Skocz do zawartości

wyjazd na weekend

ivi185

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Planujemy z narzeczonym wyjazd na dosłownie dwa dni. Taka wycieczka,zeby poszezyc horyzonty...pozwiedzac. Niby wszystko idzie dobrze ale na drodze jest jedna przeszkoda,bardzo realna,ktora moze całkowicie zniwelowac nasze plany.

Jak zrealizują sie nasze plany wyjazdy do X w ten weekend

Krolowa buław

Mag

Świat

Za kazdym razem jak pytam o wakacje, wyjazdy...wycieczki to wypada mi Krolowa buław....wiec ona chyba jest na TAK. W Magu widze mojego partnera, ktory wziął sprawy w swoje rece...Studiuje temat, biega :)załatwia...tu tez jest nasza ciekawosc swiata. No i ten Świat na koncu...nic dodac nic ująć....:)

Wydaje mi sie,ze nasze obawy tu sa zbędne. Wyjazd jak najbardziej dojdzie do skutku.

A WY, jak to widzicie?

Napisano

Jeśli jest przeszkoda to mag będzie kombinować , żeby ją obejść. Wykorzysta wszystkie swoje zasoby. Niewykluczone, że Ty go jakoś w tym wspomożesz, bo przecież buławowa energiczna i zaradna jest. No i ruszycie na podbój świata;). Myślę, że się uda wyjechać.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Weźmiesz sprawy w swoje ręce, a on załatwi resztę:)

• Lubię to! 1
Napisano

Jak najbardziej widac tutaj Twoje zdeterminowanie. Świat - podróże koleżanko ;)

wiec jak najbardziej wyjazd realny :)

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

też myślę, że się uda :)

Ty jako królowa buław i on jako mag to świetne połączenie, takiej parce nic nie stanie na drodze do urzeczywistnienia tego, czego chcą :)

Kartę świat odebrałam tutaj jako tą pozytywną, więc tym bardziej wszystko może być dobrze :)

Z podsumy masz głupca, a to nowa droga, szczęścia(uwielbiam ją jako kartę dnia :D ).

Powodzenia!

Gość Linkinia
Napisano

Krolowa buław, Mag, Świat --> HB Głupiec, Cesarz

Myślę, że jak najbardziej wyjazd dojdzie do skutku. Wyszłaś w silnej kobiecie, zdeterminowanej i działającej. Pojawił się Mag, więc użyjecie sprytu, pokombinujecie i wszystko, co zaplanowaliście, uda się (Świat).

Miłego weekendu! ;)

Napisano

Królowa buław

Mag

Świat

Jeżeli wyszłaś w królowej to jesteś pełna energii i determinacji, z magiem dacie radę wszelkim trudnościom. A świat to świat, cały należy do was. Więc myślę, ze wszystko się uda i pojedziecie.

Miłej zabawy i odpoczynku:)

• Lubię to! 1
Napisano

Ja tez mysle, ze wszystko bedzie ok i wyjazd dojdzie do skutku. Mag ma wszak wszystkie zasoby niezbedne do dzialan. Krolowa bulaw to ciekawa i zadna swiata oraz przygod kobieta, jest energiczna i zaangazowana w to, co robi. Swiat jako ostatnia karta mowi sam za siebie...Zatem udanego weekendu!!!

• Lubię to! 1
Napisano

Weryfikacja:

Wyjazd sie udał. Co prawda przeszkody jednak nie dało sie obejść. Moj Mag zrobił wszystko aby wyjazd doszedł do skutku. Pytanie było o konkretne miasto, tam jednak nie udalo nam sie dotrzec. Zmieniliśmy plany(właściwie w ostatniej chwili) i odpoczywaliśmy w zupełnie innym miescie, w innym kraju. Może faktycznie wyciągnęłam za mało kart,zeby mogly mi one ta zmiane pokazac.

Dziękuje za wpisy :)