NarratorkaHorrorow Napisano 8 Kwietnia 2014 Napisano 8 Kwietnia 2014 Kolejne zmiany w pracy. Nic już nie jest pewne.Wczorajsze założenia,nie mają dziś racji bytu. Jak będzię wyglądać moja sytuacja w pracy przez najbliższe 3 miesiące ? 4 pałek Głupiec As kielichów Karty mało-pracowe. Mam wrażenie że dostane wypowiedzenie, będe zmuszona szukać czegoś innego.Być może zacząć od nowa bądź się przebranżować . Jak będzie wyglądać moja sytuacja finansowa w przeciągu najbliższych 4 miesięcy ? Kwiecień- 10 mieczy, Świat,4 mieczy Maj- rycerz denarów, słońce, 3 mieczy Czerwiec- papież, sprawiedlowość, eremitra Lipiec- 3 kielichów, 2 pałek , Królowa Kielichów W kwietniu trzeba będzie zacisnąć pasa, ograniczyć wydatki.Nie mam co liczyć na dodatkowy zysk/premie/wynagrodzenie. Maj prezentuje się odrobine lepiej, jednak w dalszym ciągu konieczne będzie oszczędzanie. Czerwiec, tu odbijam się od dna, przypływ gotówki za coś na co sama zapracowałam. Nasuneło mi się na myśl,że może zapisze się do UP, i dostane zasiłek dla bezrobotnych. Lipiec- wychodze z finansowego dołka.Istnieje szansa znalezienie drugiego żródła dochodu. Nie wygląda to dobrze. Cytuj
Trida Napisano 10 Kwietnia 2014 Napisano 10 Kwietnia 2014 Jak będzię wyglądać moja sytuacja w pracy przez najbliższe 3 miesiące ?4 pałek Głupiec As kielichów A ja bym się zastawiała, czy to Ty nie bd miała dość i nie odejdziesz. W głupcu mogą zacząć nakładać Ci obowiązków. Jak będzie wyglądać moja sytuacja finansowa w przeciągu najbliższych 4 miesięcy ?Kwiecień- 10 mieczy, Świat,4 mieczy Maj- rycerz denarów, słońce, 3 mieczy Czerwiec- papież, sprawiedlowość, eremitra Lipiec- 3 kielichów, 2 pałek , Królowa Kielichów Kwiecień to takie - początek zapowiada się całkiem spoko wg mnie, w Świecie to może jakiś mały prezencik z rodzinki ale okres majówkowy to raczej wydatki i za daleko nie wyjedziesz co by odpocząć. Maj - już lepiej, coś się może wyklarować z pracą ale hmm odnoszę wrażenie, ze jak masz pieniądze to je dość szybko wydajesz i tak może być w maju. Przypływ gotówki, który szybko wydasz Czerwiec - Tu bym się zaczęła zastanawiać, czy pracy nie zmienisz na lepszą etc. Lipiec - stabilnie ale bez rewelacji. Głowa do góry Cytuj
ivi185 Napisano 10 Kwietnia 2014 Napisano 10 Kwietnia 2014 4 buławy i Głupiec obrazuja, co napisalaś,ze to co było pewne i stabilne w firmie juz sie zakonczyło... Ale wydaje mi sie,ze jesli sama nie odejdziesz, to tez nie zostaniesz zwolniona... co najwyzej zmiana stanowiska Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Napisano 10 Kwietnia 2014 Trida, fakt doszły mi obowiązki, i wymagania z kosmosu. Nie idzie to w parze z awansem ani nawet dodatkową kasą.Musze przyznać że jestem stratna. Co gorsza nie ma nic na rynku pracy w związku z czym, naturalnym jest że się boje utraty pracy. Pytałam o finanse, w związku z faktem iż zaczełam oszczędzać na poczet działalności. Chciałabym ja ruszyć jeszcze w tym roku,ew na początku przyszłego. Dziękuje Ivi185, Dziękuje Trida Cytuj
niiwa Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 Jak będzię wyglądać moja sytuacja w pracy przez najbliższe 3 miesiące ? 4 pałek Głupiec As kielichów GŁUPIEC to karta,że tracisz pewność siebie i grunt pod nogami w firmie. Będziesz odczuwać, że Twoja osoba w firmie traci siłę przebicia, ma coraz mniej do powiedzenia / zaczniesz tracić autorytet/ - utracasz wpływ na to co się będzie działo w firmie. Sądzę, że zaczniesz dojrzewać do tego aby z własnej woli się odciąć od firmy. 4 buław z Głupcem to już brak rozwoju, to już zamknięty rozdział dla ciebie, tam już nic nie zdziałasz - oprócz słuchania i pokory. Posłuchaj głosu serca i intuicji - As pucharów ma MOC. - Powodzenia!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi