Farfalla209 Napisano 7 Kwietnia 2014 Napisano 7 Kwietnia 2014 Ogólny nastrój miesiąca: Królowa buław No no, wracam w końcu do żywych i to pełną parą Praca: Giermek buław Będę się uczyć nowych obowiązków, powoli się rozkręcać, wróci fascynacja, ogólnie pozytywnie do przodu . Czas wolny: 2 mieczy (O) Niestety nie będzie go za dużo i będzie mi ciężko wybierać między jednym a drugim. Finanse: Król mieczy Ktoś mi chyba trochę pomoże, lub bardzo oszczędnie i z dyscypliną Życie towarzyskie: 5 buław Chyba ok, tak.. po prostu. Naturalnie, słonecznie, w idealnych proporcjach. Zdrowie: Król Pucharów (O) Nałogi się pokażą może odrobinę Uczucia: 6 buław Pełen rozkwit Niespodzianka: 2 buław (O) . Mag I (O) . As buław -> IV Cesarz Niespodzianką będzie po prostu przypływ nowej energii po 2 dość depresyjnych i ślamazarnych miesiącach. Rada na kwiecień: Głupiec 0 (O) . Świat XXI . 10 mieczy (O) -> Pustelnik IX Twardo stąpaj po ziemi, znajdź czas tylko dla siebie, myśl przyszłościowo i realizuj się, bez lęków. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 7 Kwietnia 2014 Napisano 7 Kwietnia 2014 nie interpretuję odwróconych(i bez tego mam czasami kłopot z odczytem kart w pozycji prostej), dlatego też napiszę tylko do tych, które nie mają obok(O) Ogólny nastrój miesiąca: Królowa buław w tym miesiącu będziesz panią sytuacji, dopisze Ci energia, możesz zacząć częściej wychodzić z inicjatywą, może poczujesz się bardziej doceniona, pewnie siebie i seksownie. Może postawisz w jakiejś sprawie na swoim. Ogólnie zapowiada się dobrze Praca: Giermek buław tutaj sporo aktywności, doszkalania się(giermek to w końcu jakiś młodzik ) Może jakieś nowe zlecenia/zadania, w których będzie trzeba się wykazać, pokazać na co Cię stać. Albo będziesz z kimś flirtować niezobowiązująco Może zaczniesz intrygować otoczenie w swoim miejscu pracy pod jakimś względem Finanse: Król mieczy mogą być zależne od jakiegoś pana albo ktoś takowy Cię wspomoże. Może będziesz wydawać kasę, ale tak, jak dyktuje rozsądek, więc wszelkie zachcianki odpadają(chyba, że się opłaca lub 'wyszłam ze znajomymi i wypada też coś dla siebie zamówić, ale z głową'). Ten mieczowy to taki chłodny osobnik, zdystansowany do emocji, więc możliwe, że Ty również zaczniesz tak do tego pochodzić. Życie towarzyskie: 5 buław będzie się działo! Piątki wprowadzają zamęt, a buławy energię. Może jakaś zabawa się szykuje, rywalizacja, częste spotkania ze znajomymi. Jak dla mnie nudzić się nie powinnaś Uczucia: 6 buław może pojawi się ktoś z przeszłości albo osiągniesz sukces nad swoimi emocjami(np. jak się samodoskonalisz, to teraz mogą przyjść tego owoce). Jakieś zwycięstwo tutaj jest... może to też oznaczać poznanie kogoś, kto zrobi na Tobie duże wrażenie. 6 buław może zwiastować bardzo pozytywny okres w tym temacie Coś może Ci się udać osiągniesz i będziesz tryumfować, cieszyć się swoim szczęściem Poczekaj na kogoś, kto lepiej się zna na odwróconych Z radą się jednak zgodzę Ten świat właśnie widziałam jako kawałek miejsca dla siebie samego, może na chwilkę wytchnienia czy przemyślenia czegoś Powodzenia! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi