Skocz do zawartości

Jak przebiegnie dzisiejsza randka - króciutko (ZWERYFIKOWANY)

emilr

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Opis: poznajemy sie dopiero Już było kilka spotkań, on pisze, że mu sie pdoobam itp. On an mnie też fajne wrażenie sprawia

4 kielichów, Rycerz buław, 2 kielichów => suma VII Rydwan, HB VI zakochani - jestem ciekawa tej 4 kiel, bo do tej pory nie czuje tej karty. Zweryfikuję.

Moja interpretacja: moze bedziemy udawali luzaków, udawali, że aż tak nie zależy (jemu lub mnie). Nie wiem. Takie odsuwanie czegoś, co ma nastapić. Albo może byc też niezręcznie nico, ale będziemy udawali, że nie zwracamy na to uwagi.

Potem on przejmie inicjatywę (ryc buław) i pocałujemy sie w końcu (2 kiel):)

Sympatycznie ogólnie będzie. Z podsumowania moze cos zaiskrzy? Jakaś chęć nawiązania porozumienia będzie? Rydwan dwojako mi sie pokazuje - albo iskrzenie maksymalne albo ucieczka.

Z góry dziękuję za wpisy.

weryfikacja dzisiaj wieczorem

Napisano

To ja też szybko, bo miałam wyjść z domu 10 minut temu, ale jak randka to priorytet w końcu;) Na początku rozmowa taka jakaś niemrawa, na tematy miałkie pt "ohhh ale pogoda, ale mi się dziś nic nie chce, taka jakaś senna jestem całe dnie chce mi się spać? - Nooo tak tak ja to samo, a tyle rzeczy musze zrobić...", ale rozkręcicie się;)))

Może też być tak w tej 4 kieli, że nie będzie miejsca w lokalu, który sobie wybraliście i trza będzie gdzie indziej sie udać, poza tym to bardzo fajnie, świetne karty na randkę, wzajemne podobanie się wychodzi no i umówicie sę na kolejne spotkanie, a przynajmniej padnie taka propozycja;) Pan Cię odprowadzi na przystanek, czy tez odwiezie do domu jeśli ma taką możliwość jak trza;)

Miłego :slonko:

• Lubię to! 1
Napisano

oooo! tak, to może byc 4 kieli!

Dziekuje Cornelio.

zjrzyj wieczorem, bedzie weryf.

Gość Euterpe
Napisano

te 4 pucharów trochę paskudna... może jakaś niechęć z początku, jedno z was coś powie i nastąpi niezręczne milczenie(?) może obrazisz się, pogniewasz i szybko mu przebaczysz...

może też być tak, że z początku nie będzie jakiegoś ciekawego tematu do rozmowy, ale później możecie już go nie potrzebować, bo zrobi się ogniście :) 2 kielichów jak do tej pory pokazywała mi przyjemnie spędzone chwile z drugą osobą, więc nie będzie aż tak źle :)

Moim zdaniem randka powinna się udać :)

Powodzenia! :)

Napisano

4 kielichów, Rycerz buław, 2 kielichów => suma VII Rydwan, HB VI zakochani

Nieoczekiwanie może zrobić się gorąco na tej randce, coś Was ożywi. A może pan będzie zabiegał o "zbliżenie"?

Cóż, wiosna...:-)

• Lubię to! 1
Napisano

4 kieli rycek buław 2 kieli suma Rydwan

---Gwiazda----Diabeł---Słońce

----------Koło------Wisiel

--------------Głupiec

No po sumowaniu pomyślałam tak samo jak Davisa, że "nieoczekiwanie gorąco może się zrobić" :)))) Aleee to gorąco zostanie przełożone na przyszłe spotkanie, tak mi się wydaje:>

Gość Euterpe
Napisano

to koło z wisielcem i głupcem skojarzyło mi się z dzieckiem

bawcie się, ale bezpiecznie :)

Napisano

Oho, ładnie się randka zapowiada.Początek powieje nudą i brakiem znalezienia wspólnego języka, może odnalezienia się w sytuacji.Z czasem jedna z stron przejmie inicjatywe i wykona konkretny ruch wobec drugiej osoby.Zaproponuje zmiane lokalu/ miejsca. Przez chwile może być gorąco, w tym pozytywnym tego słowa znaczeniu bowiem oboje będziecie na siebie bardzo działać. Niestety w związku z jakąś losową sytuacją zupełnie niezależną- "dalszy ciąg " zostanie przełożony na inny termin. A szkoda.

Powodzenia,daj koniecznie znać jak było ;)

• Lubię to! 1
Napisano
4 kielichów, Rycerz buław, 2 kielichów => suma VII Rydwan, HB VI zakochani -

Początkowo moze być trochę sztywno ale zacznie się rozkręcać, Pan przejmie inicjatywę :D będzie ciepło i 'blisko' ;)

na pewno jedno z Was zaproponuje kolejne spotkanie w niezbyt odległym terminie :)

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Z początku może byc lekkie uczucie przesytu, nuda,jakieś poczucie pustki emocjonalnej, ale jak on przytuli,to........zrobi sie ciepło, milo, czule....ach...;))

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

WERYFIKACJA

No cóż... i nadal ta 4 kiel jest dla mnie taka nieokreślona.

sama nie wiem.... on sie starał, a mi tak średnio zależy. Moze to o to chodzi z 4 kiel?

Ale jeśli chodzi o przebieg randki, to przez 10 sekund było niezręcznie. Zaskoczyło mnie jego mieszkanie (zaprosił mnie do siebie). Sterylne. Dosłownie. U mnie dostałby zawału.

Na początku ja byłam bardziej aktywna stroną, potem on sie starał, dbał o mnie itp. Było.... miło. Ale brak mi było ognia. W sumie troche nuda (moze to ta 4 kiel). No ale może ja wybrzydzam. Napisał meila 20 minut po moim wyjsciu, czy szcześliwie dotarłam do domu.

Randka mało ognista, ale taka właśnie czuła.

w meilu zapytał, czy mam cheć na kontynuację.

p.s. może 4 kiel - zaskoczona byłam, ze nalał sobie piwa. czestował mnie,a le ja nie chciałam. Tu akurat 4 kiel idealnie tę opisuje scenkę. Wypił dwa małe łyczki, ale hmm, troche mi sie to nie spodobało

Edytowane przez emilr
  • Lubię to! 1
Napisano

A więc to niefajne uczucie było, propozycja ciągu dalszego była... Ale aż dziwne, że z tą ognistością nic nie wypaliło przy tych kartach... Choć wujek Arbogast rzekłby, że Diabeł to u niego nie seksy i flirty a przyhamowania sytuacji. A jeszcze mała obserwacja, bo czasem się tak dzieje i wiem, pamiętam, że ktoś na forum już zwracał na to kiedyś uwagę:

Jeśli nie określa się pozycji kart, to nie zawsze jest tak, że pokazują 'po kolei' ciąg wydarzeń, często, jeśli pytanie jest o spotkanie dwojga ludzi, zdarza się tak:

w pierwszej karcie putający, w drugiej osoba, w trzeciej sytuacja. Tu by było idealnie.

Napisano

Jednak nie wiemy, że tego "ognia" rzeczywiście nie było.. Mogło się w środku chłopaka gotować, haha...

Napisano

No na to by wskazywał rzeczony Rycerzyk buław, co to go reprezentował...;))) Jednak napalenie z jednej strony ognia nie zagwarantowało autorce wątku, która to z pewną nonszalancją i znurzeniem, właściwym dla 4 kieli, obserwowała jegomościa;)

Gość SooYoung
Napisano
WERYFIKACJA

No cóż... i nadal ta 4 kiel jest dla mnie taka nieokreślona.

sama nie wiem.... on sie starał, a mi tak średnio zależy. Moze to o to chodzi z 4 kiel?

Ale jeśli chodzi o przebieg randki, to przez 10 sekund było niezręcznie. Zaskoczyło mnie jego mieszkanie (zaprosił mnie do siebie). Sterylne. Dosłownie. U mnie dostałby zawału.

Na początku ja byłam bardziej aktywna stroną, potem on sie starał, dbał o mnie itp. Było.... miło. Ale brak mi było ognia. W sumie troche nuda (moze to ta 4 kiel). No ale może ja wybrzydzam. Napisał meila 20 minut po moim wyjsciu, czy szcześliwie dotarłam do domu.

Randka mało ognista, ale taka właśnie czuła.

w meilu zapytał, czy mam cheć na kontynuację.

p.s. może 4 kiel - zaskoczona byłam, ze nalał sobie piwa. czestował mnie,a le ja nie chciałam. Tu akurat 4 kiel idealnie tę opisuje scenkę. Wypił dwa małe łyczki, ale hmm, troche mi sie to nie spodobało

Myślę że on chce ale się powstrzymuje.

Fakt że ma tak sterylne mieszkanie może świadczyć o tym że lubi mieć kontrolę nad swoim życiem, że lubi sobie wszystko poukładać, w relacji także, stad to pilnowanie się w okazywaniu uczuć. Ale Ci "sterylni" muszą sobie ten porządek w jakiś sposób odreagować więc to ze wybrał ciebie a piszesz ze jesteś jego przeciwieństwem - jeśli chodzi o dom, ale myślę że chodzi tez o okazywanie uczuć, spontaniczność pokazuje że Pan szuka równowagi, bo czuje że Ty mu dostarczysz tego ognia którego mu albo brakuje albo nie potrafi z siebie wykrzesać, bo właśnie za bardzo się pilnuje.

Typ pedanta, pana "sterylnego" ma bardzo często przeróżne fantazje jeśli chodzi o seks i często szuka partnerki z inicjatywą, wiec może nie ma co czekać na impuls z jego strony, tylko stwórz taką sytuacje żeby zobaczyć czy zaiskrzy. Możliwe że na początku to Ty będziesz musiała być osobą z inicjatywą i zobaczysz albo Pan się rozrusza i dołączy albo wycofa, bo może być tak że przestrasz się własnych uczuć czy swojego temperamentu.

4 kielichów, Rycerz buław, 2 kielichów => suma VII Rydwan, HB VI zakochani

karty mówiące o decyzji i to Twojej czy dalej w to iść, czy coś z tego będzie, to picie piwa widziałabym w 2 kielichach, a 4 puchary tu myślę ze Pan (wewnętrznie) jest znudzony życiem, i szuka emocji - Ryc buław. Jest Ciebie ciekawy, chce się Tobą nasycić bo brakuje mu w życiu tego ognia.

Warto spróbować i zobaczyć co będzie dalej czyli Pan - niespodzianka :D ale to Twoja decyzja ja tylko napisała pierwsze przemyślenia po weryfikacji.

Napisano (edytowane)

Wszystkim serdecznie dziękuję. Rozkładajac karty myślałam przebiegu randki, chronologcznie.

I to nie tak, ze nie było ognia. On chyba był podekscytowany. Jednak DLA MNIE było za mało tego ognia:) DLA mnie było ZA SPOKOJNIE, zbyt grzecznie.

On jest bardzo małomówny, dobrze wychowany, ułożony, taki zbyt porządnicki dla mnie. To mieszkanie mnie powaliło. Ale przy blizszym poznaniu moze sie okazać, ze jest bardzo interesujacy... Poza tym moze okazać sie, ze rzeczywiści drzemie w nim diabeł. Jak pisałam on w pełni skupił sie na mnie. Moze też stres, bał się przesadzic? Nie wiem.

Jeśli to sie rozwinie to ok, jeśli nie - nie będę płakać. No właśnie....

Teraz jeszcze uświadomiłam sobie swoje podejscie, gdy już tam byłam - obojętność. Nie załeżało mi aż tak. Pomyśałam sobie: a co mi szkodzi, a nóz cos z tego będzie. Ale rzucic sie na niego nie miałąm ochoty:) Jeśli nie wypali, to życie toczy sie dalej. To pewnie ta 4 kielichów....Niefajna karta na randkę

Edytowane przez emilr