Skocz do zawartości

Gdzie praca??

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chrzestna podsłuchała dzisiaj rozmowę 2 pań na korytarzu - jedna z nich mówiła, że potrzebna jest osoba do biura rachunkowego do wprowadzania danych. Biuro mieści się gdzieś na moim osiedlu.

Pytanie w którym to miejscu? (jutro zamierzam zrobić rundkę i popytać)

1. Biuro A. - Diabeł

2. Biuro M. - Królowa Mieczy

3. Biuro L. - 3 buław

4. Biuro F. - 6 Kielichów

Chyba w żadnym z tych wymienionych, muszę poszukać jeszcze innych.

Napisano

A może warto sprawdzić biuro L. Jako takie miejsce gdzie są jakieś perspektywy na przyszłość.

Napisano

W pierwszym biurze, coś na pewno powiedzą, coś zaproponują ale będzie to kijem na wodzie pisane".

Najbardziej optymalnym pod kontem pracy jest biuro L, będzie się w prawdzie praca wiązać z częstymi wyjazdami, komunikacją, może odrobine brzmieć jak akwizycja, ale jest najbardziej konkretne z wskazanych przez Ciebie biur.

Trzymam kciuki;)

Napisano

1. Biuro A. - niby nie, ale w ostatniej chwili poproszono mnie o przesłanie CV

2. Biuro M. - nie

3. Biuro L. - nie

4. Biuro F. - nie

Napisano

A szczerze - obstawiałabym na biuro L...

I pytanie- jak tu interpretować diabła? 'Nagła zmiana decyzji'?

Napisano

Kłamstwo? ;P

Nie wiem, w poniedziałek jak się nie odezwie pójdę osobiście się dopytać i powiem co i jak.

Napisano

szanse widzę w biurze L. natomiast wydaje mi się, że panie na korytarzu rozmawiały o biurze M.

Napisano

Ja myślę, że szukanie świeżej krwi jest w L, ale tez pomyslałam tak jak poprzedniczka, że ploty mogły dotyczyć M... No i jak? :)

• Maestro
Napisano

Kobiety mówiły o biurze M, natomiast w biurze L miałbyś nawet szansę;)

Napisano
Nie wiem, w poniedziałek jak się nie odezwie pójdę osobiście się dopytać i powiem co i jak.

Tak więc w biurze A. też nie ma szans.