ivi185 Napisano 10 Kwietnia 2014 Napisano 10 Kwietnia 2014 Witam. Planujemy z narzeczonym wyjazd na dosłownie dwa dni. Taka wycieczka,zeby poszezyc horyzonty...pozwiedzac. Niby wszystko idzie dobrze ale na drodze jest jedna przeszkoda,bardzo realna,ktora moze całkowicie zniwelowac nasze plany. Jak zrealizują sie nasze plany wyjazdy do X w ten weekend Krolowa buław Mag Świat Za kazdym razem jak pytam o wakacje, wyjazdy...wycieczki to wypada mi Krolowa buław....wiec ona chyba jest na TAK. W Magu widze mojego partnera, ktory wziął sprawy w swoje rece...Studiuje temat, biega :)załatwia...tu tez jest nasza ciekawosc swiata. No i ten Świat na koncu...nic dodac nic ująć.... Wydaje mi sie,ze nasze obawy tu sa zbędne. Wyjazd jak najbardziej dojdzie do skutku. A WY, jak to widzicie? Cytuj
roszpunka79 Napisano 10 Kwietnia 2014 Napisano 10 Kwietnia 2014 Jeśli jest przeszkoda to mag będzie kombinować , żeby ją obejść. Wykorzysta wszystkie swoje zasoby. Niewykluczone, że Ty go jakoś w tym wspomożesz, bo przecież buławowa energiczna i zaradna jest. No i ruszycie na podbój świata;). Myślę, że się uda wyjechać. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Kwietnia 2014 Maestro Napisano 11 Kwietnia 2014 Weźmiesz sprawy w swoje ręce, a on załatwi resztę 1 Cytuj
Trida Napisano 11 Kwietnia 2014 Napisano 11 Kwietnia 2014 Jak najbardziej widac tutaj Twoje zdeterminowanie. Świat - podróże koleżanko wiec jak najbardziej wyjazd realny 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 11 Kwietnia 2014 Napisano 11 Kwietnia 2014 też myślę, że się uda Ty jako królowa buław i on jako mag to świetne połączenie, takiej parce nic nie stanie na drodze do urzeczywistnienia tego, czego chcą Kartę świat odebrałam tutaj jako tą pozytywną, więc tym bardziej wszystko może być dobrze Z podsumy masz głupca, a to nowa droga, szczęścia(uwielbiam ją jako kartę dnia ). Powodzenia! Cytuj
Gość Linkinia Napisano 11 Kwietnia 2014 Napisano 11 Kwietnia 2014 Jak zrealizują sie nasze plany wyjazdy do X w ten weekend Krolowa buław, Mag, Świat --> HB Głupiec, Cesarz Myślę, że jak najbardziej wyjazd dojdzie do skutku. Wyszłaś w silnej kobiecie, zdeterminowanej i działającej. Pojawił się Mag, więc użyjecie sprytu, pokombinujecie i wszystko, co zaplanowaliście, uda się (Świat). Miłego weekendu! Cytuj
Beata39 Napisano 11 Kwietnia 2014 Napisano 11 Kwietnia 2014 Jak zrealizują sie nasze plany wyjazdy do X w ten weekend Królowa buław Mag Świat Jeżeli wyszłaś w królowej to jesteś pełna energii i determinacji, z magiem dacie radę wszelkim trudnościom. A świat to świat, cały należy do was. Więc myślę, ze wszystko się uda i pojedziecie. Miłej zabawy i odpoczynku:) 1 Cytuj
Fall Napisano 11 Kwietnia 2014 Napisano 11 Kwietnia 2014 Ja tez mysle, ze wszystko bedzie ok i wyjazd dojdzie do skutku. Mag ma wszak wszystkie zasoby niezbedne do dzialan. Krolowa bulaw to ciekawa i zadna swiata oraz przygod kobieta, jest energiczna i zaangazowana w to, co robi. Swiat jako ostatnia karta mowi sam za siebie...Zatem udanego weekendu!!! 1 Cytuj
Sanya Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 Jak zaczniesz działać, to wszystko się powiedzie, widać wyjazd 1 Cytuj
ivi185 Napisano 14 Kwietnia 2014 Autor Napisano 14 Kwietnia 2014 Weryfikacja: Wyjazd sie udał. Co prawda przeszkody jednak nie dało sie obejść. Moj Mag zrobił wszystko aby wyjazd doszedł do skutku. Pytanie było o konkretne miasto, tam jednak nie udalo nam sie dotrzec. Zmieniliśmy plany(właściwie w ostatniej chwili) i odpoczywaliśmy w zupełnie innym miescie, w innym kraju. Może faktycznie wyciągnęłam za mało kart,zeby mogly mi one ta zmiane pokazac. Dziękuje za wpisy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi