nixaa Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 Tutaj jeszcze jeden sen mojej znajomej, bo one są strasznie wstrząsające te sny... a jaki głupi sen miałam-siedziałm pod kościołem naszym i czytałam książkę.myślałam,że w kościele nikogo nie ma,aż usłyszałam,że z góry tam gdzie jest dzwon ktoś zbiega po schodach.więc wystraszyłam się i zaczęłam zbierać się do uciekania.z kościoła wyszła dziewczyna,ubrana cała na czarno z bardzo bladą twarzą...nagle znalazłyśmy się w moim domu,biegłam do drzwi,chciała uciec,ale klamka jakoś była wykręcona przez wzrok tej dziewczyny i nie mogłam otworzyć drzwi.stałam obok tych drzwi,a ona zbliżała się do mnie wolnym krokiem i mówiła-otwieram bramy swiata,otwieram bramy świata...aż obudziłam się ze strachem.... miała czarne włosy i była ubrana cała na czarno,ogólnie to przerażająca była.... baardzo prosimy o interpretację i z góry dziękujemy za oba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 Tutaj jeszcze jeden sen mojej znajomej, bo one są strasznie wstrząsające te sny... a jaki głupi sen miałam-siedziałm pod kościołem naszym i czytałam książkę.myślałam,że w kościele nikogo nie ma,aż usłyszałam,że z góry tam gdzie jest dzwon ktoś zbiega po schodach.więc wystraszyłam się i zaczęłam zbierać się do uciekania.z kościoła wyszła dziewczyna,ubrana cała na czarno z bardzo bladą twarzą...nagle znalazłyśmy się w moim domu,biegłam do drzwi,chciała uciec,ale klamka jakoś była wykręcona przez wzrok tej dziewczyny i nie mogłam otworzyć drzwi.stałam obok tych drzwi,a ona zbliżała się do mnie wolnym krokiem i mówiła-otwieram bramy swiata,otwieram bramy świata...aż obudziłam się ze strachem.... miała czarne włosy i była ubrana cała na czarno,ogólnie to przerażająca była.... baardzo prosimy o interpretację i z góry dziękujemy za oba. A czym sie zajmuje Twoja znajoma?Nie miala ostatnio kontatku z duchami albo magia?Albo moze jakies horrory?Najbardziej przerazajace jest to,co mowila.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nixaa Posted April 13, 2009 Author Share Posted April 13, 2009 Moja znajoma mówi, że absolutnie nie miała żadnych kontaktów z magią ani duchami, horrorów też nie oglądała. Aktualnie zajmuje się studiowaniem, pisze pracę magisterską. Mam nadzieję, że pomogło to w interpretacji, gdyż moja znajoma bardzo jest ciekawa, co ten sen oznacza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts