Skocz do zawartości

zolty kurczak, jajko, babcia,

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Mam czesto kolorowe sny, pelne emocji i wydarzen.... Probuje sama szukac odpowiedzi w netowych sennikach ale noe zawsze sie udaje....;) Bede wdzieczna za pomoc.

Bylam u babci w domu ( moja ukochana babcia ktora juz nie zyje). Leze na kanapaie a babcia mowi: to teraz pomozemy Ci zajsc w ciaze, trzymala w reku jajko. Sluchalam z zaciekawieniem... Byl ktos jeszcze chyba mama ale nie jestemmpewna, lecz czulam sie bezpiecznie.... Babcia zaczela obierac jajko ze skorupki i w srodku byl piekny zolty kurczaczek:) , mowi: teraz Ci go wlozymy do srodka i polozyla go kolo mnie. A kurczak zaczal sam szukac drogi i znalazl dziurke w majtkach i wszedl do srodka;) Po jakis czasie zaczelo mnie uwierac cos jakby jego lapki i pazurki... wstalam i okazalo sie ze kurczak wszedl do nie tej dziurki... musialam go wyciagnac i byl brudny brazowy... nie zyl :(

W zyciu realnym staramy sie o dziecko od ok 10 miesiecy....Wczoraj ogladalam kurczaki na zdjeciu kolezaki bp zbliza sie wielkanoc i inna kolezanka urodzila dzidzie wlasniw..Babcia byla moja ukochana babcia i duzo z Nia zawsze rozmawialam o zyciu, o Jej ciazach....Nie wiem czy ten sen to odzwierciedlenie terazniejszosci czy moze jakas wskazowka, moze co do przyszlosci?..