panna.marta Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 Jak to będzie dla mnie tydzień? gwiazda XVII, 8 denarów, kochankowie VI dołożone sprawiedliwość XI -> moc VIII ktoś doceni moją pracę lub zaproponuje mi jakąś współpracę? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 7 Kwietnia 2014 Napisano 7 Kwietnia 2014 pełen nadziei, może na coś związanego z pracą dobra współpraca, skupienie się na obowiązkach, może i zero balowania przez ten czas sprawiedliwie kogoś ocenisz lub odwrotnie możliwe, że będziesz wykonywać tylko to, co jest konieczne i nic ponad to Cytuj
Fall Napisano 7 Kwietnia 2014 Napisano 7 Kwietnia 2014 gwiazda XVII, 8 denarów, kochankowie VI dołożone sprawiedliwość XI -> moc VIII Mysle, ze zapowiada sie przede wszystkim praca, wykonywanie obowiazkow, albo samodoskonalenie sie-zwlaszcza, jesli masz jakies artystyczne hobby. Bedziesz musiala podjac jakas wazna decyzje i bedziesz sie kierowac raczej rozsadkiem niz sercem, koniec koncow poczujesz w sobie moc! ;-) ..Chociaz tak po glebszym zastanowieniu..Nie wiem, czy czasem nie masz nadziei na jakis wybor/decyzje w miejscu pracy/zwiazany z praca..? Cytuj
mayllah Napisano 8 Kwietnia 2014 Napisano 8 Kwietnia 2014 Jak to będzie dla mnie tydzień? gwiazda XVII, 8 denarów, kochankowie VI dołożone sprawiedliwość XI -> moc VIII ktoś doceni moją pracę lub zaproponuje mi jakąś współpracę? Mysle, ze bedziesz dosc ciezko pracowac, nad czyms co sobie zaplanowalas, ale do konca nie bedziesz przekonana o slusznosci swojego wyboru. Albo bedziesz sie czegos nowego uczyc, co ma w przyszlosci zaprocentowac, dac Ci sile, wiedze, cos cennego w kazdym razie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi