Skocz do zawartości

podyplomowe (ZWERYFIKOWANY)

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jakie są szanse na to, że od października uda mi się podjąć studia podyplomowe w szkole X?

giermek pucharów, 4 buław, eremita IX dołożone królowa denarów -> świat XXI

bardzo mnie ucieszyła w tym rozkładzie królowa denarów. Myślę, że karty są na tak ,widać też troszkę moich kombinacji, żeby decyzja doszła do skutku (eremita). Zastanawia mnie tylko 4 buław. Jakieś pomysły?

pozdrawiam!

Edytowane przez panna.marta
Napisano

Może w tej 4 widać po prostu radochę z rozpoczęcia studiów;). U mnie ona nazywa się Spełnienie. A w eremicie widzę zdobywanie wiedzy. Ale podyplomówki to zwykle płatne, więc on też może pokazywać konieczność wprowadzenia pewnej ascezy w życiu, żeby finansowo wyrobić. Pewnie zaczniesz oszczędzać na te studia. Ale skoro jest denarowa to finansowo powinnaś wszystko ogarnąć i sensownie kaską zarządzić. Więc ja też jestem za tym, że studia zaczniesz. No i w podsumie masz kolejne spełnienie, więc będzie ok:).

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

Jakie są szanse na to, że od października uda mi się podjąć studia podyplomowe w szkole X?

szansa jest zawsze i może Ci o tym mówić ten giermek

w 4 buławach widziałabym Twoją niecierpliwość po złożenie papierów, całą gamę emocji, które będą w Tobie grały, a pustelnik obok może mówić, że będziesz w tym wszystkim sama...

królowa denarów może tutaj wskazywać na pozytywną odpowiedź, a eremita obok mogą mówić wprost o studiach

z podsumy masz śmierć (4+9=13), a to oznacza zmiany :)

Powodzenia :)

Napisano

Szansa zawsze jest ale mi się wydaje, że raczej możesz się skupić na sprawach domowych co może spowodować odłożenie tego przedsięwzięcia na później. 4 buław może też oznaczać zwieńczenie planów. Ale jakoś mało nauki mi w tych kartach.

Napisano
Szansa zawsze jest ale mi się wydaje, że raczej możesz się skupić na sprawach domowych co może spowodować odłożenie tego przedsięwzięcia na później. 4 buław może też oznaczać zwieńczenie planów. Ale jakoś mało nauki mi w tych kartach.

Polemizowałabym, że mało tu nauki. Najpotężniejszą kartą w tym rozkładzie jest eremita. Kimże on jest jeśli nie kimś kto właśnie zgłębia wiedzę? Poza tym może też oznaczać naukowca, wykładowcę, nauczyciela- kogoś z ogromną wiedzą i doświadczeniem, którymi się dzieli. Oznacza też taki czas kiedy człowiek wycofuje się właśnie z przyziemnych spraw po to, by poznać trochę prawd o tym świecie;).

Napisano

mi eremita też się kojarzy z nauką, przekazywaniem wiedzy lub poradą, choć nie wiem czy z resztą kart daje to taki wydzwięk.

Napisano

Patrzyłam na wszystkie karty. Owszem eremita może mówić o nauce. Kiedyś zadałam pytanie o kurs i przy kartach mówiących o kursie i nauce pojawił się Pustelnik. Początkowo myślałam, że będę uczestniczyć w tym kursie. Jednak okazało się, że nie. Ta karta pokazuje mi często, że coś się nie odbędzie, wstrzymanie. Karta odwrotu. To tylko moje odczucie, każdy może widzieć inaczej:) Giermek pucharów, 4 buław i do tego ta Q denarów tak domowo mi się skojarzyło.

Napisano

SZanse sa duze :)

Widac ze pragniesz podniesc swoje kwalifikacje chcesz uzupelnic wiedze, to jest twoj wybor nie przez namowy znjomych? Bo wtedy beedzie bardzo zadowolona choc wydasz piniadze to potraktujesz je jako inwestycje w siebie.

• Lubię to! 1
Napisano

moj prywatny wybor, choc wiekszosc znajomych juz ma takie studia za soba,wiec mam dodatkowa motywacje. Niestety dotad nie bylo pieniazkow a teraz sa ku temu szanse, wiec chce to wykorzystac. Dziekuje za wpisy.

Napisano

Szanse zawsze są. Myślę jednak, że za dużo miałoby Cię to kosztować.W mojej ocenie - nie podejmiesz tych studów.

• Maestro
Napisano

Wg mnie też uważam, że masz szansę na te studia,masz ku temu zapał,poza tym decyzja będzie przez Ciebie przemyślana i niewykluczone, że wcześniej zaoszczędzisz pewna sumę, dzięki której będzie Cie stać na opłatę za studia:)

• Lubię to! 1
Napisano

Ładny układ kart. Mysle,ze jak najbardziej. Giermek pucharów to wiadomość, decyzja która dotyczy zycia rodzinnego, osobistego. Dalej sa 4 byławy i eremita to jak najbardziej zdobywanie wiedzy, skupienie sie na sobie inwestycja w siebie, w przyszłość. A w królowej denarów widac pracowitac i ze pieniazkow na sudia nie zabraknie :)

• Lubię to! 1
Napisano

bardzo mnie ucieszyła w tym rozkładzie królowa denarów. Myślę, że karty są na tak ,widać też troszkę moich kombinacji, żeby decyzja doszła do skutku (eremita). Zastanawia mnie tylko 4 buław. Jakieś pomysły?

pozdrawiam!

Wg mnie, jesli będziesz tylko miała taką wolę to nic nie stanie na przeszkodzie by naukę podjąć i zakończyć. Ja myślę. że w październiku podejmiesz studia.

• Lubię to! 1
Napisano

wg mnie uda Ci się. Widać Twoje zainteresowanie, zamiłowanie do tematu studiów (czy tak?). Pewnie troche bedziesz musiała se postarać, cos pozałatwiać, zoraganizować. moze fundusze, moze połaczyc nauke z po prostu z dotychczasowym trybem zycia, pracą. Na nauke eremita akurat mi bardzo pasuje. I Królowa Denarów. Jednak ogólnie przeszkód żadnych nie widzę. Jestem na tak!

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

pozdrawiam!

WERYFIKACJA:

Od października zaczynam!!!Złożyłam już dokumenty, wpłaciłam pieniążki i zostałam wpisana na listę :D Jestem happy :D

Najdroższa inwestycja w moim życiu :)

• Lubię to! 1
Napisano
WERYFIKACJA:

Od października zaczynam!!!Złożyłam już dokumenty, wpłaciłam pieniążki i zostałam wpisana na listę :D Jestem happy :D

Najdroższa inwestycja w moim życiu :)

Brawo! Powodzenia :)