Skocz do zawartości

Jan Pawel II, wypadek straż i paraliż senny.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Śnił mi się wypadek.. że pomagałem rozkładając znaki na drodze i zaraz dwa wozy strażackie przejechały.. a później Jan Paweł II patrzył na mnie i nic nie mówił, a nastepnie miałem paraliż senny i widziałem dziwną czarną smugę odlatująca poza moją głowę i słyszałem dziwne dźwięki.. prosze o interpretacje.

Napisano

Dziwne dźwięki, ta smuga, paraliż... ja bym się zastanawiała, czy to może nie OBEE w jakimś stopniu? Zdarzają się wyjścia z ciała podczas snu.

Napisano

Mam 16 lat.. troche się tego boję.. bo to już drugi raz, tyle że pare tygodni temu bylo to samo, z tym że była to jakaś biała istota nachylająca się nade mną..

miałem też sen, że dziadek tuli mnie i poczułem takie mocnie utulenie jego, obudzilem się.. pare dni później zmarł. pare dni temu nie mialem kontaktu z dziewczyna, martwila sie. przed snem myslalem zeby ktos jej przekazal ze zyje i ze ja kocham.. co sie stało? przyśnił się jej kolega który jej mówił że ją bardzo kocham, i żeby się nie martwiła bo żyje.

jezu.. ciary mam jak to pisze.. mam się tego bać?

Napisano

Jeśli chodzi o OBEE to zgłoś się do działu OBEE, poczytaj sobie, może wtedy nauczysz się nad tym panować i przekonasz się, że raczej nie ma się czego bać. A co do tych snów to też nie ma czego się bać, fakt, że niektóre z nich są 'specjalne' to moim zdaniem po części plus ;) Nie każdy czegoś takiego doświadcza :)

Napisano

A w sumie to mi się śmiać chce z tego snu przed paraliżem.. usłyszałem dziwny dźwięk jakby lądującego UFO, ale to była woda która przepływała przez rury, no i podczas tego ujrzałem "zdjęcie". Co na nim było? hyhyhy, kosmita, obok niego człowiek, trzymają się za ramie i jabky ktoś strzelił sobie 'słit focie' na marsie z kosmitą.. po tym czarna/biała postać nade mną..ahh i nie spałem pół nocy :/

Napisano

Jak mówią, nie bój żaby. Z niewiadomych powodów, paraliżowi mega często towarzyszą widzenia różnorakich postaci. Paraliż szybciej przechodzi jak bierzesz szybkie, głębokie wdechy. Warto spróbować.