieczke... ogolnie wybycie gdzies, i tak, bedziesz zaskoczona, ale bardzo pozytywnie. Widac, ze powinien sie postarac. Fajne spotkanie powinno byc. Cytuj
mayllah Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Jutro mam spotkanie z panem..Jak ono przebiegnie.... Rycerz Mieczy 8 buław Koło (suma Cesarzowa) i dołozone do Koła Król Buław Sąd 2 kielichów suma całości Umiarkowanie ja czuje, ze do spotkania dojdzie, bedzie dosc intensywnie,tak jakby spotkanie bedzie zdominowane przez niego, przez jego plany, i mysle,ze bedziesz czyms zaskoczona, ale raczej pozytywnie, takie milosne oszolomienie. Bedziesz sie czula bardzo kobieco na tym spotkaniu, seksownie i mozliwe ze uslyszysz cos milego, tez pomyslalam o jakiejs deklaracji. Powodzenia !!!! Cytuj
Gość Euterpe Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Jutro mam spotkanie z panem..Jak ono przebiegnie.... Rycerz Mieczy 8 buław Koło (suma Cesarzowa) i dołozone do Koła Król Buław Sąd 2 kielichów suma całości Umiarkowanie szybko wymienicie między sobą zdania(oby nie doszło do kłótni), może będzie aż iskrzyć( w pozytywnym sensie ), dużo tutaj zmian zajdzie i możliwe, że do wolnych należeć nie będą też się zgadzam, że pan w tym królu wyszedł - energiczny, pewny siebie, gotowy na podbój, aż go energia rozsadza w sądzie może coś ożyć i miłe spotkanie jak najbardziej będzie możliwe, że coś będzie trzeba przełożyć, ale po tych kartach co dołożyłaś do wspólnego spędzania czasu powinno dojść udanego spotkania! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Maestro Napisano 4 Kwietnia 2014 Dzwonił ponad pół godziny temu i pytał o spotkanie jutrzejsze, że przełozył nawet pewna sprawę, żeby sie ze mna zobaczyć..No nic, zweryfikuję Wam jak było naprawdę:)m Euterpe: kłótnia może być, bo my oboje mamy podobne charaktery, obije emocjonalni i narwani;) W tym tygodniu już kilka takich sytuacji było, ha ha:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Maestro Napisano 6 Kwietnia 2014 Weryfikuję zatem, piszę z tel.,przepraszam za ew.literówki.. Spotkaliśmy sie o czasie.Zaskoczył mnie kwiatami.Był czuły,mily,serdeczny..Tu sie tez mogło pokazać i dzisiejsze spotkanie w Sądzie.Dzis byłam u niego w domu,upiekł mi obiecane ciasto,było cudownie...Wyznawał mi uczucia,choć ja nadal się boję...Duzo rozmawialiśmy,było dużo czułości i delikatne planowanie przyszłości.. 1 Cytuj
Gość björn Napisano 9 Kwietnia 2014 Napisano 9 Kwietnia 2014 Weryfikuję zatem, piszę z tel.,przepraszam za ew.literówki.. Spotkaliśmy sie o czasie.Zaskoczył mnie kwiatami.Był czuły,mily,serdeczny..Tu sie tez mogło pokazać i dzisiejsze spotkanie w Sądzie.Dzis byłam u niego w domu,upiekł mi obiecane ciasto,było cudownie...Wyznawał mi uczucia,choć ja nadal się boję...Duzo rozmawialiśmy,było dużo czułości i delikatne planowanie przyszłości.. Haha, pamiętasz co ja ostatnio Ci o cieście pisałem jak byłaś rozgoryczona po pierwszym spotkaniu? Patrz, jaki zbieg wydarzeń )) No i wszystko zmierza teraz ku dobremu... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Maestro Napisano 10 Kwietnia 2014 Haha, pamiętasz co ja ostatnio Ci o cieście pisałem jak byłaś rozgoryczona po pierwszym spotkaniu? Patrz, jaki zbieg wydarzeń )) No i wszystko zmierza teraz ku dobremu... Pamiętam..pewnie, że pamietam..Jako jedyny pisaleś o tym, żebym dała mu szansę.I mu ją dałam, z tym, że kierowałam sie tu sercem:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Maestro Napisano 15 Kwietnia 2014 Pomyslalam sobie, ze moze zaproponowac Ci jakas wycieczke... ogolnie wybycie gdzies, i tak, bedziesz zaskoczona, ale bardzo pozytywnie. Widac, ze powinien sie postarac. Fajne spotkanie powinno byc. Tak na marginesie, wyjazd zaproponował mi dzisiaj;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi