Skocz do zawartości

Praca mojego męża

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

na prośbę męża rozłożyłam karty... tak bardzo prosił, że uległam:-)

Złożył aplikację na inne stanowisko wewnątrz swojej firmy i w środę ma rozmowę kwalifikacyjną.

Pytanie: jak zrealizuje się jego oczekiwanie, że otrzyma tą posadę?

7 pucharów, 9 pucharów, królowa pucharów, 7 buław => V papież

wypadły same blotki, moim zdaniem nic z tego nie będzie. Owszem on marzy o tej pracy, bo jest znudzony obecną, jakaś kobieta się mocno zaznacza w kartach, 7 buław mówi, że jest spora rywalizacja i będzie musiał zawalczyć, ale wyniku jako takiego, to ja tutaj nie widzę...

Zadałam też kolejne pytanie:

jak zrealizuje się plan mojego męża na zmianę stanowiska wewnątrz firmy lub zmiana firmy do końca tego roku?

XI sprawiedliwość, XII wisielec, 9 denarów+król buław => XI sprawka, II kapłanka - wydaje mi się, że ma szanse na zmianę pracy, ale chyba nie do końca tego roku, bo wisielec wszystko opóźnia, może będzie miał wsparcie swojego kolegi z pracy?

będę wdzięczna, jak ktoś zerknie na te karty:-)

dziękuję

I.

Napisano

Moim zdaniem również nie otrzyma tej pracy - rozmowa najprawdopodobniej będzie z Królową Kielichów, która okaże się mu przeciwna (7 Buław). Papież w sumie może mówić o tym, że posiada niewystarczające kwalifikacje i trzeba byłoby go szkolić.

Myślę, że Twój mąż do końca roku zmieni pracę - jako pierwsza wypadła Sprawiedliwość, a ona daje pozytywny wynik ;)

Napisano

Jestem zdania, ze nie otrzyma tej posady. Papierz mowi, ze nalezy czekac, jeszcze nie teraz.

Zmiana bedzie pod koniec tego lub na poczatku przyszlego roku.

Napisano

Marzenia i checi sa, ale mysle, ze konkurencja moze sie okazac zbyt silna i wezma kogos z wiekszym doswiadczeniem, wiedza..

XI sprawiedliwość, XII wisielec, 9 denarów+król buław => XI sprawka, II kapłanka -

Mysle, ze w pracy beda doceniac Twojego meza, ale ten wisielec jak dla mnie to bezruch..Moze po prostu przez jakis czas nie bedzie mozliwosci awansu, nie zwolni sie zadna posada...Tak sobie pomyslalam, ze moze za 9 miesiecy cos sie zmieni, jakis energiczny mezczyzna, a moze jego szef zauwazy jego starania, wysilek i zostanie za nie wreszcie nagrodzony :-)

Napisano

****mała weryfikacja***

mąż wczoraj miał rozmowę ze swoim ewentualnym przyszłym przełożonym (sama góra) i menedżerką HR równocześnie....

jak się okazuje menedżerka jest bardzo "za", powiedziała, że na pewno będzie potrzebował pewnych szkoleń, ale ona nie widzi, żeby to był problem.... myślę, że każdą nowo przyjętą osobę musieliby i tak przeszkolić...

natomiast "ewentualny przełożony" zadał mu pytanie, na które mój mąż nie umiał odpowiedzieć i ten kazał mu na dziś ją przygotować... więc ma jeszcze dziś dobitkę...

a kolega z pracy, któremu by mój mąż podlegał bezpośrednio w pierwszej linii (sorki, ale nie wiem jak to wszystko ponazywać, bo tam jest taka wieeelka i rozbudowana hierarchia) powiedział, że pytanie, jakie mu zadał, to generalnie nikt nie zna na nie odpowiedzi....:-)))

mają 2 tygodnie na podjęcie decyzji, więc na pewno się jeszcze odezwę:-)

• Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
Napisano

*****WERYFIKACJA*****

Pytanie: jak zrealizuje się jego oczekiwanie, że otrzyma tą posadę?

udało się:-)))) dostał awans, czeka teraz na oficjalną ofertę na piśmie. Musiał zmienić swoje zachowanie, zawalczył o siebie i myślę, że ta karta 7 buław właśnie to pokazywała - takie przekraczanie własnej strefy komfortu.

Dyrektor był pod wrażeniem jego nastawienia, managerka HRów bardzo go też wsparła:-)

dziękuję!

Napisano
*****WERYFIKACJA*****

udało się:-)))) dostał awans, czeka teraz na oficjalną ofertę na piśmie.

Nie zdążyłam zinterpretować jednak szczerze gratuluję :D

super super super :)