Fall Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) W ramach cwiczenia postawilam sobie karty na nadchadzacy tydzien - 14-20 kwietnia. Co sie wydarzy w moim zyciu uczuciowym? Kaplanka - 5 denarow - Papiez --> Glupiec Ciekawe karty..! Duzo duchowosci tutaj ale raczej niewiele dzialania.Pewnie nic specjalnego w swiecie fizycznym sie nie wydarzy, za to mozliwe, ze bede rozmyslac nad swoim zyciem uczuciowym starajac sie dociec czego i dlaczego mi brakuje, bede szukac jakiegos ogolnego sensu i zrozumienia dla rzeczy, ktore mnie w zyciu uczuciowym spotykaja. Chyba duzo przemyslen mnie czeka w tej kwestii-tak te karty odbieram...Za to w efekcie koncowym nabiore wiecej optymizmu i energii by rzucic sie w wir zycia ;-) Co sie wydarzy w zyciu zawodowym? Smierc - 10 bulaw - 4 denarow --> Diabel Cos sie zmieni i to chyba nie na lepsze..Natlok obowiazkow mnie czeka, nie wiem nawet czy ten Diabel nie sugeruje,ze bede musiala uciec sie do jakichs klamstewek czy zabronionych metod, by sie ze wszystkim uwinac..Ale jesli chodzi o prace to 4 denarow jest dla mnie karta raczej pozytywna jesli chodzi o prace i finanse, ja ja odbieram jako takie osiagniecie stabilizacji... Co niespodziewanego sie wydarzy..? 5 mieczy - 6 bulaw - 7 bulaw --> Ksiezyc O rany, tutaj jakies usilne starania widze, jakas walke o swoje i chyba nie do konca bedzie to gra fair, bo 5 mieczy to dla mnie proba wygranej "za wszelka cene", nie wiem tylko, czy to ja taka menda bede, czy ktos inny bedzie pode mna dolki kopal...Ale sadzac po ksiezycu, to beda chyba jakies sprawy, ktorych nie bede swiadoma,wiec moze mam jakas falszywa osobe w otoczeniu..6 bulaw moze swiadczyc o tym, ze jednak to ja bede gora ... Jakie macie refleksje na temat tych kart? Weryfikacja w niedziele 20.04 :-))) Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez Fall Cytuj
roszpunka79 Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisano 13 Kwietnia 2014 Co sie wydarzy w moim zyciu uczuciowym? Kaplanka - 5 denarów - Papiez --> Glupiec Tutaj więcej będzie się dziać w głowie niż w życiu. Zgadzam się z Tobą, że dużo będzie rozmyślań i analiz. W tej kapłance widzę wyczekiwanie na coś…coś czego Ci zabrakło albo brakuje. Mnie 5 denarów pokazuje tęsknotę , smutek, lęki o przyszłość. Co sie wydarzy w zyciu zawodowym? Smierc - 10 bulaw - 4 denarow --> Diabel Tutaj pierwsza myśl jaką miałam: szykują się jakieś zmiany, które mogą spowodować lęk o utratę stabilnej pozycji w pracy. Ta kostucha to mi się skojarzyła z koszeniem etatów ;/ lub czymś takim. Albo będziesz się tak czuła przytłoczona obowiązkami, że się jakoś z pracy wymiksujesz..nie wiem po L4 pójdziesz albo urlop weźmiesz- 4 denarów mi czasem siedzenie w chacie pokazuje;). Tu by mógł być szwindel w diable. Albo jeszcze inaczej, będziesz miała tyle roboty, że będziesz ją zabierać do domu. U mnie 4 dysków nazywa się Moc. Więc może też być tak, że natłok obowiązków zmusi Cię do wykrzesania z siebie nadludzkiej mocy. Diabeł to też potężna energia przecież. Co niespodziewanego sie wydarzy..? 5 mieczy - 6 bulaw - 7 bulaw --> Ksiezyc Tutaj szykuje się sytuacja, w której trzeba będzie się wykazać determinacją, wolą walki i pewnością siebie. Może dojdzie do jakiejś konfrontacji, kłótni albo coś wyjdzie na światło dzienne. Możliwe, że faktycznie ktoś będzie działać zakulisowo , jakieś intrygi knuć, ploty rozsiewać albo coś takiego. W 7 buław widać, że może dojść do sytuacji, w której będziesz musiała się bronić. Ale w kartach widać, że Ty mocny zawodnik jesteś. Biorąc pod uwagę ilość buław chyba będziesz musiała zdecydowanie zadziałać. Cytuj
Fall Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Napisano 13 Kwietnia 2014 Dziekuje roszpunko :-) Widze, ze intensywny tydzien sie zapowiada...Przypomnialo mi sie jak czytalam Twojego posta, ze jeden kolega z pracy chce isc na "chorobowe" (pisze w cudzyslowie, bo oczywiscie nic mu nie jest), a wtedy rzeczywiscie bede urobiona po lokcie..Wiec moze o to chodzi. Mam nadzieje, ze zadne ciecie etatow:ysz: A co do uczuc to mozliwe, ze bede rozkminiac, dlaczego moj byly sie nie odezwal (odeslalam mu niedawno rzecz nalezaca do niego, ktora kiedys mi pozyczyl), musze sie odciac od Niego energetycznie i emocjonalnie i mysle, ze to bedzie temat moich rozkminek :hmmm Jeszcze raz dziekuje i zycze udanego tygodnia! Cytuj
roszpunka79 Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) Nie będzie cięcia. Kolega zrobi szwindel (diabeł), w związku z tym będziesz miała w cholerę roboty(10 buław) i przyrośniesz do stanowiska pracy (4 denary) Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez roszpunka79 Cytuj
Fall Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Napisano 13 Kwietnia 2014 Hehe, z dwojga zlego lepszy nawal pracy, niz jej brak ;-) Dziekuje! Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 Co sie wydarzy w moim zyciu uczuciowym? Kaplanka - 5 denarow - Papiez --> Glupiec zamkniesz się w sobie, swoje odczucia zatrzymasz dla siebie lub zechcesz się nimi podzielić, ale tylko w gronie zaufanych Ci osób. Poczujesz brak czegoś istotnego dla Twojej osoby, może poczujesz, że wpadłaś w dołek czy coś podobnego, ale wyciągniesz wnioski i będziesz silniejsza Co sie wydarzy w zyciu zawodowym? Smierc - 10 bulaw - 4 denarow --> Diabel oj, tutaj masz zmianę, ciężka harówa w czterech ścianach, chyba prędko Cię nie wypuszczą z pracy. Postarasz się najlepiej jak potrafisz to wszystko ogarnąć, ale nie będzie Ci z tym lekko, może poczujesz, że jesteś sama z tym wszystkim. Moim zdaniem te karty idealnie się zgrały z poprzednimi, nie będziesz mieć zbyt wiele czasu na miłostki, będzie tylko praca, praca, praca... Co niespodziewanego sie wydarzy..? 5 mieczy - 6 bulaw - 7 bulaw --> Ksiezyc może jest to związane z pracą(?) - pomyślisz, że nie wyrobisz, ale się uda A 7 buław skojarzyła mi się z taką huśtawką - "podróż" skończona, jednak skutki są odczuwalne nadal... może będziesz musiała coś sobie wywalczyć na innym polu, wewnątrz siebie coś zmienić... Cytuj
Fall Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Napisano 21 Kwietnia 2014 WERYFIKACJA Co sie wydarzy w moim zyciu uczuciowym? Kaplanka - 5 denarow - Papiez --> Glupiec Nic to malo powiedziane. Wydarzylo sie nic nic. Byl zastoj wiekszy niz w strefie ciszy na Atlantyku..Za to mnostwo przemyslen na temat duchowosci, sensu istnienia i mojej drogi zyciowej..Mozliwe, ze w Kaplance ukazalo sie moje wyczekiwanie na odzew ze strony mojego bylego, ktorego oczywiscie sie nie doczekalam (5 denarow).Coz..c'est la vie..! Co sie wydarzy w zyciu zawodowym? Smierc - 10 bulaw - 4 denarow --> Diabel Hmmm..nie wiem jak to sie tyczy temtu, ale bylam chora i wymordowana (czyzby mi to pokazala ta Smierc..?) i przez to mega wymeczona -10 bulaw. I strasznie mnie kusilo (Diabel), by w ogole zostac w domu (4 denary).. Co niespodziewanego sie wydarzy..? 5 mieczy - 6 bulaw - 7 bulaw --> Ksiezyc Mialam poczucie kleski ( 5 denarow), poniewaz przyszedl do nas pan odpowiedzialny za treningi i szkolenia i musialam zdawac test sprazdajacy moje umiejetnosci-chociaz kart na ten test tutaj nie widze..To bylo zupelne zaskoczenie dla mnie (z wielu powodow) no i nie czulam, by poszlo mi za dobrze, bo bylam wtedy chora i tak zle sie czulam, nie moglam sie w ogole skupic..Ta 5 mieczy dobitnie pokazuje, ze czujam, ze zchrzanilam wszystko...6 bulaw-nie mam pojecia..W 7 to chyba wlasnie moje zmagania z choroba, przychodzeniem do pracy i tym piekielnym testem...A moze Ksiezyc to tylko moje wyobrazenia, ze poszlo mi bardzo zle, bo w koncu mam 6 bulaw-czyli zwyciestwo.. Dziekuje wszystkim za udzial, lece rozdawac punkciki :-))) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi