Skocz do zawartości

finanse i praca.

NarratorkaHorrorow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kolejne zmiany w pracy. Nic już nie jest pewne.Wczorajsze założenia,nie mają dziś racji bytu.

Jak będzię wyglądać moja sytuacja w pracy przez najbliższe 3 miesiące ?

4 pałek

Głupiec

As kielichów

Karty mało-pracowe. Mam wrażenie że dostane wypowiedzenie, będe zmuszona szukać czegoś innego.Być może zacząć od nowa bądź się przebranżować .

Jak będzie wyglądać moja sytuacja finansowa w przeciągu najbliższych 4 miesięcy ?

Kwiecień- 10 mieczy, Świat,4 mieczy

Maj- rycerz denarów, słońce, 3 mieczy

Czerwiec- papież, sprawiedlowość, eremitra

Lipiec- 3 kielichów, 2 pałek , Królowa Kielichów

W kwietniu trzeba będzie zacisnąć pasa, ograniczyć wydatki.Nie mam co liczyć na dodatkowy zysk/premie/wynagrodzenie.

Maj prezentuje się odrobine lepiej, jednak w dalszym ciągu konieczne będzie oszczędzanie.

Czerwiec, tu odbijam się od dna, przypływ gotówki za coś na co sama zapracowałam. Nasuneło mi się na myśl,że może zapisze się do UP, i dostane zasiłek dla bezrobotnych.

Lipiec- wychodze z finansowego dołka.Istnieje szansa znalezienie drugiego żródła dochodu.

Nie wygląda to dobrze.

Napisano

4 pałek

Głupiec

As kielichów

A ja bym się zastawiała, czy to Ty nie bd miała dość i nie odejdziesz.

W głupcu mogą zacząć nakładać Ci obowiązków.

Jak będzie wyglądać moja sytuacja finansowa w przeciągu najbliższych 4 miesięcy ?

Kwiecień- 10 mieczy, Świat,4 mieczy

Maj- rycerz denarów, słońce, 3 mieczy

Czerwiec- papież, sprawiedlowość, eremitra

Lipiec- 3 kielichów, 2 pałek , Królowa Kielichów

Kwiecień to takie - początek zapowiada się całkiem spoko wg mnie, w Świecie to może jakiś mały prezencik z rodzinki ale okres majówkowy to raczej wydatki i za daleko nie wyjedziesz co by odpocząć.

Maj - już lepiej, coś się może wyklarować z pracą ale hmm odnoszę wrażenie, ze jak masz pieniądze to je dość szybko wydajesz i tak może być w maju. Przypływ gotówki, który szybko wydasz

Czerwiec - Tu bym się zaczęła zastanawiać, czy pracy nie zmienisz na lepszą etc.

Lipiec - stabilnie ale bez rewelacji.

Głowa do góry :)

Napisano

4 buławy i Głupiec obrazuja, co napisalaś,ze to co było pewne i stabilne w firmie juz sie zakonczyło... Ale wydaje mi sie,ze jesli sama nie odejdziesz, to tez nie zostaniesz zwolniona... co najwyzej zmiana stanowiska

Napisano

Trida, fakt doszły mi obowiązki, i wymagania z kosmosu. Nie idzie to w parze z awansem ani nawet dodatkową kasą.Musze przyznać że jestem stratna. Co gorsza nie ma nic na rynku pracy w związku z czym, naturalnym jest że się boje utraty pracy. Pytałam o finanse, w związku z faktem iż zaczełam oszczędzać na poczet działalności. Chciałabym ja ruszyć jeszcze w tym roku,ew na początku przyszłego.

Dziękuje Ivi185, Dziękuje Trida ;)

Napisano

4 pałek

Głupiec

As kielichów

GŁUPIEC to karta,że tracisz pewność siebie i grunt pod nogami w firmie. Będziesz odczuwać, że Twoja osoba w firmie traci siłę przebicia, ma coraz mniej do powiedzenia / zaczniesz tracić autorytet/ - utracasz wpływ na to co się będzie działo w firmie.

Sądzę, że zaczniesz dojrzewać do tego aby z własnej woli się odciąć od firmy.

4 buław z Głupcem to już brak rozwoju, to już zamknięty rozdział dla ciebie, tam już nic nie zdziałasz - oprócz słuchania i pokory.

Posłuchaj głosu serca i intuicji - As pucharów ma MOC. - Powodzenia!!