pawel116 Napisano 10 Kwietnia 2014 Napisano 10 Kwietnia 2014 Chrzestna podsłuchała dzisiaj rozmowę 2 pań na korytarzu - jedna z nich mówiła, że potrzebna jest osoba do biura rachunkowego do wprowadzania danych. Biuro mieści się gdzieś na moim osiedlu. Pytanie w którym to miejscu? (jutro zamierzam zrobić rundkę i popytać) 1. Biuro A. - Diabeł 2. Biuro M. - Królowa Mieczy 3. Biuro L. - 3 buław 4. Biuro F. - 6 Kielichów Chyba w żadnym z tych wymienionych, muszę poszukać jeszcze innych. Cytuj
roszpunka79 Napisano 10 Kwietnia 2014 Napisano 10 Kwietnia 2014 A może warto sprawdzić biuro L. Jako takie miejsce gdzie są jakieś perspektywy na przyszłość. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 10 Kwietnia 2014 Napisano 10 Kwietnia 2014 W pierwszym biurze, coś na pewno powiedzą, coś zaproponują ale będzie to kijem na wodzie pisane". Najbardziej optymalnym pod kontem pracy jest biuro L, będzie się w prawdzie praca wiązać z częstymi wyjazdami, komunikacją, może odrobine brzmieć jak akwizycja, ale jest najbardziej konkretne z wskazanych przez Ciebie biur. Trzymam kciuki;) Cytuj
pawel116 Napisano 11 Kwietnia 2014 Autor Napisano 11 Kwietnia 2014 1. Biuro A. - niby nie, ale w ostatniej chwili poproszono mnie o przesłanie CV 2. Biuro M. - nie 3. Biuro L. - nie 4. Biuro F. - nie Cytuj
Trida Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 A szczerze - obstawiałabym na biuro L... I pytanie- jak tu interpretować diabła? 'Nagła zmiana decyzji'? Cytuj
pawel116 Napisano 12 Kwietnia 2014 Autor Napisano 12 Kwietnia 2014 Kłamstwo? ;P Nie wiem, w poniedziałek jak się nie odezwie pójdę osobiście się dopytać i powiem co i jak. Cytuj
Noonee Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 szanse widzę w biurze L. natomiast wydaje mi się, że panie na korytarzu rozmawiały o biurze M. Cytuj
Czarownica Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 Ja myślę, że szukanie świeżej krwi jest w L, ale tez pomyslałam tak jak poprzedniczka, że ploty mogły dotyczyć M... No i jak? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Kwietnia 2014 Maestro Napisano 13 Kwietnia 2014 Kobiety mówiły o biurze M, natomiast w biurze L miałbyś nawet szansę Cytuj
pawel116 Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Napisano 15 Kwietnia 2014 Nie wiem, w poniedziałek jak się nie odezwie pójdę osobiście się dopytać i powiem co i jak. Tak więc w biurze A. też nie ma szans. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi