panna.marta Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) Jakie są szanse na to, że od października uda mi się podjąć studia podyplomowe w szkole X? giermek pucharów, 4 buław, eremita IX dołożone królowa denarów -> świat XXI bardzo mnie ucieszyła w tym rozkładzie królowa denarów. Myślę, że karty są na tak ,widać też troszkę moich kombinacji, żeby decyzja doszła do skutku (eremita). Zastanawia mnie tylko 4 buław. Jakieś pomysły? pozdrawiam! Edytowane 3 Czerwca 2014 przez panna.marta Cytuj
roszpunka79 Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 Może w tej 4 widać po prostu radochę z rozpoczęcia studiów;). U mnie ona nazywa się Spełnienie. A w eremicie widzę zdobywanie wiedzy. Ale podyplomówki to zwykle płatne, więc on też może pokazywać konieczność wprowadzenia pewnej ascezy w życiu, żeby finansowo wyrobić. Pewnie zaczniesz oszczędzać na te studia. Ale skoro jest denarowa to finansowo powinnaś wszystko ogarnąć i sensownie kaską zarządzić. Więc ja też jestem za tym, że studia zaczniesz. No i w podsumie masz kolejne spełnienie, więc będzie ok:). 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 Jakie są szanse na to, że od października uda mi się podjąć studia podyplomowe w szkole X? giermek pucharów, 4 buław, eremita IX dołożone królowa denarów -> świat XXI szansa jest zawsze i może Ci o tym mówić ten giermek w 4 buławach widziałabym Twoją niecierpliwość po złożenie papierów, całą gamę emocji, które będą w Tobie grały, a pustelnik obok może mówić, że będziesz w tym wszystkim sama... królowa denarów może tutaj wskazywać na pozytywną odpowiedź, a eremita obok mogą mówić wprost o studiach z podsumy masz śmierć (4+9=13), a to oznacza zmiany Powodzenia Cytuj
QPucharów Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 Szansa zawsze jest ale mi się wydaje, że raczej możesz się skupić na sprawach domowych co może spowodować odłożenie tego przedsięwzięcia na później. 4 buław może też oznaczać zwieńczenie planów. Ale jakoś mało nauki mi w tych kartach. Cytuj
roszpunka79 Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 Szansa zawsze jest ale mi się wydaje, że raczej możesz się skupić na sprawach domowych co może spowodować odłożenie tego przedsięwzięcia na później. 4 buław może też oznaczać zwieńczenie planów. Ale jakoś mało nauki mi w tych kartach. Polemizowałabym, że mało tu nauki. Najpotężniejszą kartą w tym rozkładzie jest eremita. Kimże on jest jeśli nie kimś kto właśnie zgłębia wiedzę? Poza tym może też oznaczać naukowca, wykładowcę, nauczyciela- kogoś z ogromną wiedzą i doświadczeniem, którymi się dzieli. Oznacza też taki czas kiedy człowiek wycofuje się właśnie z przyziemnych spraw po to, by poznać trochę prawd o tym świecie;). Cytuj
panna.marta Napisano 12 Kwietnia 2014 Autor Napisano 12 Kwietnia 2014 mi eremita też się kojarzy z nauką, przekazywaniem wiedzy lub poradą, choć nie wiem czy z resztą kart daje to taki wydzwięk. Cytuj
QPucharów Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 Patrzyłam na wszystkie karty. Owszem eremita może mówić o nauce. Kiedyś zadałam pytanie o kurs i przy kartach mówiących o kursie i nauce pojawił się Pustelnik. Początkowo myślałam, że będę uczestniczyć w tym kursie. Jednak okazało się, że nie. Ta karta pokazuje mi często, że coś się nie odbędzie, wstrzymanie. Karta odwrotu. To tylko moje odczucie, każdy może widzieć inaczej:) Giermek pucharów, 4 buław i do tego ta Q denarów tak domowo mi się skojarzyło. Cytuj
QPucharów Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 Brakuje mi tu jeszcze mieczy, by mówić na 100 % o nauce Cytuj
Arshi Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 SZanse sa duze Widac ze pragniesz podniesc swoje kwalifikacje chcesz uzupelnic wiedze, to jest twoj wybor nie przez namowy znjomych? Bo wtedy beedzie bardzo zadowolona choc wydasz piniadze to potraktujesz je jako inwestycje w siebie. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 12 Kwietnia 2014 Autor Napisano 12 Kwietnia 2014 moj prywatny wybor, choc wiekszosc znajomych juz ma takie studia za soba,wiec mam dodatkowa motywacje. Niestety dotad nie bylo pieniazkow a teraz sa ku temu szanse, wiec chce to wykorzystac. Dziekuje za wpisy. Cytuj
Davisa Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 Szanse zawsze są. Myślę jednak, że za dużo miałoby Cię to kosztować.W mojej ocenie - nie podejmiesz tych studów. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Kwietnia 2014 Maestro Napisano 13 Kwietnia 2014 Wg mnie też uważam, że masz szansę na te studia,masz ku temu zapał,poza tym decyzja będzie przez Ciebie przemyślana i niewykluczone, że wcześniej zaoszczędzisz pewna sumę, dzięki której będzie Cie stać na opłatę za studia:) 1 Cytuj
ivi185 Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 Jakie są szanse na to, że od października uda mi się podjąć studia podyplomowe w szkole X? giermek pucharów, 4 buław, eremita IX dołożone królowa denarów -> świat XXI Ładny układ kart. Mysle,ze jak najbardziej. Giermek pucharów to wiadomość, decyzja która dotyczy zycia rodzinnego, osobistego. Dalej sa 4 byławy i eremita to jak najbardziej zdobywanie wiedzy, skupienie sie na sobie inwestycja w siebie, w przyszłość. A w królowej denarów widac pracowitac i ze pieniazkow na sudia nie zabraknie 1 Cytuj
Vivere Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Jakie są szanse na to, że od października uda mi się podjąć studia podyplomowe w szkole X? giermek pucharów, 4 buław, eremita IX dołożone królowa denarów -> świat XXI bardzo mnie ucieszyła w tym rozkładzie królowa denarów. Myślę, że karty są na tak ,widać też troszkę moich kombinacji, żeby decyzja doszła do skutku (eremita). Zastanawia mnie tylko 4 buław. Jakieś pomysły? pozdrawiam! Wg mnie, jesli będziesz tylko miała taką wolę to nic nie stanie na przeszkodzie by naukę podjąć i zakończyć. Ja myślę. że w październiku podejmiesz studia. 1 Cytuj
emilr Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 wg mnie uda Ci się. Widać Twoje zainteresowanie, zamiłowanie do tematu studiów (czy tak?). Pewnie troche bedziesz musiała se postarać, cos pozałatwiać, zoraganizować. moze fundusze, moze połaczyc nauke z po prostu z dotychczasowym trybem zycia, pracą. Na nauke eremita akurat mi bardzo pasuje. I Królowa Denarów. Jednak ogólnie przeszkód żadnych nie widzę. Jestem na tak! 1 Cytuj
panna.marta Napisano 3 Czerwca 2014 Autor Napisano 3 Czerwca 2014 Jakie są szanse na to, że od października uda mi się podjąć studia podyplomowe w szkole X? giermek pucharów, 4 buław, eremita IX dołożone królowa denarów -> świat XXI bardzo mnie ucieszyła w tym rozkładzie królowa denarów. Myślę, że karty są na tak ,widać też troszkę moich kombinacji, żeby decyzja doszła do skutku (eremita). Zastanawia mnie tylko 4 buław. Jakieś pomysły? pozdrawiam! WERYFIKACJA: Od października zaczynam!!!Złożyłam już dokumenty, wpłaciłam pieniążki i zostałam wpisana na listę Jestem happy Najdroższa inwestycja w moim życiu 1 Cytuj
ivi185 Napisano 4 Czerwca 2014 Napisano 4 Czerwca 2014 WERYFIKACJA: Od października zaczynam!!!Złożyłam już dokumenty, wpłaciłam pieniążki i zostałam wpisana na listę Jestem happy Najdroższa inwestycja w moim życiu Brawo! Powodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi