Nefrete Napisano 9 Kwietnia 2014 Napisano 9 Kwietnia 2014 Witam, Opis sytuacji: Na chwile obecną rozstaliśmy sie jakiś czas temu i nie mamy ze sobą kontaktu, z racji tego, iż postanowiłam trochę po olewać pana X gdyż jest nieugięty i nie chce zrobić pierwszego kroku w moją stronę, więc spytałam się kart jakie zmiany czekają naszą relację ( mnie i pana X ) w najbliższym czasie? 6 pucharow/ 10 pucharow/ 9 pucharow = moc Chyba odrodzi się u nas miłość i chyba wrócimy do siebie tak normalnie już, będzie tylko miłość i zbliżymy się do siebie i będą wyznania już takie jawne i będziemy szczęśliwi Czy ktoś jeszcze zerknie Cytuj
Davisa Napisano 9 Kwietnia 2014 Napisano 9 Kwietnia 2014 Najbliższy czas, to konkretnie jaki? Zmian tu za bardzo nie widzę, raczej sentymentalnie będzie - wspominanie starych dobrych czasów. Choć głęboko wierzysz, że los się odmieni. Ale ale wydaje mi się, że ten pierwszy krok należy do Ciebie, jeśli chcesz by coś się ruszyło. Chyba musisz spuścić z tonu (Siła) Cytuj
Trida Napisano 10 Kwietnia 2014 Napisano 10 Kwietnia 2014 Ja tutaj widzę duże tęsknoty i wspomnienia - 6 kieli wspomagana 10 kieli. Przy czym ta 10 to wg mnie takie - imaginowanie i naginanie trochę rzeczywistości. Upiększanie zeszłych wydarzeń a dopiero 9 kieli mówi o tym, że się spotkacie. Ale 9 kielichów to karta wg mnie raczej spotkań w większym gronie. Widać, ze Was do siebie ciągnie (moc z podsumy) ale na razie wiele się zmieniać (wg mnie) nie będzie. Na pewno nie diametralnie. Cytuj
Beata39 Napisano 10 Kwietnia 2014 Napisano 10 Kwietnia 2014 Dla mnie to bardziej wspominanie tego co było, zakończenie relacji (10 pucharów) osiągnęliście wszystko co można było w uczuciach. Może spotkacie się w jakim większym gronie na imprezce ale to chyba tyle. Ruchu z jego strony tu nie widać. Chyba moc pokazuje ci że będzie dobrze, ale bardziej w tym, że się z tym wszystkim pogodzisz. Życzę ci szczęścia i spełnienia marzeń. 1 Cytuj
Nefrete Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Napisano 10 Kwietnia 2014 Dziękuję Wam na obiektywne spojrzenie Cytuj
ivi185 Napisano 10 Kwietnia 2014 Napisano 10 Kwietnia 2014 Hmm... a ja tu nie widze zakonczenia zwiazku. Wydaje mi sie, ze to sa moze jakies chwilowe nieporozumienia tzw. "ciche dni" Widac Wasze uczucia do siebie i tesknote... Stawiam na to,ze bedziecie razem Powodzenia! 1 Cytuj
ivi185 Napisano 10 Kwietnia 2014 Napisano 10 Kwietnia 2014 Musze zweryfikowac moj wczesniejszy post... Napisalam,ze nie widze zmian w relacji miedzy Wami, bo byłam pezkonana,ze rozstaliscie sie niedawno.... Nie wiac było rozstania,bo i zwiazku juz nie było. Teraz,kiedy wiem,ze to trwa juz ponad 2 lata, musze zgodzic sie z moimi kolegami,ze zmian na które czekasz tu nie widac.... Przykro mi Wszystkiego dobrego Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Kwietnia 2014 Maestro Napisano 10 Kwietnia 2014 Nefrete, czy Ty aby na pewno SAMA kładziesz karty? Bo odnoszę wrażenie, że zmienilaś taktykę i interpretację koleżanki wpisujesz jako swoją. Nie chcę wchodzić na poletko Cornelii, ale wiem, że zgodzi sie ze mną. Nie pomagasz innym... Cytuj
roszpunka79 Napisano 10 Kwietnia 2014 Napisano 10 Kwietnia 2014 jakie zmiany czekają naszą relację ( mnie i pana X ) w najbliższym czasie? 6 pucharow/ 10 pucharow/ 9 pucharow = moc W 6 pucharów widzę kurczowe Twoje trzymanie się przeszłości, Waszej przeszłości. Żyjesz tym co już się skończyło- 10 pucharów zamyka Wasz wspólny cykl, on należy już do przeszłości (6 pucharów). Jeśli nie macie kontaktów to one mogą się pojawić, ale 9 pucharów bardziej mówi o niezobowiązujących, towarzyskich, ale przyjemnych spotkaniach. Moc w podsumie bardziej widzę jako konieczność powściągnięcia swoich uczuć i pragnień. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi