roszpunka79 Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisano 13 Kwietnia 2014 Będzie to rozmowa służbowa z pewnym panem. Nie znamy się. Ja mam być dla niego źródłem informacji o kimś kogo znam. On potrzebuje ich do swojej pracy. Tak w ramach treningu :jak przebiegnie rozmowa? 5 kielichów (rozczarowanie), rycerz mieczy, 10 kielichów (zaspokojenie) Będzie to rozmowa telefoniczna co pokazało się w rycerzu. W tej karcie widać też intensywną wymianę informacji, spostrzeżeń. W rycerzu mógł też pokazać się on- słyszałam , że jest bystry i obrotny, jest też ciut młodszy ode mnie. Może okazać się gadułą. 10 kielichów pokazuje chyba, że rozmowa będzie owocna tzn. uzyska informacje , na które liczy i będzie zadowolony. Może też pokazywać, że to będzie koniec naszej współpracy, bo tak naprawdę nie ma konieczności jej kontynuowania. Finał jest ładny, ale początek...? Jak zobaczyłam 5 kielichów to pomyślałam, że może nie odbierze telefonu jak ja zadzwonię. Po jakimś czasie przejdzie do ataku (rycerz) i oddzwoni. Albo się na początku gadka nie będzie kleić. Albo okaże się, że te informacje nie są mu już potrzebne...nie wiem. Jutro zweryfikuję. Cytuj
Fall Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisano 13 Kwietnia 2014 Mysle, ze pan nie odbierze (5 kiel), ale szybko oddzwoni (rycek mieczy), dostanie informacje i na tym koniec :-) Mysle tez, ze w takim przypadku rozmowa bedzie mila-10 kielichow. Chociaz w podsumie masz sad..Wiec jesli piszesz, ze nie znasz tego pana to mozliwe, ze kiedys jeszcze sie do Ciebie zglosi ;-) 1 Cytuj
QPucharów Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisano 13 Kwietnia 2014 Mi też się wydaje, że rozmowa może nie dojść do skutku lub ty będziesz rozczarowana jego postawą, rozmowa może być szybka i rzeczowa- konkretne informacje. Mam problem z tą 10 kielichów... może faktycznie pokazuje zadowolenie z uzyskania tego czego potrzebowaliśmy. Cytuj
ivi185 Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 jak przebiegnie rozmowa? 5 kielichów (rozczarowanie), rycerz mieczy, 10 kielichów (zaspokojenie) Moze być tak,ze te informacje,które uzyska od Ciebie wprowadza mu jeszcze wiekszy mętlik i chaos... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 albo ta 5 kielichów mówi - spodziewaj się czegoś innego niż myślisz; nawet jak popełnisz gafę, nie martw się i brnij dalej - pomyślisz o tym później dalej naprawdę masz ładnie - rycerz mieczy to szybka wymiana zdań, 10 kielichów to u Ciebie zaspokojenie, więc koniec końców najgorzej być nie powinno Cytuj
roszpunka79 Napisano 14 Kwietnia 2014 Autor Napisano 14 Kwietnia 2014 Weryfikacja: 5 kielichów (rozczarowanie)- jedyne co mi tu pasuje to fakt, że pan wyraził rozczarowanie z faktu, że będzie musiał współpracować z takim typem spod ciemnej gwiazdy (ten, o którym mu opowiadałam) oraz z niektórych spraw technicznych związanych z pracą, którą oboje wykonujemy. Odebrał telefon od razu, więc nie chodziło tu o brak kontaktu, nieodebranie telefonu czy rozczarowanie jego postawą. Rycerz mieczy- no tu objawił się zdecydowanie jego charakter;). Pan bardzo konkretny, temperamentny,zasadniczy, trochę porywczy, wygadany, błyskotliwy i dowcipny. Sposób bycia adekwatny do funkcji którą pełni-policjant. Gaduła jak diabli, więc rozmowa trwała- nie była to szybka wymiana informacji. Ale byliśmy skoncentrowani na konkretach, choć i dygresje się zdarzały, ale o tym zaraz. 10 kielichów (zaspokojenie)- pan wyraził zadowolenie z ilości i jakości przekazanych przeze mnie informacji. Rozmowa przebiegła w bardzo fajnej atmosferze. Myślę, że oboje byliśmy z niej zadowoleni. No i sąd w podsumie- Fall..możesz mieć rację, że to nie koniec naszych kontaktów, bo pan jest zainteresowany kontaktem...tyle, że nie zawodowym;). Zaproszenie się pojawiło na piwko lub kawkę. Nie zostało przyjęte, bo ja jeszcze rany liżę i średnio mam ochotę na spotkania z chłopami:P . Ale stwierdził, że zachowuje mój numer telefonu i "będziemy w kontakcie". Cytuj
Fall Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 Hehe, a tak sobie myslalam,ze sie Panu spodobasz przez telefon :-) Cytuj
piesekpreriowy Napisano 17 Kwietnia 2014 Napisano 17 Kwietnia 2014 Jak by na to nie patrzeć to z 3 wyciągniętych kart aż 2 to karty pucharowe;) Trza było się umówić. Kawa i pogadanie na żywo nie zobowiązuje do niczego, a jeśli leczysz rany to wyjście i pogadanie mogłoby ci dobrze zrobić. Pod warunkiem że potraktowałabyś to spotkanie czysto koleżeńsko i pana byś też o tym uprzedziła. Cytuj
roszpunka79 Napisano 17 Kwietnia 2014 Autor Napisano 17 Kwietnia 2014 Jak by na to nie patrzeć to z 3 wyciągniętych kart aż 2 to karty pucharowe;)Trza było się umówić. Kawa i pogadanie na żywo nie zobowiązuje do niczego, a jeśli leczysz rany to wyjście i pogadanie mogłoby ci dobrze zrobić. Pod warunkiem że potraktowałabyś to spotkanie czysto koleżeńsko i pana byś też o tym uprzedziła. Z wyleczonymi ranami będę atrakcyjniejsza;) Cytuj
piesekpreriowy Napisano 17 Kwietnia 2014 Napisano 17 Kwietnia 2014 Z wyleczonymi ranami będę atrakcyjniejsza;) Hehehee Pomyślałam też sobie, że to 5 pucharów może nawiązywać do osobistego aspektu waszej rozmowy. Np że on się rozczarował, że się nie umówiłaś lub może pokazywać twój stan ducha - powód dla którego się nie umówiłaś. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi